Tiket dana (subota, 24.02.2024)

Tiket dana

Ovo je jedan od dana kada je mnogo važnije izbeći potencijalne ”mine” u obilju događaja. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Aston Vila – Notingem Forest – 1,2+ @ 1.80 u Mozzartbet

Ko je mogao da pomisli da će Aston Vila ući u ovoj meč posle tri vezana poraza na svom Vila parku. Sve je to stiglo posle skoro godinu dana pobeđivanja u Birmingemu, računajući drugi deo prošle i prvi deo ove sezone. Dva puta je Vila gubila u prvenstvu, od Njukasla i Mančester Junajteda i jednom u FA kupu od Čelsija. Povoljna okolnost je što su u međuvremenu pobeđivali na strani, prvo Šefild a onda i Fulam, pa nisu preterano padali na tabeli. Vila je i dalje na mestu koje vodi u Ligu šampiona ali će imati težak postao da odbije napade pratilaca. Protiv Foresta moraju da prekinu loš niz u Birmingemu, Šumari su kvalitetan tima ali su u krizi rezultata. Niz od četiri meča bez pobede u prvenstvu prekinuli su u prošlu subotu kada su pobedili Vest Hem. Domaćin je favorit u ovom meču i verujemo da kreće nova serija pobeda na Vila parku. Uz jedinicu dodajemo i dva gola na Vilu, a za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

Verder – Darmštat – 1 @ 1.65 u Mozzartbet

Zeleni iz Bremena su jedan od timova koji igraju najbolje u drugom delu sezone. Verder je na šest utakmica u 2024. godini pobedio već 4 puta, jednom je remizirao i izgubio je samo od Hajdenhajma i to na svom terenu. Sada im u Bremen dolazi drugi novajlija, ekipa Darmštata. Gosti su u veoma teškoj situaciji, mnogi ih već vide kao sigurnog putnika nazad u Cvajtu, a na njima je da opovrgnu te tvrdnje. Neće biti jednostavno, Ljiljani nikako da vežu nekoliko dobrih rezultata pa su i u drugom delu sezone nastavili tamo gde su stali u prvom. Na 9 utakmica u finišu jeseni, na kojima nisu pobedili, dodali su još 6 u drugom delu. Kada ne pobedite na 15 uzastopnih utakmica teško da možete praviti neke druge planove osim kako da ”spasete živu glavu”, odnosno opstanete u rangu u kome igrate. Darmštat je najbolji meč u Bundelsigi odigrao baš protiv Verdera jesenas kada je slavio sa 4:2, ali baš zato mislimo da će se Zeleni sada revanširati. Za jedinicu se dobija kvota 1.65 u kladionici Mozzartbet.

Barselona – Hetafe – 1,2+ @ 1.62 u Mozzartbet

Težak meč imali su Katalonci u Napulju prtoiv domaćeg Napolija u osmini finala Lige šampiona. Na kraju mogu samo delimično da budu zadovoljni rezultatom 1:1 jer se čini da su bili bliži pobedi a i prvi su poveli preko Levandovskog. Svakako su favoriti u revanšu, do koga ima još dosta vremena pa moraju da obrate pažnju i na takmičenje u La Ligi. Titulu će teško odbraniti, Real ima 8 bodova više i mada je matematički sve moguće, ne verujemo da Madriđani mogu ispustiti toliku prednost. Barsa je prišla na samo dva boda od Đirone, verujemo da će brzo doći do rokade na drugom mestu, a posle one blamaže u duelu sa Viljarealom uzela je 10 bodova u naredna četiri meča. Protiv Hetafea mora se nastaviti niz pobeda, gosti su tim koji je u zlatnoj sredini i skoro da nema neki preterano bitan motiv. Tim iz madridskog predgrađa nije izgubio na poslednje tri utakmice, dva puta su na strani remizirali, sa Betisom i Viljarealamo, dok su na svom terenu pobedili Seltu. Predlažemo pobedu Barse uz bar dve lopte u mreži Hetafea. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Teplice – Karvina – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Ovo je utakmica češke elitne lige u kojoj je domaći tim apsolutni favoit. Ne mogu se Teplice pohvaliti nekom posebno uspešnom sezonom do sada, trenutno su tek na 10. mestu ali jako blizu plasmana u plej-of, što je kraljni cilj ovog kluba. Posle 30 kola u regularnom delu sezone prvih 6 timova igraće za titulu i plasman u evropske kupove, ostali će takođe imati neko doigravanje, da li za Ligu konfrencija ili opstanak. U tom delu koji će se boriti za goli živt naći će se i ekipa Karvine. Ova ekipa je standardni prvoligaš već punih osam godina i nikad nisu imali probelma kao sada. trenutno su na pretposlednjem 15. mestu, a bez pobede su na poslednjih osam utakmica. Posebno su loše otvorili ovaj drugi deo sezone, na tri utakmice upisali su isto toliko neuspeha i sva tri puta su izgubili sa 3:0. Za to vreme Teplice su uzele 7 bodova u tri prethodna kola i krupnim koracima grabe ka toj šestoj poziciji. Ovde jedinica mora da dođe a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.