Najava i analiza: Serija A, 24. kolo: Težak ispit za lidera na tabeli, Milan dočekuje Napoli, Stara dama pod moranjem!

Od petka su na programu mečevi 24. kola italijanske Serije A, koje nam donosi dva velika derbija i još nekoliko veoma interesantnih susreta.
Pre svega, treba izdvojiti duel između Rome i Intera, ali ništa manje zanimljivo neće biti ni na San Siru gde će Milan ugostiti Napoli.
Od ostalih duela izdvajamo mečeve između Juventusa i Udinezea, kao i Đenove i Atalante, koja igra veoma dobro u poslednje vreme, ali je veliko pitanje da li će to na kraju biti dovoljno za plasman u Ligu šampiona, zbog izuzetno teškog rasporeda koji sledi.
Derbi začelja igra se u Salernu, gde će Salernitana ugostiti Empoli, dok će sasvim sigurno veoma zanimljivo biti i na Sardiniji gde će Kaljari ugostiti Lacio.

Salernitana – Empoli – GG @ 1.95 u Maxbet

Prvi meč 24. kola Serije A se igra u Salernu, gde će fudbaleri Salernitane ugostiti Empoli. Domaćin igra jako loše u ovogodišnjem izdanju Serije A, i svakako da je ova ekipa glavni favorit za selidbu u niži rang, o čemu naravno najbolje svedoči i poslednje mesto na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala dosta dobar meč na gostovanju kod Torina, koji je na kraju završen bez pobednika, ali i bez pogodaka.
U goste im stiže Empoli koji takođe ima dosta problema ove sezone o čemu svedoči pretposlednje mesto na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na tim iz Salerna. U prošlom kolu su Plavci remizirali sa Đenovom na svom terenu, što je bio treći vezani susret na kom tim iz Toskane nije doživeo poraz.
Ipak, utisak je da je konačno došlo vreme za jednu pobedu Salernitane, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.95 u Maxbetu.

Kaljari – Lacio – 2 @ 2.20 u Mozzartbet

Kaljari će po svemu sudeći imati baš dosta problema da sačuva prvoligaški status, a trenutno se tim sa Sardinije nalazi na mestu koje na kraju sezone znači i selidbu u niži rang, pa je utisak da su ovoj ekipi bodovi preko potrebni.
U prošlom kolu je Kaljari doživeo treći uzastopni poraz i to na gostovanju kod Rome a taj duel je završen rezultatom 4:0.
Što se tiče Lacija, tim iz prestonice je u prošlom kolu dosta lakše nego što se to očekivalo poražen na gostovanu kod u poslednje vreme sjajne Atalante, a taj duel je završen rezultatom 3:1. Trenutno se Rimljani nalaze na devetom mestu na tabeli, i poput domaćina, bodovi sa ovog gostovanja su im i te kako potrebni, a sva je prilika da će do njih i doći, pa vam hrabro preporučujemo da se ovde fokusirate na pobedu gostujuće ekipe, a za sve to je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.20.

Roma – Inter – 3+ @ 2.22 u Meridianbet

Derbi kola igra se na Olimpiku gde će Roma ugostiti Inter. Od kako je Danijele De Rosi seo na klupu Vučice ovaj tim igra na veoma visokom nivou o čemu najbolje svedoče i tri vezana trijumfa od čega se poslednji desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Kaljarija kada je bilo 4:0, što je vrlo verovatno bila i najbolja utakmica Rome u dosadašnjem toku sezone.
Nakon tri vezana trijumfa klub iz prestonice je ponovo u igri za plasman u Ligu šampiona, a trenutno se Vučica nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Atalantu.
Inter je bez ikakve sumnje tim koji je do sada najviše pokazao u ovogodišnjem izdanju Serije A, a trenutno se Neroazuri nalaze na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na Juventus, ali i meč viška od Stare dame, pa se izabranici Simonea Inzagija nalaze u veoma dobroj situaciji.
Kao što je dobro poznato, u prošlom kolu je Inter slavio na svom terenu protiv Juventusa i tako u dobroj meri rešio borbu za naslov prvaka, iako ima još dosta da se igra.
Deluje da su gosti favoriti i na ovom duelu, koji bi po našem mišljenju morao da nam donese dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na igru 3+ uz kvotu 2.22 u Meridianu.

Sasuolo – Torino – 1 @ 3.30 u Superbet

Od Sasuola smo daleko više očekivali ove sezone, pošto se trenutno tim iz Ređo Emilije nalazi na petnaestoj poziciji na tabeli i kako sada stvari stoje Neroverdima posle duže vremena predstoji borba za opstanak. U prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to na gostovanju kod Bolonje, kada je bilo 4:2, uz konstataciju da su gosti u jednom trenutku vodili sa 1:2.
Torino ove sezone igra generalno dosta dobro, međutim, zaista se stiče utisak da su popularni Bikovi u prošlom kolu morali da savladaju ekipu Salernitane na svom terenu, u duelu koji je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.
Trenutno se Torino nalazi na desetom mestu na tabeli, gde je ovoj ekipi objektivno i mesto, pa je sva prilika da izabranike Ivana Jurića očekuje miran finiš šampionata.
Sasuolo od prvog minuta mora da krene po sva tri boda, i deluje da će domaćin do njih i doći pa savetujemo jedinicu uz kvotu 3.30 u Superbetu.

