Tiket dana (petak, 23.02.2024)

Tiket dana

Pred nama je još jedan bogat vikend. U petak je samo uvod ali je i današnja ponuda inspirativna. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Bolonja – Verona – T12+ @ 1.87 u Meridianbet

Bolonjezi ne odustaju od Lige šampiona iako su ih mnogi otpisali nakon loših rezultata u periodu oko Nove godine kada su na četiri uzastopna meča uzeli samo dva boda. Posle toga su vezali četiri pobede, na svom Renatu Dalari protiv Sasuoloa, Lećea i Fiorentine, da bi prošle sedmice napravili ogroman korak ka četvrtom mestu trijumfom nad Lacijom na rimskom Olimpiku. Bio je to sjajan meč, Bolonja je imala zaostatak od jednog gola ali je uspela da pobedi a gol odluke delo je Cirkzea u finišu meča. Očigledno da Tijago Mota radi fantastičan posao i uskoro Bolonja neće biti samo košarkaški grad. Na Dalaru dolazi Verona, ekipa koja se mnogo popravila u odnosu na početak Serije A, pa je tako u prošlom kolu ostala neporažena u meču sa Juventusom na svm terenu. Problem za tim iz grada ljubavi je to što retko pobeđuju i imaju samo 4 trijumfa u 25 odigranih utakmica. Nalaze se u zoni ispadanja sa istim brojem poena kao i Sasuolo koji je ispred njih. Ovo je treći međusobni duel ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni, u prvenstvu je meč u Veroni završen bez golova dok je Bolonja slavila sa 2:0 u Kupu Italije. Favorit je domaćin, ali mi se odlučujumeo za igru T12+ sa kvotom 1.87 u kladionici Meridianbet.

Koventri – Preston – GG3+ @ 2.25 u Meridianbet

Koventri je u odličnoj formi i ozbiljan je kandidat za plasman u plej-of. Trenutno su jedno mesto ispod crte, zaostaju tri boda za Halom, poslednjim timom u zoni doigreavanja ali je ostalo još dovoljno vremena da se to nadoknadi. Pored dobrih igara u prvenstvu, osvojili su 7 bodova u tri prethodne runde, odlično guraju i u FA kupu i izborili su plasman u osminu finala gde će biti veliki favoriti protiv nižerazrednog Medstona. U goste Koventriju dolazi Preston, ekipa koja je odlično otvorila sezonu ali je zatim ušla u krizu. U poslednje vreme tim sa severa ponovo igra vrlo dobro i opet je blizu mesta u plej-ofu. Bez poraza su u poslednjih pet utakmica, uz tri pobede imaju i dva remija a u prošlu subitu su podelili bodove na svom terenu sa Blekburnom. U prvom delu sezone ova dva tima su odigrala odličan meč koji je Preston dobio sa 3:2. Očekujemo golove i na ovom duelu i to na obe strane, uz barem tri ukupno. Za GG3+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.25.

Utreht – Herakles – 1,2+ @ 1.64 u Meridianbet

Ekipa Utrehta igra kao preporođena u poslednja četiri meseca i poraz u Erediviziji nisu doživeli još od početka oktobra. Međutim loš start ih je skupo koštalo i oni su pred ovo kolo tek na 9. mestu, ispod zone plasmana i u doigravanje za poslednju evropsku vizu. Ako nastave sa ovakvim partijama nema sumnje da će igrati u plej-ofu za Ligu konferencija ali smatramo da im je četvrto mesto nedostižno. Sada su u seriji od tri uzastopne pobede, posle Volendama i Fortune, kojima su davali po četiri gola na svom terenu u nedelju su savladali i Tvente u Enšedeu i pokazali da ne brenuju ni favorite. Sada im u goste dolazi tim Heraklesa, a ekipa iz Almela je izgubil atri od poslednje četiri utakmice u prvenstvu. Treba biti iskren i reći da su imali i teške rivale, poraženi su od Ajaksa, NEC-a i PSV-a, dok su slavili u duelu protiv Vitesea. U prvom delu sezone Utreht je lako slavio u Almelu sa 3:1 protiv Herkalesa i bilo bi čudo da ne pobedi na svom stadionu. Uz jedinicu predlažemo i dva gola domaćina, pa je kvota za 1,2+ u kladionici Meridianbet 1.64.

Pogon – LKS Lođ – 1,2+ @ 1.52 u Meridianbet

Tim iz Šćećina dobio je dve prve utakmice u nastavku sezone i to obe kao gost. Tako su samo nastavili sa odličnim igrama iz finiša prvog dela prvenstva Poljske. Zanimljivo je da su u dve prethodne sedmice pobedili Šljonsk i Radomijak Radom u gostima, a na ta dva meča nisu primili ni gol. Apsolutni su favoriti protiv LKS-a iz Lođa, ekipe koja je na poslednjem mestu na tabeli sa samo 10 osvojenih bodova. Ova ekipa se proletos vratila u Ekstraklasu ali će, po svemu sudeći, odmah nazad u Diviziju 1. Od starta sezone zabeležili su samo dve pobede, poslednju još 20. avgusta i to, verovali ili ne, baš u meču sa Pogonom u Lođu. U prve dve utakmice u prolećnom delu sezone LKS je poražen od Korone na strani i od Viđeva, u gradskom derbiju Lođa, na svom terenu. Sve osim pobede Pogona bilo bi veliko iznenađenje, domaći tim želi plasman u Evropu i trenutno je na visokom 4. mestu. Za kombinaciju 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.52.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 10.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.