Tiket dana Evroliga (četvrtak, 01.02.2024)

Samo što je završeno 24. kolo elitnog takmičenja, danas su na programu četiri meča novog 25. kola Evrolige. Alba će u Berlinu dočekati Valensiju, Baskonija i Makabi će u Vitoriji odigrati veoma značajan meč za plasman među 8 najboljih ekipa, Bajern nakon pobjede nad Baskonijom dočekuje Olimpijakos, dok će Real po svemu sudeći imati lak zadatak protiv fenjeraša Asvela. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Baskonija – Makabi Tel Aviv – UP+ (granica 170.5) @ 1.70 u MozzartBet

Ekipa Duška Ivanovića će večeras dočekati Makabi, a prva pomisao na duel ova dva tima je veliki broj poena i ofanzivna košarka kakvu potenciraju obje ekipe. U mečevima prije par dana obje ekipe su upisale poraz u veoma efikasnim mečevima na kojima je palo 200+ poena. Baskonija na domaćem terenu igra dosta brzu košarku, gdje se dosta oslanjaju na šut za tri poena, što takođe odgovara ekipi Makabija koja obožava brz protok lopte. Biće ovo veoma značajna utakmica za obje ekipe, pošto ih na tabeli razdvaja samo jedan pobjeda. Prethodni meč između ove dvije ekipe je završen sa ukupno postignutih 170 poena i to pred praznim tribinama, a prisustvo publike i obračun dvije revolveraške ekipe bi trebao i ovog puta da nam donese makar 171 poen na meču. Prema tome predlažemo igru UP+ (granica 170.5) po kvoti 1.70 u MozzartBet kladionici.

Bajern – Olimpijakos – 2&UP- (granica 156.5) @ 3.70 u MozzartBet

Bajern je nakon užasnog izdanja protiv Asvela prošle nedelje, odigrao jako kvalitetno u meču protiv Baskonije na domaćem terenu prije svega 2 dana. Ipak, na kraju su nakon produžetka slavili, te će ovo sada biti pravi test za ekipu Pabla Lasa. Olimpijakos godinama unazad dominira u mečevima protiv ekipe Bajerna. Njemački tim je poslednji put slavio daleke 2020. godine i to baš na domaćem terenu. Prethodni meč Olimpijakosa protiv Albe je pokazao sve njihove slabosti, pošto im je najgori tim u ligi ubacio čak 87 poena. Ekipa iz Pireja ima skor od 13 pobjeda i 11 poraza i nalaze se na 7. mjestu na tabeli, te će u nastavku protiv svakog protivnika morati pružiti svoj maksimum kako bi se eventualno plasirali među 6 najboljih ekipa. Za očekivati je da oba tima tvrdo i borbeno odigraju meč, a mi veće šanse dajemo gostima. Prema tome predlažemo igru 2&UP- (granica 156.5) po kvoti 3.70 u MozzartBet kladionici.

Real Madrid – ASVEL – D+ (granica 89.5) @ 1.65 u MozzartBet

Real je u poslednje vrijeme počeo da igra nešto slabije a sve uslijed povrede Tavaresa koji je izuzetno značajan za ekipu, kako u napadu tako i u odbrani. Međutim i bez njega tim iz Madrida i prvak Evrope ima nevjerovatan roster koji je ove sezone upisao samo 3 poraza i čak dvadeset i jedan trijumf. Trenutno su najefikasnija ekipa u Evroligi, a naručito efikasno igraju na svom terenu gdje skoro svakoj ekipi ubacuju po 90 i više poena. Na poslednjih 5 mečeva na domaćem terenu su postigli: 106, 90, 96, 130, 91 poen, što zaista izgleda impresivno. Njihov večerašnji protivnik je poslednjeplasirani Asvel i ujedno ekipa koja ima drugu najgoru odbranu u Evroligi. Igraće Real sigurno rasterećeno ovaj meč i biće to prilika da veću minutažu dobiju igrači koji su u bitnijim mečevima sjedili na klupi. Nema sumnje da je kraljevski tim apsolutni favorit u ovom meču, te vam mi predlažemo igru G+ (89.5) po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MozzartBet kladionici iznosi 10.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.