Tiket dana (nedelja, 04.02.2024)

Tiket dana

Nekoliko velikih derbija igra se širom Evrope ali njih ćemo posebno analzirati. Ovo je predlog tiketa. Kvote su važile u vreme njegovog sastavljanja.

Bornmut – Notingem Forest – 3+ @ 1.65 u SuperBet

Ona sjajna serija rezultata iz novembra i decembta kada je Bornmut ba 7 uzastopnih utakmica uzeo 19 bodova, izgleda da će rešiti sve njihove probleme oko opstanka. Sada Trešnjice igraju sa mnogo više sampopuzdanja što se videlo i protiv Vest Hema u četvrtak. Doneli su još jedan bod sa strane i polako ulaze u bezbrižnu zonu. Priliku da dodatno uvećaju bodovni saldo imaju protiv Šumara na svom terenu. Notingem je u mnogo nepovoljnijoj situaciji, izgubili su oba prvenstvena meča u 2024. godini i na samo dva boda su iznad zone ispadanja. Sećamo se pobede Bornmuta u Notingemu od 3:2 i het-trika Dominika Solankea, a sve se to dogodilo na debiju Nuna Esprita Santa na klupi Foresta. Opet su nam golovi prvi izbor, a za 3+ kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Volfsburg – Hofenhajm – 3+ @ 1.60 u SuperBet

Tri utakmice i tri remija Vukova u nastavku sezone u Bundesligi. Pritom su sva tri meča okončana rezultatom 1:1, na gostovanjima kod Majnca i Hajdenhama, te na svom terenu protiv Kelna. Teško je da mogu biti zadovoljni takvim skorom pošto su igrali protiv timova iz donjeg dela tabele, pa ih u narednim kolima čeka teži raspored. Na Volksvagen arenu stiže tim Hofenhajma, ekipa koja je na početku sezone imala pet uzastopnih pobeda na strani, ali sada nije pobedila na poslednjih pet, na kojima je uzela samo bod. Na poslednje četiri primili su 11 golova, na njihovim mečevima, posle Bajernovih, pada najviše pogodaka, pa očekujemo makar tri i u Volfsburgu. Prvi duel u Sinshajmu dobio je Hof sa 3:1, a sada se za 3+ dobija kvota 1.60 u kladionici SuperBet.

Napoli – Verona – 1 @ 1.42 u SuperBet

Napolitanci su se odavno oprostili od Skudeta, pehar će predati nekom drugom, ali nisu odustali od novog plasmana u Ligu šampiona. Pred ovo kolo bili su tek na 9. mestu, ali sa samo 4 boda manje od Atalante na četvrtoj poziciji, poslednjoj koja vodi u elitno evropsko takmičenje. Napoli je odoleo Laciju na Olimpiku, ali je to bio drugi uzastopni meč na kome nisu dali gol, ako računamo i finale Super kupa protiv Intera. Viktor Osimen je sa svojoj reprezentacijom na Afričkom kupu nacija pa će njega protiv Verone morati neko drugi da odmeni. Gosti iz grada ljubavi nisu slavili na strani na poslednjih 10 mečeva na kojima su osvojili ukupno dva boda. Neće ni sada, a za pobedu Napolija kvota je 1.42 u kladionici SuperBet.

Atromitos – PAOK – 2,2+ @ 1.65 u SuperBet

Kriza je stiga i u tim Saše Ilića. Atromitos je bio bez poraza skoro tri meseca a onda je u predgrađe Atine Peristeri stigao šampion AEK i slavio sa 5:0. Izgubili su i u narednom kolu na gotovanju kod Asterasa, a Panatinaikos ih je izbacio iz kupa i pored pobede Atromitosa u prvom meču na strani. Teško će Atromits prekinuti ovaj loš niz u meču sa PAOK-om, timom koji je u najboljoj formi i ima šest vezanih trijumfa, po tri u ligi i kupu. Crno-beli su lideri na tabeli i samo pobedom na ovom gostovanju ostaće na vrhu. Naš predlog je dvojka a verujemo i u dve lopte u mreži Atromitosa. Za 2,2+ kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Servet – Lozana Ouši – 1,2+ @ 1.62 u SuperBet

Ekipa iz Ženeve je dobro otvorila drugi deo sezone, u tri utakmice uzeli su sedam bodova i osamili se na drugoj poziciji. Servet je aktuelni višešampion Švajcarske, nagovestili su napad i na titulu, ali je Jang Bojs i dalje najbolji tim u ovoj zemlji. Sada Servet zaostaje 6 bodova za šampionom, ali od ove godine se igra i plej-of, pa će biti prilike da se zagorča život ”mladim momcima”. Debitant u ligi, ekipa Lozane Ouši, nalazi se u jako lošem momentumu i zakovani su za dno tabele. Priliku da uhvate priključak sa ostalim timovima koji se bore za opstanak protpustili su u prethodnih sedam dana kada su doživeli dva poraza na svom terenu, prvo od Vintertura a onda i Lucerna. Na ta dva meča primili su 6 golova, pa ne sumnjamo u to da će barem dva primiti i u Ženevi. Za kombinaciju 1,2+ kvota je 1.62 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 10.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.