Tiket dana (sreda, 21.02.2024)

Tiket dana

Igraju se poslednje dve utakmice osmine finala Lige šampiona i onda nam slede revanši. Igra se još nekoliko bitnih mečeva, što je dovoljno za sastavljanje tiketa. Kvote su važile u vreme sastavljanja predloga.

Napoli – Barselona – 1x,0-2 @ 2.80 u SuperBet

Kod Napolitanaca je dogorelo do noktiju i pribeglo se šok terapiji pred najvažniji meč u dosadašnjem delu sezone. Umesto trenera Valtera Macirija postavljen je dosadašnji selektor reprezentacije Slovačke Frančesko Kalcona. Macariju je presudio remi sa Đenovom u subotu, ali se čini da je odluka doneta mnogo ranije. Problem za Kalconu je to što će debi imati protiv Barselone u osmini finala Lige šampiona, što je, po svemu, najvažniji meč za Napolitance od starta sezone. Naime, od Skudeta su se odavno oprostili, ispali su i iz domaćeg kupa, pa im je Liga šampiona ostala kao jedina šansa da urade nešto veliko ove sezone. Ne verujemo da razmišljaju od tituli prvaka Evrope, ali bi i ulazak u četvrtfinale bio lep uspeh. Nije ni Barsa u svom najboljem izdanju. Jesu za vikend ostvarili pobedu na teškom gostovanju u Vigu, ali su se i oni gotovo oprostili od titule u La Ligi. Real im beži osam bodova, što je za tim kakav imaju Madriđani ipak previše. Ovo će biti jedan od neizvesnijih dvomeča u ovoj fazi takmičenja, ništa neće biti rešeno posle prvog meča, a u njemu ne očekujemo goleadu. Uz to verujemo da će šok terapija dati rezultate u ekipi sa italijanskog juga i da Napoli neće izgubiti prvi. Meč. Još nešto, ovo je okršaj dva tima u kojima je sjajno igrao Dijego Maradona, fudbaler po kome ime nosi i stadion u Napulju posle njegovo smrti. Za 1x,0-2 kvota je 2.80 u kladionici SuperBet.

Gent – Makabi Haifa – 1 @ 1.85 u SuperBet

Jedan revanš utakmica šesnaestine finala Lige konferencija igra se večeras. Gent dočekuje ekipu Makabija iz Haife i pokušaće da nadoknadi gol minusa koji ima posle prvih 90 minuta odigranih na neutralnom terenu u Budimpešti. Inače taj poraz stigao je kao kulminacija katastrofalne forme ovog belgijskog tima pošto su oni pre njega imali šest vezanih utakmica bez pobede sa samo jednim remijem i 5 poraza. U tom intervalu su ispali iz domaćeg kupa od Klub Briža, gubili u Župiler ligi od Mehelena, Anderlehta, Sent Trojdena i Serkl Briža, a samo su odigrali nerešeno protiv Vesterloa. Prvu prvenstvenu pobedu u 2024. godini ostvarili su prošlog vikenda na gostovanju kod Eupena. U preostala četiri kola pre početka doigravanja žestoko će se boriti da sačuvaju mesto u zoni plej-ofa. Makabi iz Haife je u odličnoj formi i uspeo je da nadoknadi prednost imenjaka iz Tel Aviva u izraelskoj ligi. To su ostvarili uz dve pobede u kratkom vreenskom intervalu protiv najvećeg rivala i ponovo su najozbiljni kandidat za osvajanje titule. U prvom meču protiv Genta imali su malo i sreće, Belgijanci su bili bolji, ali je jedna lopta završila u njihovoj mreži. Gent je već imao neprijatno iskustvo protiv izraelskog kluba u grupi, bili su drugi iza Makabija iz Tel Aviva, dok je tim iz Haife u ovoj fazi zato što je bio treći u grupi Lige Evrope. Očekujemo pobedu Genta ali nismo ubeđeni u to da Belgijanci idu dalje. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.85.

Panatinaikos – PAOK – GG @ 1.85 u SuperBet

U najvažnijem delu sezone Solunci su počeli da popuštaju PAOK je igrao odlično, u domaćim prvenstva svi su ih videli kao osvajače duple krune, a pošto su izborili direktan plasman u osminu finala Lige konferencija, i kao jednog od favorita u tom takmičenju. Sve je krenulo naopako posle remija u prvenstvu sa AEK-om, uspeldio je poraz u prvom meču polufinala kupa od Panatinaikosa i to na Tumbi, da bi sve dobilo još crnju nijansu ubedljivim porazom od Olimpijakosa u Solunu propšlog vikenda. Sada su prvo mesto na tabeli prepustili aktuelnom šampionu AEK-u, u kupu su blizu eliminacije, a videćemo koga će im žreb dodeliti u Evropi. Sve još uvek može da se ispravi, videćemo mogu li u Atini da uzvrate Panatinaikosu za poraz u prvoj utakmici pre sedam dana. I Zeleni su imali svoj slab dan za vikend, oni nisu uspeli da pobede Lamiju na svom terenu i tako su propustili šansu da zasednu na vrh. Za njih je Evropa završena priča za ovu sezonu, bili su poslednji u svojoj grupi Lige Evrope i sada su maksimalno fokusirani na domaća takmičenja. Na stadionu Apostolos Nikolaidis očekujemo otvoren meč, PAOK nema šta da čuva a ni Pao ne ume da se brani. Zato je naš predlog igra gol-gol za koju se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 9.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.