Tiket dana Evroliga (sreda, 31.12.2024)

Večeras su na programu 4 preostale utakmice 23. kola Evrolige, a na teren će i košarkaši Partizana koji gostuju ekipi Monaka. Ekipa Žalgirisa će u istom terminu (19h) dočekati Anadolu Efes, Panatinaikosu u goste dolazi ekipa Milana, dok će Barselona na svom parketu dočekati ekipu Virtusa iz Bolonje u meču za drugo mjesto na tabeli. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Žalgiris – Anadolu Efes – 2 (uključujući produžetke) @ 1.70 u PrimoBet

Mora se priznati da je dolaskom Andrea Trinkijerija ekipa Žalgirisa pokazale određene znake života, što pokazuju i dvije uzastopne pobjede na domaćem parketu u Evroligi. U prethodnom kolu su i pored dobre partije upisali poraz protiv Partizana, te su sada na skoru od 8 pobjeda i 15 poraza, što je čak 4 pobjede manje od timova koji se bore za ulazak u plej-in. Anadolu Efes je sa druge strane bio dosta poremećen povredama ključnih igrača, što je rezultovalo nešto lošijim rezultatima. Sa skorom od 9 pobjeda i 14 poraza, tek su u nešto povoljnijoj situaciji od Žalgirisa ali će u ovom meču jednostavno morati dati sve od sebe kako bi upisali trijumf. Poraz Efesa u ovom meču bi ih praktično otpisao iz trke za doigravanje, a mišljenja smo da imaju kvalitetan tim kom je svakako mjesto među 10 ekipa u Evroligi. Prema tome predlažemo pobjedu gostiju (uključujući produžetke) po kvoti 1.70 u PrimoBet kladionici.

Panatinaikos – Milano – 1&UP+ (granica 152.5) @ 2.60 u PrimoBet

Zeleni iz Atine će večeras u svojoj OAKA areni dočekati Olimpiju iz Milana, a ovaj meč je veoma značajan za njih jer bi eventualnim trijumfom ušli u borbu za poziciju broj 2 na tabeli. Seriju sjajnih rezultata i pobjeda prekinuli su u prethodnom kolu, pošto su poraženi na gostovanju u Beogradu protiv ekipe Makabija (90:75). Olimpija i dalje muke muči sa povredama ali dobra vijest je da se vratio Šilds koji će značajno doprinijeti stabilizacija tima, koji je trenutno sa 10 pobjeda i 12 poraza na 12. mjestu na tabeli. U poslednjem kolu Milano je trijumfovao protiv Barselona na svom terenu, te će sigurno puni samopouzdanja ući u ovaj nimalo lak meč. Panatinaikos na domaćem terenu ove sezone igra sjajno, te iz 12 mečeva imaju 9 trijumfa i samo 3 poraza. Sigurno je da će ovo biti jedan neizvjestan meč, pun tenzija i borbe, a mi smo mišljenja da će domaći tim slaviti uz nešto veći broj poena na meču. Prema tome predlažemo igru 1&UP+ (granica 152.5) po kvoti 2.60 u PrimoBet kladionici.

Barselona – Virtus – 1&UP+ (granica 164.5) @ 2.40 u PrimoBet

Upala je Barselona u malu krizu i upisala 2 vezana poraza u okviru Evrolige, čime su ugrozili svoje 2. mjesto na tabeli. Prvo su u gostima poraženi od Anadolu Efesa sa čak 24 poena razlike, da bi potom u poslednjem kolu, neočekivano, izgubili protiv Olimpije u Milanu rezultatom 74:70. Na domaćem terenu su ove sezone fenomenalni, te su iz 12 duela upisali čak 11 pobjeda i samo jedan poraz (i to upravo od Milana). U večerašnjem meču će voditi bitku za drugu poziciju na tabeli, sa timom koji ima isti skor kao i oni (15 pobjeda i 8 poraza). Tim iz Bolonje je u poslednje vrijeme takođe u krizi, a na poslednjih 5 mečeva u Evroligi upisali su samo 2 trijumfa. U poslednjem kolu poraženi su na gostovanju kod Fenerbahčea (88:75), a trenutno su u nizu od 3 uzastopna poraza na gostovanjima (poslednji put trijumf protiv Albe). Mišljenja smo da će Barselona u ovom meču iskoristiti sve prednosti domaćeg terena, te da će slaviti protiv Virtusa uz nešto veći broj poena. Prema tome predlažemo igru 1&UP+ (granica 164.5) po kvoti 2.40 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u PrimoBet kladionici iznosi 10.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.