Dobitna kombinacija u Meridianu: Na jednom mestu te čeka bonus i najveće kvote za online klađenje!

Preuzmi bonus i odigraj tiket koji ti može doneti milione

Iako smo navikli da je vikend rezervisan za top lige i vrhunski fudbal, ove srede nas čeka nekoliko vrlo interesantnih utakmica.

Na programu su Premijer liga i LaLiga, a za sam kraj januara stiže i jedan vrhunski meč: Liverpul – Čelsi. Prethodni dani dobro su uzdrmali evropsku fudbalsku javnost, Jirgen Klop je najavio da će na kraju sezone napustiti „Enfild“, ista informacija stigla je i od Ćavija odnosno Barselone, a uveliko se spekuliše i o tome da bi Mikel Arteta mogao da postane „bivši“ na kormilu Arsenala.

Međutim, to su odlasci koji su najavljeni na kraju tekuće sezone, a do tada… Ima još mnogo da se odigra. Već danas nas očekuju nove utakmice Liverpula i Barselone, a sportska kladionica Meridian donosi brutalnu ponudu za sve ljubitelje fudbala i online klađenja.

Naime, svim novoregistrovanim korisnicima Meridian poklanja do sada neviđeni BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 dinara i to potpuno besplatno, a takođe donosi i NAJVEĆE KVOTE kada je reč o sportskom klađenju.

U nastavku vam donosimo nekoliko predloga za klađenje:

Mančester siti – Barnli 1.10  24,

Totenhem – Brentford 1.68  4.70,

Liverpul – Čelsi 1.55  5.20,

Barselona – Osasuna 1.38  7.80,

Atletiko Madrid – Rajo Valjekano 1.52  6.60,

Jasno je da ove utakmice ne smete propustiti i da nas očekuje sjajno fudbalsko popodne i zato – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu i uživanje podignete na viši nivo!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.