TIKET DANA (sreda, 31.01.2024)

Tiket dana

U sredu je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz engleskog, španskog i belgijskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Totenhem – Brentford – 4+ @ 2.15 u Mozzartbet

Malo ko je pred početak sezone davao Totenhemu velike šanse da se domogne plasmana u Ligu šampiona, međutim, kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa za to boriti možda i do poslednjeg kola. Pre ovog kola su se Pevci nalazili na petom mestu na tabeli uz po tri boda manjka u odnosu na Mančester siti, Arsenal i Aston Vilu koji su imali isti broj bodova. U prošlom kolu su izabranici trenera Postekoglua koji generalno radi sjajan posao na klupi ovog tima, remizirali na gostovanju kod Mančester junajteda, a taj meč na Teatru snova je završen rezultatom 2:2.
U goste im stiže Brentford, koji ne igra toliko dobro kao prošle sezone, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli. Opstanak se naravno ne bi trebao dovesti u pitanje, a u prošlom kolu je ova ekipa nakon četiri vezana poraza u prvenstvu došla do trijumfa na svom terenu protiv Notingem Foresta, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 3:2.
Smatramo da nas i ovog puta očekuje prava goleada u Londonu, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.15.

Atletiko Madrid – Rajo Valjekano – 1-1 @ 2.15 u Mozzartbet

Atletiko Madrid čitavim tokom šampionata igra po sistemu toplo-hladno, a trenutno se popularne Jorgandžije nalaze na trećem mestu na tabeli, gde im je kada se sve sabere i oduzme i mesto. Ipak, deluje da će tim iz prestonice Španije voditi veliku borbu za plasman u Ligu šampiona, pošto trenutno Barsa ima isti broj bodova, dok petoplasirani Atletik Bilbao ima samo dva boda manje.
U prošlom kolu su izabranici Čola Simeonea odigrali jedan dosta dobar meč i na svom stadionu uspeli da savladaju zahuktalu Valensiju, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Ovog puta na Vanda Metropolitanu stiže ekipa Rajo Valjekana, koja godinama unazad igra poprilično nepredvidivo, i sigurno je da tim iz Valjehasa može svakog da dobije, ali i od svakog da izgubi.
Trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu su fudbaleri Rajo Valjekana uspeli da odole na gostovanju favorizovanom Sosijedadu, pošto je taj susret pomalo i neočekivano završen bez pobednika, ali i bez pogodaka.
Utisak je ipak da Atletiko Madrid ukoliko želi da izbori plasman u Ligu šampiona, ne bi smeo da ima problema na ovom susretu, pa vam hrabro savetujemo da se oprobate sa prelazom 1-1, a sve to uz kvotu 2.15 u Mozzartu.

Standard – Antverpen – 3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Poslednji duel u dnevnom tiketu za sredu nam stiže iz belgijskog šampionata, gde će u Liježu snage odmeriti Standard i Antverpen.
Pre svega, utisak je da smo i od jedne i od druge ekipe dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju belgijskog šampionata, a trenutno se Standard nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja. U prošlom kolu je nekadašnji šampion Belgije remizirao na gostovanju kod Serkl Briža, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče Antverpena, dobro poznato je da je ova ekipa prošle sezone u jednom neverovatnom finišu uspela da stigne do naslova prvaka Beglije, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi tek na šestom mestu na tabeli uz čak sedamnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Rojal Union.
U prošlom kolu je još uvek aktuelni šampion Belgije poražen na gostovanju kod Eupena, a taj susret je završen pobedom domaće ekipe od 1:0.
Ako se osvrnemo na tradiciju, dueli između ova dva kluba nam skoro uvek donose dosta pogodaka, pa je sva prilika da će tako biti i večeras i zato vam savetujemo da odigrate igru 3+ uz kvotu 1.85 u Mozzartu.

Ukupna kvota na dnevnom tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.