Tiket dana: Poeni igrača

Načekali smo se na nastavak košarkaške Evrolige i posle tri sedmice evo nama ponovo omiljenog takmičenja. Večeras se igraju četiri utakmice a 27. kolo kompletiraće se sutra. Kvote i granice iz predloga za igrače bile su aktuelne u vreme pisanja teksta.

Frenk Kaminski (Partizan) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Taman je Frenk Kaminski ušao u odličnu formu usledio je prekid takmičenja u Evroligi. Posle izgubljenog Kupa Koraća američki centar je imao nekoliko dana za odmor pošto nije imao reprezentativne obaveze kao većina ostalih prvotimaca. Sigurno je to dobro iskoristio i treba očekivati da opet bude važan šraf u igri ceno-belih, posebno u napadu. Obradović sve više veruje Kaminskom, ovaj mu to vraća dobrim igrama i minutaža mu je značajno veća. Bio je odličan i protiv Virtusa i protiv Bajerna, ali šta to vredi kad je Partizan izgubio te utakmice. Crno-beli nemaju više prostora za bilo kakav kiks i meč sa Efesom moraju da dobiju. Do ovog trenutka Kaminski u Evroligi postiže 8.7 poena po meču za nešto više od 15 minuta u igri. Ako se sačuva nepotrebno pravljenih penala, eto njegovog dobrog učinak, uvereni smo u to. Granica za poene na Frenka Kaminskog je na 9,5 a za dvocifren učinak kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Rodrig Bobua (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.88 u MaxBet

Iskusni bek istanbulskih Pivara uvek dobro igra protiv Partizana. Uanimljivo je da je na prethodnom gostovanju svog tima u Beogradu crno-belima ubacio čak 30 koševa ali ni to nije bilo dovoljno da bodovi odu u Tursku. Taj meč bio je prekretnica prethodne sezone za Partizan i u taboru šampiona ABA lige nadaju se da bi se isto moglo ponoviti sada. I za Efes je pobeda imperativ, oni su u još težoj situaciji i nemaju velike šanse da se nađu i u plej-inu. Efes ima 11 pobeda i 15 poraza i to uz dve pobede u dva prethodna kola. Podsetimo da su slavili u mečevima protiv Milana i Makabija kao domaćini, mada je duel sa Izraelcima igran na neustralnom terenu. Napad je mnogo bolji deo tima iz Istanbula, a takvu igru forsira i novi trener Pivara Tomislav Mijatović. Ubacili su čak 105 poena Makabiju a dosta poena, sa obe strane, očekujemo i u Areni. Granica na Bobou je 10,5, od je do sada ubacivao 11 koševa prosečno i verujemo da će održati svoj prosek. Za (+) koševe kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Vensan Poarje (Real Madrid) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.95 u MaxBet

Real je gubio neke utakmice u Evroligi, možda neplanirano, ali mu prvo mesto nije ugroženo. U međuvremenu je ”kraljevski klub” osvojio i Kup Kralja, pobedivši Barselonu u finalu i pokazao da su problemi bili samo trenutni. Posle povrede Edija Tavaresa mnogo veću minutažu je dobio francuski centar Vensan Poarje i tu priliku je maksimalno iskoristio. I kada se gorostas sa Zelenortsjkih Ostrva vratio u tim Poarje je i dalje imao dosta vremena na terenu. Radi se o snažnom igraču koji će voditi tešku borbu sa zemljakom Matijasom Lesorom. Obojica su igrali za svoju selekciju u mečevima sa Hrvatskom i Bosnom, Poarje je bio mnogo uspešniji u meču sa Ljiljanima, dok je protiv Hrvata Lesor bio uspešniji. Nadmetaće se i sada, ali su oba tima skup fantastičnih pojedinaca i sigurno da će morati da se izbore za minute. Poarje ove sezone ubacuje prosečno 9,3 poena u Evroligi za više od 19 minuta u igri. I pored spremnog Tavaresa verujemo da će Poarje uspeti da iskoristi mnogobrojne asistencije Fakunda Kampaca i postići više poena od granice, a ona je na 7,5 poena uz kvotu 1.95 u kladionici MaxBet.

Kendrik Nan (Panatinaikos) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.85 u MaxBet

Mada je poslednji stigao u Panatinaikos, Kendrik Nan je ubedljivo najbolje pojačanje Zelenih ove sezone. Sjajni američki organizator igre nadvisio je u potpunosti Kostasa Slukasa i Luku Vildosu koju su uz veliku pompu stigli u redove Panatinaikosa. Pao je ostao bez kupa, u finalu ih je pobedio gradski rival Olimpijakos, ali u Evroligi guraju dobro i trenutno su na deobi trećeg mesta sa Monakom i Virtusom. Prvi cilj je da završe među četiri najbolja tima i tako steknu prednost domaćeg parketa u četvrtfinalu, što u njihovom slučaju uopšte nije zanemarujuće. Kendrik Nan je do sada ubacivao 14,4 poena po meču u Evroligi, i sve to za 25 minuta na terenu. Možda ne spada u najbolje asistente ovog takmičenja, ima samo 2,7 uspešnih dodavanja po utakmici, ali je zato uvek opasan po protivnički koš. Očekujemo njegovo nadmetanje sa iskusnom spoljnom linijom Reala u kojoj su sve sami majstori, Kampaco, Musa, Ljulj i Rodrigez. Za Nana vrujemo u novu dobru partiju i prebacivanje granice od 16,5 poena koliko mu je predloženo u kladionici MaxBet uz kvotu 1.85 za (+) poene.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 12.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.