Tiket dana: Poeni igrača

Četiri preostala meča 23. kola Evrolige biće odigrana danas, a mi smo se potrudili da za vas analiziramo igrače sa ovih mečeva. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Džordan Lojd (Monako) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u MaxBet

Ekipa Monaka večeras igra veoma bitan meč protiv Partizana, pa će tako svaki igrač morati da pruži maksimalno dobru partiju. Džordan Lojd se po povratku na parket isprofilisao kao udarna igla pored Džejmsa, što je doneklo bilo i za očekivati. U poslednjem kolu su trijumfovali protiv Efesa na gostovanju, a Lojd je u tom meču postigao 14 poena. Za vikend je odigrao svega 10 minuta u pobjedi njegovog tima protiv Šalona, te će danas odmoran ući u ovaj meč. Jasno je da kao bivši igrač Crvene zvezde Lojd uvijek ima motiv više protiv Partizana, što bi danas moglo da bude presudan faktor. Na domaćem terenu pruža znatno bolje partije u Evroligi, pa nam se granicu od 11 poena čini veoma dostižnom za jednog takvog šutera. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u MaxBet

Dobro poznat teren za kapitena Partizana koji je i sam izjavio da je pobjednički šut upravo u ovoj dvorani prošle godine, bio jedan od najvažnijih u njegovoj karijeri. Očigledno da je Panter u malom padu forme ali sigurno je da će se kad tad pojaviti njegova najbolja verzija. U porazu od Zvezde prije par dana, Kevin je postigao 14 poena, dok je u prethodnom kolu Evrolige protiv Žalgirisa postigao 8 poena. Na prethodnom meču ove dvije ekipe, koji je Partizan dobio nakon produžetaka, Panter je postigao čak 25 poena i tako ponio epitet najboljeg strijelca na meču. Jasno je da ga posebno inspiriše igranje protiv ekipe Monaka, koja u svojim redovima ima sjajne šutere. Mišljenja smo da je ovo idealna prilika za Pantera da pruži jednu dobru partiju, pa vam predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MaxBet

Panatinaikos večeras očekuje veoma bitan duel u kom će dočekati Olimpiju iz Milana u svojoj OAKA areni. Sa skorom od 14 pobjeda i 9 poraza ekipa Panatinaikosa kandiduje za drugu poziciju na tabeli, ali pod uslovom da večeras trijumfuju u ovom meču. Nan je pravi lider tima i nevjerovatno je koliko se brzo prilagodio ovom timu. Njegove brojke u poslednja tri meča u Evroligi su: 21, 21, 13 i po tome jasno vidimo da za ovog igrača nijedna granica nije nedostižna. Na domaćem terenu je posebno inspirisan, a večeras će Milano biti skoro pa kompletan (Mirotić, Šilds, Nejpir), što će svakako iziskivati i maksimalan fokus lidera ekipe koji uzima veliki broj šuteva na meču. U prvom duelu im je dao 17 poena, a mišljenja smo da će i večeras imati odličnu šansu za prelazak gore pomenute granice. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Marko Belineli (Virtus) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MaxBet

Bio je odsutan Belineli u prethodnom kolu Evrolige (rođenje ćerke), a njegov tim nije uspio da nadomjesti taj izostanak te je poražen u Istanbulu protiv Fenerbahčea. Večeras gostuju u Blaugrani i ovo će biti direktan okršaj za drugu poziciju, pošto oba tima imaju identinčan skor (15-8). Najavljeno je da će i Šengelija večeras biti sa timom ali pod upitnikom koliko će moći da doprinese, što je ponovo ogromna šansa za Belinelija da preuzme loptu u svoje ruke. Za vikend je nacionalnom šampionatu postigao 10 poena, ali smo sigurno da će večeras sa posebnim motivom ući u ovaj meč. U poslednje vrijeme igra zaista sjajno, pa smo mišljenja da će i večeras tako nastaviti. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MaxBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.