Tiket dana (nedelja, 11.02.2024)

Tiket dana

Ništa slabija ponuda, u odnosu na subotu, nije ni danas. Igraju se gotovo sve lige osim skandinavskih, a kvote iz predloga bile su aktuelne u trenutku sastavljanja tiketa.

Bolonja – Leće – 1 @ 1.74 u Primobet

Serijom loših rezultata u januaru Bolonja je pomalo izgubila korak sa konkurentima za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona. Atalanta sada ima tri boda više, što nije nedostižno, ali zabrinjava onaj niz Bolonjeza od četiri utakmice bez pobede u Seriji A, plus ispadanje iz kupa od Fiorentine. Februar je počeo dobro, pobeđen je Sasuolo 4:2 prošle sedmice i sada Bolonja ima priliku da veže još jednu pobedu i vrati se u trku za četvrto mesto. Na Renato Dalaru dolazi Leće, tim sa krajnjeg juga zemlje, koji je na 13. mestu sa 24 boda i predvodi onu grupu timova koji će se boriti za opstanak. Leće je odlično započeo sezonu ali je padao u formi kako je ona odmicala. Niz od šest mečeva bez pobede sa samo jednim osvojenim bodom prekinuli su u prošlom kolu trijumfom nad Fiorentinom od 3:2. Bio je to više nego dramatičan meč, a Leće je imalo minus od jednog gola do 90. minuta, a onda su dva puta zatresli mrežu Viole i stigli do pobede. U Lećeu jesenas nije bilo pobednika a sada očekujemo trijumf Bolonje za koji se dobija kvota 1.74 u kladionici Primobet.

Štutgart – Majnc – 1,2+ @ 1.63 u Primobet

Švabe su ostvarile dve sjajne pobede u dva prethodna kola, slavili su protiv Lajpciga na svom terenu 5:1 i na gostovanju u Frajburgu sa 3:1. Sa mnogo samopouzdanja otišli su u Leverkuzen na meč četvrtfinala DFB kupa. Igrali su odlično ali su golom primljenim u 90. minutu izgubili sa 3:2. Sada im ostaje samo Bundesliga i u Štutgartu će se truditi svim silama da zadrže mesto na kome su sada. oni su treći, čak i da padnu jednu poziciju bilo bi odlično, jer bi i na taj način izbrili plasman u Ligu šampiona. Ako se podsetimo da su prošlog proleća igrali baraž za opstanak, takav rezultat promovisao bi ih u najprijatnije iznenađenje ove sezone. Sve suprotno važi za Majnc. Gosti su u veoma teškoj situaciji, nalaze se na pretposlednjem mestu sa samo 12 bodova, a priliku da uhvate kakav takav priključak imali su u sredu u zaostaloj utakmici protiv union Berlina. Na kraju nisu pobedili, oba tima su osvojila po bod, a to je mnogo više prijalo Berlincima. Tačno deset utakmica Majnc ne zna za pobedu i teško je očekivati da taj crni niz prekinu u Štutgartu, na mestu gde su gubili mnog jači timovi. Štutgart je lako pobedio jesenas u Majnc i verujemo da će tako biti i na Mercedes Benz Areni. Za 1,2+ kvota je 1.63 u kladionici Primobet.

Majorka – Rajo Valjekano – 1x,2+ @ 2.08 u Primobet

Ostrvljani su plasmanom u polufinale Kupa Kralja ostvarili veliki uspeh. U prvom meču na svom terenu odigrali su bez golova protiv Real Sosijedada, pa sada imaju manje šanse da odu u finale, mada ih svakako ne treba otpisivati unapred. Tim sa Balearskih Ostrva igra promenjivo u poslednje vreme ali su na svom terenu dosta sigurni. Ove sezone su samo dva puta poraženi kao domaćini, prvi put još u drugom kolu od Viljareala i na prošlom prvenstvenom meču u Palma de Majorci protiv Betisa. Majorka je daleko od sigurne zone, u La Ligi su tik iznad zone ispadanja sa samo tri boda više od prvog ispod crte. Meč protiv Rajo Valjekana za njih je jedan od onih koje moraju da dobiju, a takve je najteže igrati. Pčelice su u boljoj situaciji, ali i oni imaju samo 4 boda više od Majorke. Pored toga tim iz madridskog predgrađa je u vrlo lošem momentumu, na poslednja četiri kola uspeli su da osvoje samo jedan bod, a u ovom intervalu su ispali iz kupa porazom od Đirone, koju je kolo kasnije eliminisala baš Majorka. Domaćin je favorit ali bi Rajo mogao do boda. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz bar dva gola ukupno. Za 1x,2+ kvota je 2.08 u kladionici Primobet.

Herenven – Ajaks – 4+ @ 2.04 u Promobet

Kopljanici pokušavaju da izvuku maksimum iz ove sezone koja će ostati upisana kao jedna od najgorih u istoriji ovog slavnog kluba iz Amsterdama. Stvari sada izgledaju mnogo bolje nego što su izgledale jesenas, a podsetimo da je u jednom momentu Ajaks pao na poslednje mesto na tabeli, što mu se nikada ranije nije dogodilo. Trenutno su Kopljanici peti, za to je zaslužan odličan niz rezultata u 2024. godini jer su uz tri pobede upisali i remi sa liderom i, gotovo sigurno, novim šampionom PSV-om. I ta utakmica je pokazala da je Ajaks izašao iz krize i da treba očekivati još bolje partije u nastavku sezone. Herenven je bez pobede već šest kola, ali su tri puta osvajali po bod i to u duelima sa Cvoleom, Alkmarom i Fortunom. U prvom delu sezone meč u Amsterdamu dobio je Ajaks sa 4:1, a isti tim slavio je i na poslednjem odmeravanju snaga u Herenvenu pre nešto manje od godinu dana i to sa 4:2. Golovi su zagarantovani u duelima ova dva tima, pa ih očekujemo i sada. Naš predlog je 4+ sa kvotom 2.04 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Primobet iznosi 12.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.