Tiket dana (subota, 10.02.2024)

Tiket dana

Danas će kladioci imati problem, kod sastavljanja tiketa, kako da izbegnu potencijalne ”mine” s obzirom da je ponuda više nego dobra. Predložene kvote važile su u momentu pisanja teksta.

Luton – Šefild Junajted – T12+ @ 1.80 u Meridianbet

Luton se u potpunosti adaptirao na igranje u Premijer ligi a da je to tačno dovoljno je pogledati njihove rezultate u januaru. Ne da nisu poraženi u 2024. godine, već su Šeširdžije, pored dobrih rezutata u Premijer ligi, uspele da preskoče dva rivala u FA kupu i plasiraju se u osminu finala ovog takmičenja. U oči posebno upada njihova efikasnost u poslednja dva ligaška meča. Prvo su pobedili Brajton na svom Kenivort Roudu sa 4:0 a onda u Njukaslu, u jednoj od najboljih utakmica sezone, igrali 4:4. Trenutno su van zone ispadanja ali sa samo jednim bodom više od Evertona koji je u njoj. Opstanak je daleko a to ostaje primarni cilj za debitanta. Meč sa Šefild Junajtedom je jedan od najvažnijih za Luton. Ne samo da se radi o direktnom konkurentu, već bi eventualnom pobedom pobegli Jorkšircima na 13 bodova razlike, što je, po svemu, za Šefild nedostižno. Gosti su u više nego teškoj situaciji, pobeda nad Lutonom donela bi nadu da se može izbeći najgore, ali bi to bio samo prvi korak u napornom putu. U prošlom kolu doživeli su debakl na svom Bramal Lejnu od Aston Vile, primili su 5 a nisu dali nijedan gol. U prvom delu sezone Luton je slavio u Šefildu sa 3:2, a i sada smo uvereni da će postići bar dva gola u još jednom efikasnom meču. Za T12+ kvota je 1.80 u kladionici Meridianbet.

Sosijedad – Osasuna – 1x,0-2 @ 1.71 u Meridianbet

Navijači Sosijedada željni su golova svojih ljubimaca. Na poslednja tri meča ovog tima rezultat je bio 0:0, dva puta u La Ligi i jednom u Kupu Kralja. Baskijci pomalo gube korak u trci za plasman u Ligu šampiona, za četvrtoplasiranim Atletikom zaostaju već 11 bodova i to će biti stvarno teško sustići do kraja sezone. S druge strane odlično guraju u kupovima, u Ligi šampiona su u osmini finala i već u sredu čeka ih prvi od dva meča sa Pari Sen Žermenom. Nemaju šta da izgube u duelu sa Parižanima, ali su zato jako blizu finala Kupa Kralja. U prvom meču su odigrali bez golova na Balearskim Ostrvima sa Majorkom, i ako slave u revanšu eto ih u velikom finalu, gde će im, najverovatnije, rival biti Atletik Bilbao, što daje dodatnu draž duelu jer se sastaju dve baskijske ekipe. Sada na Anoetu doalzi Osasuna, ekipa iz Pamplone je u lošoj formi i ima samo jedan bod iz tri poslednja kola, s tim da su u prošlom u potpunosti razočarali porazom od Selte na svom terenu sa 3:0. Ovo je već treći duel ove dve ekipe u nešto više od dva meseca. U Kupu Kralja Sosijedad je slavio u Pamploni sa 2:0, dok je prvenstveni meč na istom meču završen 1:1. Neće ni sada biti više golova, a sumnjamo da Osasuna može do pobede. Naš predlog je kombinacija 1x,0-2 sa kvotom 1.73 u kladionici Meridinabet.

Ekscelzior – Tvente – 2,2+ @ 1.73 u Meridianbet

Tvente i dalje dobro stoji u Erediviziji i usamljen je na trećem mestu. Pokušađe tim iz Enšedea da se do kraja prvenstva prebaci na drugo mesto i tako se izbori za kvalifikacije za Ligu šampiona, ali im Fejnord, u ovom momentu, beži pet bodova. Toliko oni imaju više od AZ Alkmara koji je četvrti. Sada gostuju kod druge roterdamske ekipe, kod Ekscelziora, gde nisu pobedili od 2012. godine. Doduše veći deo vremena je Ekscelzior proveo u drugoj ligi, mada je i Tvente jednu sezonu bio u Erstediviziji. Uglavnom , bez trijumfa protiv Ekscelziora na strani su na pet poslednjih utakmica. Tvente je u poznatoj luci gostovao pre desetak daa i sa Fejnordom igrao bez golova. U prošlom kolu su lako pobedili RKC sa 3:0 u svom Enšedeu i najavili dobru formu i na proleće. Ekscelzior je u donjem delu tabele ali još uvek ne preterano ugrožen. Iskoristili su nešto lakši raspored i u poslednje tri utakmice uzeli 4 boda, mada su prošle sedmice poraženi od Almerea. Jesenas je Tvente slavio sa 4:2 protiv tima iz Roterdana na svom terenu, a pobedu ove ekipe, uz bar dva postignuta gola, predviđamo i sada. Za 2,2+ kvota je 1.73 u kladionici Meridianbet.

Lokomotiva – Dinamo Zagreb – 2,2+ @ 2.02 u Meridianbet

Nije tajna da su Lokosi Dinamova filijala, pa je sve kladioce šokirao rezultat od pre dve sedmice kada je Lokomotiva slavila u Maksimiru sa 3:0. Hrvatski šampionat je interesantniji nego ikad, Modri više nisu dominantni i šanse za osvajanje titule, i to sasvim realne, imaju i Rijeka i Hajduk. Malo su zaostali Osijek i Lokomotiva, ali su i ova dva tima pretnja vodećoj trojci. Dinamo se posle tog poraza od Lokosa oporavio i pobedio Istru u Puli i Goricu u Maksimiru. Na ta dva meča Modri nisu primili ni gol. Sada su treći, ali sa utakmicom manje u odnosu na Rijeku i Hajduk. Tek će biti zanimljivo u prvenstvu ali Dinamo u četvrtak igra prvi meč baraža Lige konferencija protiv španskog Betisa u Sevilji. Ranije su u zagrebačkom timu Evropu uvek stvavljali ispred nacionalnog šampionata, ali su tada imali veliku bodovnu prednost u odnosu na pratioce. Sada je drugačije i sigurno je da će u Kranjčevićevoj ulici uraditi sve da pobede i revanširaju se gradskom rivalu. Lokosi su igrali bez golova sa Varaždinom u prethodnom kolu, što je svakako kiks. Predlog je pobeda Dinama i bar dve lopte u mreži Lokomotive. Za 2,2+ kvota je 2.02 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 10.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.