Fiorentina – Frosinone – 3+ @ 1.77 u Meridianbet

Fiorentina je u ovom trenutku stacionirana na osmom mestu na tabeli, a nakon odličnog prvog dela šampionata koji je Viola završila na četvrtom mestu na tabeli, deluje da Ljubičasti imaju ozbiljnih problema u poslednje vreme o čemu i svedoče četiri vezana meča bez trijumfa.
U prošlom kolu je prošlosezonski finalista Lige konferencija poražen na strani kod Lećea u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 4:3.
Frosinone je u prošlom kolu i pored toga što je odigrao dosta dobar meč doživeo poraz na svom stadionu od Milana kada je bilo 2:3, pa se trenutno tim iz prestonice nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
Ovaj meč nam obećava dosta pogodaka, pa vam savetujemo da se fokusirate na igru 3+, a sve to uz kvotu 1.77 u Meridianu.

Bolonja – Leće – 1 @ 1.73 u Mozzartbet

Bolonja je u prošlom kolu podsetila na one sjajne partije iz prvog dela šampionata, pošto je ova ekipa na svom stadionu nakon velikog preokreta uspela da savlada ekipu Sasuola rezultatom 4:2.
U ovom trenutku se izabranici Tijaga Mote za koga se otima nekoliko ekipa na Apeninama nalaze na sjajnom šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što bi svakako bio ogroman uspeh za jedan od najstarijih italijanskih timova.
Leće je u prošlom kolu ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv nimalo naivne Fiorentine, a taj meč je završen rezultatom 3:2. Trenutno se tim sa juga Italije nalazi na bezbednom trinaestom mestu na tabeli i ako se ovako nastavi, ovu simpatičnu ekipu bi i naredne sezone morali da gledamo u elitnom rangu italijanskog fudbala.
Ipak, bez ikakve sumnje je Bolonja veliki favorit na ovom duelu, pa vam toplo savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.73.

Monca – Verona – GG @ 1.95 u Maxbet

Monca igra drugu sezonu u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, i zaista se stiče utisak da tim koji je prošle godine bio debitant neće imati previše problema oko opstanka u društvu najboljih.
Naime, izabranici Rafaela Paladina su trenutno stacionirani na dvanaestoj poziciji na tabeli uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
U prošlom kolu je Monca uspela da odoli na gostovanju kod Udinezea, kome su bodovi sa tog duela bili preko potrebni.
Sa druge strane, Verona se nalazi u veoma teškoj situaciji, a nažalost je ovaj tim u prošlom kolu doživeo i poraz na gostovanju kod Napolija, iako je tim iz grada ljubavi prvi stigao do vođstva, ali je aktuelni šampion Italije preko Kvarackelije u finišu susreta stigao do sva tri boda.
Najrealnije je da će ovde i jedna i druga ekipa postići makar po jedan pogodak, pa je idealno da se oprobate sa igrom GG uz kvotu 1.95 u Maxbetu.

Đenova – Atalanta – 1X @ 1.75 u Meridianbet

Đenova igra maestralno u svojoj povratničkoj sezoni u društvu najboljih, a trenutno se popularni Grifoni nalaze na odličnom jedanaestom mestu na tabeli i utisak je zaista da ekipa sa Marasija neće imati nikakvih problema oko opstanka u Seriji A.
U prošlom kolu je Đenova remizirala na veoma teškom gostovanju kod Empolija u duelu koji je završen bez pogodaka.
Atalanta igra fenomenalno u poslednje vreme, a nakon trijumfa u prošlom kolu u Bergamu nad Lacijom, ova ekipa se probila do četvrtog mesta na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, a to godinama unazad i jeste primarni cilj Atalante.
Na poslednja tri susreta u prvenstvu popularna Boginja je ostvarila isto toliko trijumfa, međutim, valja napomenuti da Đenova igra sjajno na svom terenu gde Grifoni zaista retko gube, pa vam predlažemo duplu šansu 1X uz kvotu 1.75 u Meridianbetu.

Milan – Napoli – 1 @ 1.95 u Superbet

Milan u poslednje vreme igra dosta dobro, iako je ovaj tim nedavno na svom terenu remizirao protiv Bolonje kada je bilo 2:2, uz konstastaciju da su Rosoneri na tom duelu promašili čak dva penala.
U prošlom kolu je trenutno trećeplasirani tim na tabeli uspeo da slavi na veoma teškom gostovanju kod Frosinonea, a taj meč je završen rezultatom 2:3, uz podatak da je heroj ponovo bio Luka Jović.
Napoli je sa druge strane jedva isčupao pobedu na svom stadionu protiv Verone, i to pogotkom Kvarackelije u finišu šampionata. Ipak, aktuelni šampion Italije igra dosta slabije nego što je to bio slučaj prošle sezone, pa se trenutno Napolitanci nalaze na sedmom mestu na tabeli i svakako da ovu ekipu očekuje velika borba za plasman u Ligu šampiona do kraja sezone.
Do sada su Rosoneri daleko više pokazali od svog rivala na ovom susretu, pa zbog toga Milanu i dajemo veliku prednost na ovom duelu i savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.95 u Superbetu.

Juventus – Udineze – 3+ @ 2.00 u Meridianbet

Poslednji meč 24. kola Serije A igra se u Torinu gde će fudbaleri Juventusa ugostiti Udineze. Nažalost, Juve je u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Intera, u derbiju koji bi verovatno mogao i da odluči čitavo prvenstvo, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Trenutno se Bjankoneri nalaze na drugom mestu na tabeli uz četiri poena manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, ali moramo napomenuti i da Neroazuri imaju meč manjka.
Udineze igra veoma slabo od samog starta šampionata, a u prošlom kolu Zebre iz Udina nisu uspele da dođu do trijumfa na svom stadionu protiv Monce, pošto je taj duel završen bez pogodaka, pa se u ovom trenutku tim iz Udina nalazi na šesnaestoj poziciji na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Ovo je duel koji Stara dama prosto mora da pobedi, međutim, i Udinezeu gori pod nogama, pa nas potencijalno očekuje jedan efikasan duel zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 2.00 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.