Tiket dana (utorak, 06.02.2024)

Tiket dana

Rekli bismo da je dana ispodprosečna ponuda ali zahvaljujući, pre svega, engleskim nižim ligama, dovoljno je utakmica za kladioce. Kvote iz tiketa važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Sautempton – Votford – 1,2+ @ 1.72 u SuperBet

Prvi meč u Votfordu okončan je rezultatom 1:1, pa će se u Sautemptonu odigrati ponovljeni da bismo dobili tim koji će igrati u osmini finala engleskog FA kupa. Oba tima igraju u Čempionšipu ali sa različitim uspehom. Sveci su u naletu, posle subotnje pobede nad Roteramom i poraza Ipsviča, po prvi put su na mestu koje direktno vodi u elitu. Sautempton je drugi sa 11 bodova mnaje od vodećeg Lestera, pa je jasno da će njihov cilj do kraja sezone biti da zadrže ovo mesto i da se, zajedno sa Lisicama, ekspresno vrate u Premijer ligu. Za to vreme Stršljenovi su tek 11. na tabeli, za njih je ulazak u doigravanje premija, a od te pozicije trenutno su udaljeni 4 boda, koliko više od njih ima šestoplasirani Hal Siti, doduše i utakmicu manje imaju Tigrovi. Votford nije pobedio na četiri poslednja meča, nakon tri vezana poraza u subotu su na svom Vikaridž Roudu izgubili od Kardifa 1:0. Ovo je treći međusobni duel ova dva tima u dva meseca, prva dva su igrala u Votfordu i okončana identičnim rezultatom 1:1. Na Sent Merisu je Sautempon favorit i predlažemo njiov trijumf uz bar dva data gola. Za 1,2+ kvota je 1.72 u kladionici SuperBet.

Sošo – Ren – 2,2+ @ 1.90 u SuperBet

U osmini finala francuskog kupa sastaju se Sošo i Ren. Domaćin je u trećoj ligi, izbačen je iz Lige 2 administrativno i to pred samo prvo kolo, dok je Ren jedan od boljih prvoligaša i gotovo stalni učesnik evropskih kupova. Sošou je glavni cilj da se vrati u drugu ligu, za početak, a trenutno zauzimaju 4. mesto u Nacionalnoj ligi. Od vodećeg Red Stara imaju čak 11 bodova manje, ali im zato drugoplasirani Nior beži samo 5 i uz to Sošo ima meč manje odigran. I drugo mesto donosi plasman u viši rang, pa će ono biti meta tima iz grada automobila do kraja aktuelne sezone. U Kupu Frabncuske Sošo je već izbacio dva prvoligaša u dva prethodna kola. Prvo su bili bolji od Lorijana a onda i Rems, koga su pobedili na penale. Treči rival iz Lige 1 je ujedno, čini nam se, i najkvalitetniji, mada je trenutno slabije plasiran od Remsa. Ren je svake sezone u vrhu francuskog fudbala i ne sumnjamo da će tako biti i na kraju ove sezone iako su sada na 9. poziciji i to nakon subotnjeg trijumfa nad Monpeljeom. U kupu su u prošlom kolu izbacili Marsej i svakako da imaju velike ambicije u najmasovnijem takmičenju. Uz dvojku verujemo i u bar dve lopte u mreži Sošoa. Za 2,2+ kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

NEC – Den Hag – 1,2+ @ 1.85 u SuperBet

Evo i jedne utakmice holandskog kupa. U Nijmegenu domaći NEC dočekuje drugoligaša Den Hag u okviru četvrtfinala. NEC igra odličnu sezonu u Erediviziji, posle 20 odigranih kola nalaze se na 7. mestu i boriće se za izlazak u Evropu narednog leta. Poraz nemaju od početka decembra, a u poslednjih 16 utakmica taj neuspeh protiv Ajaksa im je jedini. Trenutno su u seriji od devet mečeva bez poraza, računajući i kup, a u tom intervalu imaju sedam pobeda i samo dva remija. Dobro igra i Den Hag, samo u drugoj ligi. Oni su trenutno drugoplasirani tim Erstedivizije, gledaju u leđa samo samo ekipi Viljem II iz Tilburga, ali i drugo mesto donosi direktan plasman u prvu ligu, pa će njihov cilj biti da zadrže ovu poziciju do kraja sezone. Neće biti lako timu iz holandske prestonice da to uradi jer mu za vrat duvaju Roda, Groningen, De Grafšap i još neki timovi. NEC je veliki favorit, ne samo jer igra na svom terenu, već i zato što je razlika između dva holandska ranga dosta uočljiva. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.85.

Nea Salamis – Aris Limasol – 2,2+ @ 1.90 u SuperBet

Evo najzad i jedne prvenstvene utakmice a dolazi nam iz kiparske lige. U Famagusti domaći Nea Salamis dočekuje favorizovani Aris iz Limasola u okviru 23. kola. Gosti su prvi pratioci vodećeg APOEL-a i imaju četiri boda zaostatka za liderom. U pet prethodnih kola Aris je zabeležio isto toliko pobeda i jasno je da će nastojati da preteknu elipu iz Nikozije, makar i u plej-ofu, koji počinje nakon 26 rundi. Kada se završi 26. kolo liga se deli na dva dela, prvih šest timova igraju plej-of za titulu i plasman u evropske kupove dok ostalih se osam preostalih bori za opstanak. Nea Salamis će, najverovatnije, biti među tih osam, mada postiji mogućnost da u preostala četiri kola nadoknade 10 bodova zaostatka za poslednjim timom u zoni doigravanja, ali je ona samo hipotetička. U prvom delu sezone Aris je slavio sa 2:1 a neki sličan rezultat očekujemo i sada. Naš predlog je dvojka uz bar dva gola gostiju, a za 2,2+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 11.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.