Tiket dana (petak, 02.02.2024)

Tiket dana

Ponuda klupskog fudbala skoro je pa maksimalna narednog vikenda, a kada još tome dodamo i završnicu na afričkom i azijskom kontinentalnom prvenstvu, za kladioce će biti pravo uživanje. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Hajdenhajm – Dortmund – x2,4+ @ 2.65 u Mozzartbet

Domaći tim igra sve sigurnije kako prvenstvo odmiče i opstanak u Bundesligi sve je izvesniji. To jeste bio primarni cilj za debitanta u elitnom rangu, ali je Hajdenhajm sada na 10. mestu, podjednako udaljen od plasmana u evropske kupove i zone ispadanja. Treba reći da je Hajdenhajm bez poraza u poslednjih šest kola, 2023. godinu je završio sa tri uzastopna trijumfa dok je 2024. otvorio sa tri vezana remija. Čini nam se da ih najteži ispit očekuje u ovom kolu, u goste im dolazi aktuelni vicešampion Borusija iz Dortmunda, ekipa koja je jedina ostvarila maksimalan učinak u prva tri kola u nastavku sezone. Milioneri su ponovo mašina za golove, na te tri utakmice, protiv Darmštata, Kelna i Bohuma, dali su ukupno 10 golova a primili su samo jedan. U prvom delu sezone Hajdenhajm je iznenadio Borusiju u Dortmundu, nadoknadio je dva gola minusa i osvojio važan bod, inače svoj istorijski prvi u Bundesligi, s obzirom da su u prva dva kola doživeli poraze. Sigurni smo da će navijači u Hajdenhajmu uživati u golovima, a malu prednost dajemo gostima. Za kombinaciju x2,4+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.65.

Bilbao – Majorka – 1,0-3 @ 1.90 u Mozzartbet

Baskijci su u dva prethodna kola ostali bez postignutog gola, poraženi su u Valensiji minimalnim rezultatom i odigrali bez golova u Kadizu. Sa samo jednim osvojenim bodom izgubili su malo korak u borbi za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona. Usamljeni su na petom mestu sa 42 boda, pet manje od Barselone i Atletika iz Madrida, timova koji su njihove glavne mete. S druge strane ponovo su u završnici Kupa Kralja, eliminacijom Barselone plasirali su u polufinale najmasovnijeg takmičenja, a tamo ih čeka dvomeč sa madridskim Atletikom. U polufinalu Kupa Kralja igraće i njihov sadašnji rival Majorka. Tim sa Balearskih Ostrva je igrati protiv još jednog baskijskog tima u polufinalu, protiv Real Sosijedada. U La Ligi Majorka je tek na 15. mestu i sva je prilika da će voditi bitku za opstanak u leiti s obzirom da od prvog tima u zoni ispadanja imaju samo 4 boda više. U međuvremenu Majorka je dovela i Nemanju Radonjića koji bi mogaoda bude adut u borbi na dva fronta. Na Balearima je meč jesenas završen bez golova, ni sada ih ne očekujemo mnogo, ali bi bodovi trebalo da ostanu na San Mamesu. Za kombinaciju 1,0-3 kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Palermo – Bari – T12+ @ 2.15 u Mozzartbet

Šansu koju je Bari ispustio prošle godine da se vrati u Seriju A teško će uskoro ponovo imati. Južnjake su sekunde delile od trijumfa u doigravanju, ali ih je gol Pavoletija u 94. minutu revanša sa Kaljarijem ostavio bez elite. Ova sezona znatno je slabija za tim sa Svetog Nikole. Bari je posle 22 odigrana kola tek na 12. mestu sa samo 5 bodova više od prvog tima u zoni baraža, samo ovog puta za opstanak. U poslednjih šest kola pobedili su samo jednom pa na gostovanje na Siciliju odlaze u ne baš najboljem raspoloženju. Palermo je u gornjem delu tabele, pokušaće da se domognu druge pozicije, one koja vodi direktno u Seriju A, ali je konkurencija velika, pa je realnije da ostanu u zoni doigravanja. U prethodna dva meseca, na sedam odigranih utakmica, Palermo je izgubio samo od Ćitadele uz po 3 pobede i remija. Prethodna tri meča na svom terenu Palermo je dobio i pritom postigao ukupno čak 10 golova. Verujemo da i mrežu Barija može zatresti makar dva puta, iako je to poslednji put učinio pre deset godina. Za T12+ kvota iznosi 2.15 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.