Tiket dana (petak, 09.02.2024)

Tiket dana

Petak je uvek uvod u vikend bogat ponudom, ali je i današnja sasvim zadovoljavajuća. Predložene kvote važile su u trenutku pisanja predloga.

Kadiz – Betis – x2,0-2 @ 2.10 u SuperBet

Domaćin nije pobedio još od 1. septembra kada je u Kadizu pao Viljareal. Prošlo je više od pet meseci od tog trijumfa i jasno je da su fudbaleri Kadiza morali da završe u zoni ispadanja. Nalaze se na 18. mestu, sakupili su 17 bodova, tri manje od trija ispred njih koji čine Sevilja, Selta i Majorka. Kadiz nije dao gol na poslednja tri meča, ali hrabri to što su u dva prethodna kola ostali neporaženi protiv jakih rivala, Atletik Bilbaoa i Viljareala. Ništa lakši zadatak ne očekuje ih ni protiv Betisa, ekipa iz Sevilje je izgubila samo od Barselone u posledn ja četiri kola, ali je podbacila u prethodnom kada je na svom Benito Viljamarinu remizirala sa Hetafeom. Betis na strani nije uspešan kao prethodnih sezona, za sada imaju samo dva trijumfa ali i čak 6 remija. Ujedno su i zeleno-beli ali i Kadiz, rekorderi po briju remija, obe ekipe su do sada zabeležile po 11 nerešenih rezultata u 23. odigrana kola, a toliko ima samo još Majorka. U prvom delu sezone, pogađate, bilo je nerešeno, u Sevilji su Betis i Kadiz igrali 1:1, pa nas ne bi iznanadio neki takav rezultat i sada. Naš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 2.10 u kladionici SuperBet.

Salernitana – Empoli – 1x,2+ @ 2.10 u SuperBet

Rekli bismo da je ovo krucijalni meč za domaćina ali i za gosta, ukoliko žele da ostanu u Seriji A. Lako je moguće da sledeće godine gledamo okršaje ove dve ekipe u drugoj ligi, s obzirom da u ovom momentu Salernitana i Empoli zauzimaju dva poslednja mesta na tabeli. Ekipa iz Salerna je u prošlom kolu prekinula niz od četiri uzastopna poraza u prvenstvu i to osvajanjem boda na terenu Torina. Jedan poen nije im mnogo značio ali je doprineo povećanju samopouzdanja. Na svom terenu tim iz Kampanje je imao teške rivale u prethondom periodu, pobedio je samo Lacio a izgubio od Rome, Đenove, Juventusa i Bolonje. Uz pobedu nad Lacijalima otkinuli su bod i Milanu, mada su bili blizu sva tri. Čini nams e da igraju bolje nego što to rezultati pokazuju a to će morati da dokažu u duelu sa Empolijem. Gosti su takođe u zoni ispadanja ali imaju 5 bodova više od svog rivala. Empoli je bez poraza već tri kola, pobedili su Moncu i uzeli po bod kod Juventusa i na svom terenu protiv Đenove. U prvom delu sezone na meču u Toskani Empoli je zabeležio minimalnu pobedu, jednu od dve koliko imaju na svom terenu. Igraće se na pobedu sa obe strane, jedan bod ne bi značio ništa ni Salernitani ni Empoliju, pa verujemo da će biti golova. Uz to smatramo da domaćin neće izgubiti. Za kombinaciju 1x,2+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 2.10.

RKC Valvajk – NEC – 2 @ 2.30 u SuperBet

Gosti iz Nijmegena su jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone u Holandiji. Pored odličnih igara u Erediviziji i trenutno 7. mesta, uspeli su da se plasiraju i u polufinale kupa. U utorak su ubedljivo pobedili Den Hag i sada čekaju rivala u polufinalu, sa n adom da mogu i do završne predstave. U prvenstvu su bez pobede od početka decembra kada ih je pobedio Ajaks. U narednih sedam kola upisali su pet pobeda i samo dva remija, pa nije ni čudo da su ovako visoko na tabeli i smeši im se plasman u doigravanje za igranje u Evropi. RKC ima svoje probleme i za njih bi opstanak bio puna kapa. Trenutno su u zoni ispadanja, tačnije na 16. mestu, onom što donosi igranje u baražu. Ekipa iz Valvajka nije pobedila od kraja novembra, tačnije nemaju trijumf na poslednjih osam prvenstvenih mečeva, a prošle sedmice su izgubili u Enšedeu od Tventea sa 3:0. Poslednju pobedu na svom terenu ostvarili su još u oktobru kada su slavili protiv Volendama. U prvom okršaju ova dva tima, odigranom u Nijmegenu još u avgustu, slavio je NEC sa lakih i ubedljivih 3:0. I sada je ovaj tim favorit i očekujemo njegov trijumf u Valvajku. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici SuperBet iznosi 10.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.