Tiket dana (petak, 01.03.2024)

Tiket dana

Odlična je ponuda i danas, a šta tek reći za vikend pred nama. Kvote iz predloga iz našeg tiketa bile su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Frajburg – Bajern – 2,2+ @ 1.67 u Mozzartbet

Da ne beše Harija Kejna prošle subote pitanje da li bi neko i dalje uzimao Bajern kao ozbiljnog kandidata za osvajanje titule. Dobro, možda smo preterali jer bi tada razlika između Leverkuzena i Bajerna bila samo dva boda veća, sada je 8 a bila bi 10. Ipak, Englez je postigao dva gola protiv Lajpciga, onaj pobedonosni u 92. minutu i tako održao distancu u odnosu na Farmaceute. Sada Bavarci moraju da pobeđuju i budu strpljivi. Leverkuzen još nije izgubio ove sezone, a nevolja je i u tome što su već odigrana oba međusobna duela dve prvoplasirane ekipe. Moraju na Alijanc areni da se nadaju padu forme ekipe Ćabija Alonsa i da onda njima priđu bliže nadajući se da ovi neće izdržati pritisak. Bajernu sledi gostovanje u Frajburgu kod ekipe koja nije u formi i u poslednjih pet kola je osvojila samo jedan bod. Oba tima imaju evropske obaveze u sedmici pred nama, Bajern igra revanš osmine finala LIge šampiona i juri prednost Lacija od jednog gola, dok Frajburg igra prvi meč iste runde Lige Evrope protiv Vest Hema. Ovde nemamo dilemu, Bajern će pobediti i verujemo da će postići barem dva gola. Za 2,2+ kvota je 1.67 u kladionici Mozzartbet.

Vest Bromvič Abion – Koventri – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Obe ekipe sebe vide u plej-ofu Čempionšipa u nadi da mogu do te poslednje, treće vize za elitu. Od osvajanja jednog od prva dva mesta na kraju prvenstva nema ništa, Lester je siguran a za drugo mesto boriće se Ipsvič, Lids i Sautempton. Ostaju još dve upražnjene pozicije za doigravanje i u Vest Bromu i u Koventriju nadaju se da bi oni mogli biti među ta dva tima. Za sada je ekipa iz Birmingema bliža tom cilju, VBA se pred ovo kolo nalazi na 5. mestu sa 56 bodova. Koventri je posle 34 kola na 8. mesztu sa 52 boda i ima sasvim realne šanse da se pomeri ka petom ili šestom mestu. Vest Brom ima samo jedan poraz u poslednjih šest kola, a taj neuspeh stigao je u duelu sa Sautemptonom i to na svom terenu. Koventri je takođe u dobroj formi, ova ekipa je, posle tri vezana meča bez poraza, izgubila od Prestona na svom terenu, ali je u međuvremenu uspela da prođe dalje u FA kupu i naći će se među osam najboljih u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu. U prvom meču između ova dva tima u aktuelnoj sezone VBA je pobedio u Koventriju sa 2:0 a verujemo da će biti uspešniji i u Birmingemu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.10.

Vesterlo – Šarlroa – T12+ @ 1.95 u Mozzartbet

Regularni deo Župiler lige ulazi u sam finiš. Ostala su još tri kola i onda će se liga podeliti na tri dela. Prvih šest timova igraće za titulu, narednih šest boriće se za jedno mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencija a poslednja četiri tima vodiće biti za goli prvoligaški život. Kako sad stvari stoje Šarlroa bi bio u toj poslednjoj grupi i oni će po svaku cenu pokušati da napreduju makar jedno mesto do kraja. Nije ni Vesterlo sasvim spokojan, ova ekipa je na 10. poziciji ali sa samo 4 boda više od svog sadađnjeg rivala. Domaćinu bi, verovatno, odgovarao i remi, ali bi pobedom napravili ogroman korak ka zlatnoj sredini. Vesterlo je prošle sezone bio mnogo bolji, malo je nedostajalo da završe među četiri najbolja tima, ali su na početku aktuelne sezone imali crni niz rezultata i dugo bili na samom dnu tabele. Sada igraju mnogo bolje, što se za Šarlroa nikako ne može reći. Gosti su u prethodna četiri kola uzeli samo jedan bod a u drugom delu sezone slavili su samo jednom uz čak 5 poraza. Tu i treba tražiti razloge lošeg plasmana i teško je predvideti mogu li se izvući u ”minut do 12”. Za ovaj meč smatramo da će Vesterlo biti napadački orjentisan i postići makar dva gola. Da li će to biti dovoljno i za trijumf, ostaje da vidimo. Za T12+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.95.

Čukarički – Napredak – GG @ 1.85 u Mozzartbet

Kruševljani su odlično započeli drugi deo sezone sa sedam osvojenih bodova dok je Čukarički sakupio 6 iz tri utakmice. Posle dve pobede, lake u Surdulici protiv Radnika, i pomalo srećne u meču sa Pančevcima, Brđani su poraženi protiv Zvezde na ”Rajku Mitiću” a da nisu ni zapretili šampionu. Teško je još uvek oceniti sezonu Čukaričkog, prvu u kooj su igrali grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja. Nisu se proslavili u Ligi konferencija, izgubili su svih osam utakmica, 6 u grupi i dve u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ni u domaćem prvenstvu nisu na prošlogodišnjem nivou iako su sada 4. na tabeli. Prve tri ekipe su im dosta odmakle, a pratioci su mnogo bliže i moraće dosta da se potrude ako ponovo žele izlazak na evro scenu. Čarapani su igrali očajno na startu sezone i tek dolaskom iskusnog Vladimira Gaćinović an klupu Napredak je krenuo uzlaznom linijom. Mnogo bolje Kruševljani igraju na strani, već pet puta su slavili kao gosti, dok im je nedeljna pobeda nad Novim Pazarom tek treća na stadionu Mladost u gradu pod Bagdalom. Bilo je to odlično izdanje Napretka i ponovo su oživlejne nade da mogu u plej-of. Od njega su u ovom momentu udaljeni samo dva boda i sve je moguće do 30. kola. Jesenas je Čuka pala u Kruševcu, po pravoj kaljuzi Napredak je slavio minimalnu pobedu, a sada verujemo u efikasan meč na Banovom Brdu i barem po gol u obe mreže. Za igru GG kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 12.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.