Tiket za veče (nedelja, 04.02.2023)

tiket dana

Iza nas je jedna veoma zanimljiva fudbalska nedelja, a na programu su ostale utakmice koje počinju u nešto kasnijem terminu. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Panatinaikos – Olimpijakos – GG @ 2.00 u MaxBet

Niko prije par godina nije mogao ni slutiti da će se odnos moći u Grčkoj ovako zarotirati u poslednje dvije sezone, pa tako Panatinaikos po četvrti put dočekuje Olimpijakos na svom stadionu kao bolje pozicionirana ekipa na tabeli. Nakon odlaska Jovanovića sa klupe i dolaska Fatiha Terima, Panatinaikos je u domaćem šampionatu upisao 3 trijumfa, jedan remi i poraz od PAOK-a u prethodnom kolu, pa su trenutno na 3. mjestu na tabeli sa 4 boda manje od provplasiranog AEK-a. Olimpijakos je nakon serije užasnih rezultata uspio da konsoliduje redove i da upiše 3 uzastopna trijumfa, što ih je koliko toliko uzdiglo i održalo u brobi za titulu. Trenutno su na 4. mjestu na tabeli i za vodećim AEK-om zaostaju 7 bodova. Od vodeća 4 tima, Olimpijakos je primio najviše golova (19), dok je Panatinaikos druga najefikasnija ekipa u ligi. Zeleni su prije tačno dvije nedelje eliminisali večerašnje goste iz kupa i sigurno je da će večeras dati sve od sebe da se iskupe za poraz u derbiju iz prethodne runde, dok je Olimpijakos očigledno trenutno u boljoj formi, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Lion – Marsej – GG @ 1.74 u MaxBet

Turbulenta sezona za oba kluba, ali čini se da je ekipa Liona ipak gore prošla. Dugo vremenu su bili čak i na poslednjem mjestu na tabeli, grčevito su se borili za izlazak iz krize i čine se da su konačno malo proigrali. Situacija na tabeli se nije mnogo popravila, pošto sa 16 osvojenih bodova zauzimaju tek 15. mjesto na tabeli, samo jedan bod više od poslednjeplasiranog Klermona, što samim tim ovoj utakmici daje dodatni značaj. Nakon 3 uzastopna trijumfa, Lion je upisao 2 veza poraza u ligi, a poslednji je bio od ekipa Rena rezultatom 2:3. Marsej je sa druge strane dolaskom Gatuza na klupu dosta oštrije i odlučnije ušao u sezonu, međutim u poslednje vrijeme kao da po malo posustaju u trci za gornji dio tabele. Nakon serije pobjeda, upisali su 3 uzastopna remija i trenutno se nalaze na tek 8. mjestu na tabeli, 6 bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu šampiona. Poslednja 3 derbija je dobila ekipa Marseja, a mišljenja smo da nas večeras očekuje ogromna borba. Naš prijedlog je takođe igra GG po kvoti 1.74 u MaxBet kladionici.

Braga – Moreirense – 1&2+ @ 1.67 u MaxBet

Nije Braga uspijeli da trijumfuje u poslednjem kolu na svom stadionu protiv poslednjeplasiranog Čavesa, te su tako sebi značajno zakomplikovali put u borbi za vodeće pozicije. Trenutno su na 37 osvojenih bodova, što je dovoljno za 4. mjesto na tabeli i 8 bodova manje od trećeplasiranog Porta. U poslednje vrijeme igraju dosta promjenljivo, pa tamo na poslednjih 5 mečeva imaju skor od 2 trijumfa, 2 remija i jedan poraz. Moreirense je pozitivno iznenadio ove sezone i trenutno su mimo očekivanja na visokoj 6. poziciji na tabeli sa 32 osvojena boda. U poslednjih 5 kola su upisali 2 trijumfa, 2 poraza i 1 remi, a u poslednjem kolu su slavili protiv Famalikaa na domaćem terenu rezultatom 1:0. Braga na svom stadionu nije slavila puna 2 mjeseca i mišljenja smo da će sa dosta motiva ući u ovaj veoma bitan meč, te vam prema tome predlažemo igru 1&2+ po kvoti 1.67 u MaxBet kladionici.

River Plejt – Velez – 1X&0-2 @ 1.80 u MaxBet

Odigrao je River već dvije utakmice u okviru kup takmičenja, koje je podjeljeno u dvije grupe (A i B). Nakon uvodnog remija sa Argentino Juniorsija (1:1), River je prije 3 dana slavio protiv Barakasa rezultatom 0:2. Od 14 timova u njihovoj grupi, trenutno su 7. na tabeli i večeras će odigrati veoma značajan meč protiv Veleza. Gosti i nisu na sasvim najbolji način ušli u ovo takmičenje, pošto na uvodna 2 meča nisu uspijeli da upišu trijumf. U prvom meču su remizirali sa Barakasom (1:1), dok su u prethodnom kolu prije par dana poraženi od Independijentea na domaćem terenu rezultatom 0:1. Velez je prethodnu sezonu okončao na čak 25. mjestu na tabeli u nacionalnom šampionatu, ali zanimljivo da u poslednjih 5 duela nijednom nisu poraženi od Rivera. Na 3 od 5 poslednjih mečeva nismo vidjeli preko 2 gola, pa vam za večerašnji meč predlažemo igru 1X&0-2 po kvoti 1.80 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u MaxBet kladionici iznosi 10.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.