Tiket dana (četvrtak, 08.02.2024)

Tiket dana

Nešto slabija ponuda je danas, bar što se fudbala tiče, ali svakako da je dovoljna za sastavljanje tiketa. Kvote su važile u vreme pisanja teksta.

Ostende – Antverp – 2,2+ @ 1.82 u Mozzartbet

Potpuno neočekivano ekipa Ostendea došla je do polufinala belgijskog kupa. Ova ekipa je od ove sezone drugoligaš i sigurno se neće vratiti u Župiler ligu na njenom kraju, s obzirom da su u ovom momentu tek na 14. mestu na tabeli sa samo jednim bodom više od dve poslednjeplasirane ekipe. Dakle, Ostende mora mnogo više da brine o opstanku u drugoj ligi nego o tome kako da izbaci šampiona u polufinalu najmasovnijeg takmičenja. Možda bi šanse ovog tima biće veće da se igra samo jedan meč, u kome su oni domaćini, ovako će se igrati i revanš u Antverpenu što umnogomne smanjuje šanse Ostendea da odu u finale. Antverp je daleko od odbrane naslova mada više nemaju obaveze u Ligi šampiona pa od njih možemo očekivati bolje igre u nastavku. Trenutno su tek na 4. mestu, tačnije dele ga sa trećeplasiranim Klub Brižom, ali je zaostatak za vodećim Rojal Unionom čak 17 bodova a to nije realno da se sustigne. Zato bi im trofej u kupu učinio sezonu odličnom, pa očekujemo da izbace Ostende, a da već u prvoj utakmici reše dosta toga. naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju, a za 2,2+ kvota je 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Ruan – Monako – 2,GG @ 2.50 u Mozzartbet

Mora se priznati da su Kneževi imali sreće na žrebu jer su u osmini finala Kupa Francuske za rivala dobili tim iz treće lige. kipa Ruana takmiči se u Nacionalnoj ligi i trenutno je tek na 7. mestu sa minimalnim šansama da se uključi u borbu za jedno od prva dva mesta koja vode u Ligu 2. Međutim, Ruan je u prošlom kolu kupa uspeo da izbaci jednog prvoligaša. Bili su uspešniji od Tuluza na svom terenu posle boljeg izvođenja penala, dok je rezultat u regularnom toku bio 3:3. Trenutno nisu u najboljoj formi, u dva prethodna kola Nacionalne lige doživeli su poraze, prvo od Nima na strani špa od Versaja na svom terenu. Ne može se ni Monako pohvaliti formom, Kneževi su bez pobede u tri prethodna kola, a nakon poraza od Remsa igrali su nerešeno u Marseju i na svm terenu sa Avrom. Nedostaje im dosta fudbalera koji su, pre svega, na Afričkom kupu nacija, ali prolaz u četvrtfinale kupa jednostavno moraju da ostvare. Neće se ni Ruen predati, kada su mogli da daju Tuluzu tri gola mogu i Monaku barem jedan. Zato je naš predlog pobeda gostiju uz igru gol-gol. Za 2,GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.50.

Groningen – Fortuna Sitard – 1x,0-3 @ 1.87 u Mozzartbet

Holandski kup stigao je do četvrtfinala a jedan par čine Groningen i Fortuna. Od ove sezone tim Groningena je u Erstediviziji i trebaće mu mnogo pobeda do kraja sezone da bi uhvatio makar drugo mesto i vratio se direktno u elitu. Tu je i doigravanje, kao krajnja solucija, ali je ono veoma neizvesno i na to se ne može računati kao na pravu šansu. U kupu su već napravili dobar rezultat, uspeli su da izbace lidera druge lige Viljem II i to su ga pobedili u Tilburgu, a u osmini finala, takože na strani, bili su bolji od Ekscelziora, elitnog ligaša. Pokušaće da eliminišu još jednog člana Eredivizije, tim Fortune iz Sitarda trenutno desetoplasirani tim. Fortuna igra sasvim dobro ove sezone, njihov cilj je opstanak u eliti a u prethodna tri kola imaju dva remija i jednu pobedu. Prošlog vikenda su odigrali spektakularan meč protiv Herenvena na svom terenu koji je završen rezultatom 3:3. Za razliku od njih Groningen je prethodnog vikenda u potpunosti razočarao porazom od Dordrehrta, što im je bio prvi neuspeh još od kraja oktobra. Sigurno je da je domaćin motivisaniji, željni su uspeha protiv timova iz elite i naš predlog za ovaj meč je dupla šansa na domaćina uz nešto manji broj golova. Za 1x,0-3 kvota je 1.87 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.