TIKET ZA VEČE: (nedelja, 25.02.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz francuskog, portugalskog i brazilskog prvenstva.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Marsej – Monpelje – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Marsej u poslednjih nekoliko nedelja igra jako slabo, a cenu loših rezultata platio je trener Đenaro Gatuzo koji je smenjen nakon poraza u prošlom kolu od Bresta, kada je bilo 1:0.
Novi trener je u međuvremenu postao Žan-Luj Gase koji je debitovao pobedom u šesnaestini finala Liga Evrope na domaćem terenu protiv Šahtjora, pa je francuski predstavnik izborio plasman u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, i deluje da je šok terapija uspela.
U goste im stiže Monpelje koji je u prošlom kolu konačno zabeležio jedan trijumf i to na domaćem terenu protiv Meca, kada je bilo 3:0. Trenutno se nekadašnji šampion Francuske nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i timovi koji se nalaze u zoni ispadanja, pa je sva prilika da će se Monpelje možda i do poslednjeg kola grčevito boriti za opstanak.
Sa druge strane, Marsej je daleko od bilo kakve bore za plasman u neko od evropskih takmičenja, ali deluje da je tim proigrao dolaskom novog trenera, pa nam ne ostaje ništa drugo nego da vam savetujemo da se ovde fokusirate na jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.75.

Rio Ave – Sporting – 2&4+ @ 2.90 u Mozzartbet

Portugalska Primeira odavno nije bila ovako interesantna, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Rio Avea i Sportinga iz Lisabona.
Rio Ave se u ovom trenutku nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i baraž meč za opstanak sa trećeplasiranim timom iz Segunde, a svakako da bi sve u klubu želeli da izbegnu taj scenario. Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz, uz čak tri remija. Inače, u prošlom kolu je šesnaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Famalikaa a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U goste im stiže Sporting koji igra maestralno u ovogodišnjem izdanju Primeire, i trenutno se klub iz prestonice nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Benfika, koja ruku na srce ima i meč viška. Na poslednjih pet duela u prvenstvu popularni Lavovi su ostvarili isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je savladan neugodni Moreirense rezultatom 0:2. Pre toga su izabranici Rubena Amorima demolirali Kasa Piju i Bragu, a na ta dva meča je lider na tabeli Primeire postigao čak trinaest pogodaka a nije primio niti jedan.
Mišljenja smo da će Sporting nastaviti sa blistavim partijama u prvenstvu i ostvariti novi trijumf, a sva je prilika da nas očekuje i dosta pogodaka pa savetujemo igru 2&4+ uz fantastičnu kvotu 2.90 u Mozzartu.

Internasional – Gremio – 1 @ 1.92 u Mozzartbet

Najzad, poslednji meč iz tiketa za nedelju veče nam stiže iz državnog prvenstva Brazila, gde će Internasional u velikom derbiju ugostiti Gremio.
U šampionatu Gaučo su se do sada posebno istakle dve ekipe, a to su naravno upravo Internasional i Gremio. Domaća ekipa je trenutno stacionirana na prvom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na upravo Gremio, pa je sva prilika da nas očekuje prava poslastica.
Do sada je Internasional odigrao devet mečeva u prvenstvu i ostvario sedam trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a posebno dobro ovaj tim igra u poslednje vreme, pošto je Internasional na pet poslednjih susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Novo Hamburga kada je bilo 1:3.
Gremio je takođe neporažen na poslednjih pet susreta, ali je za razliku od Internasionala ova ekipa dva puta remizirala uz tri trijumfa. U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao sjajan meč na svom stadionu protiv Santa Kruza koji je savladan rezultatom 6:2, i to je bila svakako najbolja moguća uvertira za derbi desetog kola, a samim tim i derbi celokupnog šampionata.
Prednost dajemo domaćinu koji fantastično na domaćem terenu, a kladionica Mozzartbet jedinicu plaća sa kvotom 1.92.

Ukupna kvota u kladionici Mozzartbet za večernji tiket za nedelju iznosi 9.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.