Tiket dana (subota, 17.02.2024)

Tiket dana

Jasno je da je ponuda i ove subote odlična a biće sve bolja u narednim danima, i tako sve do kraja sezone. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Verona – Juventus – 0-2 @ 1.62 u Mozzartbet

Tri prethodne utakmice definiivno su ugasile nade navijača Stare dame da njihovi ljubimci mogu do Skudeta. Sve je krenulo naopako u meču sa Empolijem koji je u Torinu završen 1:1, onda je u derbiju sezone Juventus izgubio od Intera u Milanu 1:0, a kriza je doživela kulminaciju porazom od Udinezea na domaćem terenu. Sa samo jednim datim golom u tri utakmice nisu ni mogli da se nadaju nekom većem broju bodova a sada Inter ima, čini nam se, nedostižnih 7 bodova više uz meč manje odigran. Veći problem Juventus će imati da sačuva drugu poziciju koju mu opasno ugrožava Milan, dok su Atalanta i Bolonja još uvek dosta daleko. Po svemu, Verona ima mnogo veći motiv u ovom meču. Tim iz ”grada ljubavi” se grčevito bori za opstanak i ponovo su pali u zonu ispadanja. Nalaze se na 18. mestu a u prethodna četiri kola nemaju pobedu, mada su tri puta igrali na strani. Juve je prethodna tri međusobna duela dobijao rezultatom 1:0, a sada nam je sigurnije igrati na mali broj golova nego na pobedu gostiju. Za 0-2 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Hajdenhajm – Leverkuzen – GG3+ @ 1.97 u Mozzartbet

Pobedu, možda vredu titule, Leverkuzen je zabeležio u prošlom kolu kada je na Baj areni pao desetostruki uzastopni šampion Nemačke Bajern iz Minhena. Sada Farmaceuti imaju 5 bodova više od Bavaraca, a već sada je izvesno da će ove dve ekipe biti jedini kandidati za osvajanje ”Salatare”. Sada je na Leverkuzenu teret favorita i veliko je pitanje kako će ga nositi u narednim danima. Kvalitet postoji ali nije jednostavno kada vam za vrat duva jedan Bajern, ma u kako lošoj formi bio u ovom momentu. Na treneru Ćabiju Alonsu je da drži svoj tim kompaktnim, u tome je do sada bio uspešan i Bajer je još uvek bez poraza u sva tri takmičenja. Osim Bundeslige nisu Farmaceuti izgubili ni u Ligi Evrope ni u DFB kupu. Tripla kruna bila bi neverovatan rezultat ali verujemo da bi navijači bili prezdovoljni i titulom nemačkog šampiona. Sada gostuju kod debitanta u Bundesligi, to je njihov prvi prvenstveni meč u Hajdenhajmu, ali su ovde jednom gostovali u DFB kupu i nisu dobro prošli. Poraženi su te 2019. godine u osmini finala. Hajdenhajm je bez poraza već osam uzastopnih kola, niz od četiri vezana remija prekinuli su trijumfom u Bremenu prošle sedmice, pa će Bajer biti na velikom iskušenju. Domaćin je rasterećen pa je naš predlog igra na golove. Za GG3+ kvota je 1.97 u kladionici Mozzartbet.

Svonsi – Ipsvič – T22+ @ 1.82 u Mozzartbet

Ova dva tima u različitom raspoloženju čekaju međusobni duel posle vanrednog kola. Labudovi su deklasirani na svom terenu od Lidsa sa 4:0, dok je Ipsvič istim rezultatom pobedio Milvol u Londonu. Za Traktor Bojse je ta pobeda više od tri boda jer su do nje stigli nakon 4 uzastopna meča bez trijumfa, tri u Čempionšipu i jednog u FA kupu. Ipsvič više nije drugi, sada su četvrti, a ako žele da budu ispred Lidsa i Sautemptona, jedini pravih rivala za osvajanje drugog mesta i direktan plasman u elitu, moraće da dobijaju mečeve u serijama. Velšani nemaju neki veliki pritisak, oni ne mogu ni do plej-ofa, a sumnjamo da će doći u situaciju za se bore za opstanak. Istina, posle četiri poraza u poslednjih pet kola morali bi malo da se zabrinu ali i dalje imaju solidnu prednost u odnosu na timove u zoni ispadanja. U prvom delu sezone Ipsvič je pobedio Svonsi sa 3:2 na svom terenu i verujemo da mogu postići dva gola i na strani. Naš predlog je gost daje dva pogotka a za T22+ kvota je 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Anesi – Okser – 2 @ 1.80 u Mozzartbet

Domaćin je imao veliku sreću i ostao drugoligaš samo zbog izbacivanja Sošoa u treću ligu. Naime, to se sve dogodilo pred prvo kolo i Anesi je morao brzo da se preorjentiše na ostanak u Ligi 2. Na početku je to dosta dobro izgledalo ali kako vreme odmiče sve su u težo situaciji. Ako se brno ne prenu ništa ih na proleće neće spasiti ispadanja u Nacionalnu ligu Francuske. Posle odlične utakmice i ubedljive pobede u Genganu sa 4:1 u prošlom kolu su razočarali i sa 3:0 izgubili od Konkernua na svom terenu. Još teži posao ih očekuje protiv lidera prvenstva ekipe Oksera. Gosti su rešili da budu ponovo prvoligaši i sve je podređeno tom cilju. Okser nije izgubio od početka novembra i utakmice u Genganu, a od tada je odigrano deset kola. Zabrinjava niz od četiri uzastopna remija ali su ga prekinuli u prošlom kolu pobedom nad najvećim konkurentm Anžeom na svom terenu. Tada je i došlo do rokade na vrhu i sada Okser ima bod više od Anžea. Ako žele da ostanu lideri moraće da pobede Anesi, a mi mislimo da hoće Za dvojku se dobija kvota 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.