Tiket dana: Poeni igrača

Večeras će neko podići trofej Kupa Radivoja Koraća, videćemo da li će to biti Zvezda ili Partizan, a mi ćemo pokušati da pogodimo učinak košarkaša. Predložene kvote i granice važile su u vreme sastavljanja predloga.

P.J. Doužer (Partizan) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.83 u MaxBet

Odlični američki košarkaš imao je vrlo malu minutažu u prve dve utakmice u Nišu. Protiv Hercegovca je igrao samo 9 minuta a protiv Vojvodine 15. Nema sumnje da mu je Željko Obradović dozirao minutažu čuvajući ga malo za očekivano finale. Razlog više da verujemo u njegovu dobru partiju su i dosta bleda izdanja Avramovića i Jaramaza u dva prethodna dana, pa očekujemo da će P.J. Doužer biti prva opcija na mestu organizatora igre. Za njega je jako bitno da na početku ne uđe u problem sa ličnim greškama, a ako se uspe da se sačuva ne bi trebalo da bude problema da preskoči granicu od 9,5 koševa koliko mu je ponuđeno u kladionici MaxBet sa koeficijentom 1.83 za (+) poene.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.83 u MaxBet

Kapiten Partizana nije bio na svom prepoznatljivom nivou u četvrtfinalu i polufinalu Kupa Koraća, mada je, za opšte iznenađenje, igrao dosta. Za 21 minut protiv Hercegovca dao je samo 4 koša, a protiv Vojvodine 7 i to za 26 minuta u igri. Odavno nije imao slabiji košgeterski učinak i jednostavno ne verujemo da to može da mu se ponovi i u finalu. Zna se da Pantera inspirišu velike utakmice, tada je u svom pravom svetlu, a što sefinala tiče nema sumnje da će odbrana Zvezde najviše pažnje posvetiti njemu. Od sudijskog kriterijuma zavisi i to koliko će se puta naći na liniji za slobodna bacanja, ali iz ranijih okršaja ova dva rivala znamo da će to biti baš često. Samim tim i ova granica od 13,5 poena ne bi smela da predstavlja veliki problem za odličnog šutera koji u Čairu još nije namestio nišanske sprave. Za (+) koševe na Pantera kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Džoel Bolomboj (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.83 u MaxBet

Sveropulos je, svestan da mu je Bolomboj jedina prava ”petica”, učino sve da snažnog košarkaša poštedi napora u dva dva meča u Nišu. Centar sa ruskom pasošem je u prvoj utakmici protiv FMP-a odigrao 23 minuta i ubacio 6 poena, ali je to bio dosta neizvestan meč i čini se da je i ova minutaža bila neplanirana. Protiv Čačana je igrao manje, samo 17 minuta, ali nije bio raspoložen za davanje koševa. Imao je samo 2 poena i uhvatio je 6 lopti pod obručima. Gilespi nije u rosteru, Zvezda na centarskim pozicijama ima samo Bolomboja na ”'petici” i Mitrovića i Ilića koji bi mogli malo da ga odmene. Dobra vest za Zvzedu je to što ni Partizan nema mnogo više opcija, tu su samo Kaminski i Koprivica, pošto je Smailagić bolestan a Kaboklo je van rostera zbog pravila o stranim igračima. U takvoj konstelaciji verujemo da će snažni košarkaš biti dvocifren, a za (+) poene kvota je 1.83 u kladionici MaxBet, dok je granica 9,5 koševa.

Adam Hanga (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.83 u MaxBet

Igranje Miloša Teodosića u finalu je pod velikim znakom pitanja. Ne sumnajmo da će sjajni plejmejker želeti da po svaku cenu zaigra za prvi trofej ali sigurno da će Sveropulos proceniti da li bi povredu mogao da pogorša. Ukoliko ne bude igrao, ili mu minutaža bude zanemarljiva, Jago Dos Santos je jedini pravi organizator igre u timu Zvezde. Kada se Brazilac umori, ili uđe u problem sa prekršajima, jedino logično rešenje na ”jedinici” je Adam Hanga. Košarkaš sa mađarskim pasošem je prinudno igrao plejmejkera još u Barseloni, nekoliko puta je to radio i u Realu, a od kada je stigao u Zvezdu najbolje partije je pružao bađ protiv Partizana. U prve dve utakmice u Niđ-šu bio je sasvim solidan, ubacio je 13 poena FMP-u i 9 Čačku, ali se zna koliko je važan svaki koš u okršaju Zvezde i Partizana. U dve poslednje pobede crveno-belih nad Valjkom Hanga je ubacio 11 odnosno 15 poena i bio jedan od najboljih u svom timu. Sada je granica na 8,5 poena, a za (+) koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 11.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.