Tiket dana (subota, 02.03.2024)

Tiket dana

Očekuje nas odlična kladilačka ponuda za ovu subotu samo treba izabrati prave parove. Ovo je naš predlog. Kvote su važile u trenutku sastavljana tiketa.

Brentford – Čelsi – T22+ @ 1.85 u SuperBet

Stvari se za ekipu Brentforda ne odvijaju po planu i oni će ove sezone, prvi put od kad su premijerligaši, imati problema oko opstanka. U ovom trenutku su na pet bodova od prvog tima u zoni ispadanja, s tim da Luton ima i meč manje od njih. U šest prethodnih rundi Pčelice su poražene čak pet puta a jedini trijumf su zabeležili na gostovanju u Vulverhemptonu. S druge strane Čelsi je u dobroj formi ali iza sebe ima baš naporan deo sezone. Uspeli su da prođu u četvrtfinale FA kupa, međutim nisu uspeli da osvoje prvi trofej u sezoni pšto su u finalu EFL kupa poraženi od Liverpula nakon produžetaka na Vembliju. Izgleda da Poektino polako stvara moćan Čelsi i treba samo vremena da se ovaj mladi tim u potpunosti iskaže. Bili su odlični na gostovanju kod Sitija, pa zašto ne bi i kod Brentforda. Naš predlog je gost daje dva gola uz kvotu 1.85 za T22+ u kladionici SuperBet.

Monca – Roma – GG3+ @ 2.40 u SuperBet

Rimljani ne odustaju od plasmana u Ligu šampiona ali imaju velike ambicije i u Evropi. Stigli su do osmine finala Lige Evrope i čeka ih prvi meč sa Brajtonom već u četvrtak. U Seriji A igraju kao preporođeni od dolaska De Rosija na klupu. Sada Roma igra na gol više i to se pokazalo kao dobitna kombinacija. U poslednjih šeszt kola pobedili su pet puta i izgubili samo od Intera, a i tada su pokazali zube lideru i, najverovatnije, budućem šampionu. Teško gostovanje ih čeka u Monci, domaćin je u dobroj formi što je na svojoj koži osetio i Milan pre dve sedmice. U prethodnom kolu Monca je slavila i u Salernu i vezala peti meč bez poraza. Nalaze se na 10. mestu, daleko su od vrha ali i borbe za opstanak i imaju mogućnost da igraju rasterećeno. Zato golova ima i na njihovim utakmicama, Milanu su dali četiri, a verujemo da će zatresti i mrežu Vučice. Naš predlog za ovaj meč je igra gol-gol uz bar tri pogotka ukupno a za GG3+ kvota je 2.40 u kladionici SuperBet.

Bohum – Lajpcig – GG @ 1.65 u SuperBet

Domaćin igra dobro u nastavku sezone ali je još uvek daleko od obezbeđenog opstanka. Bohum je na 15. mestu, tik iznad zone ispadanja, tačnije mesta koje vodi u baraž. Međutim od Kelna, tima koji je ispod njih, imaju solidnih osam bodova više i za sada nemaju pritisak pred mečeve. Moraće da održavaju formu, u Menhengladbahu su bili loši prošle sedmice i izgubili sa 5:2, čime su bacili malu senku na sjajnu pobedu nad bajernom na svom terenu. U Bohum dolazi Lajpcig, ekipa koja se bori za novo učešće u Ligi šampiona, mada još uvek nisu završili ni ovogodišnji put. Čeka ih revanš sa Realom u Madridu i pokušaj da nadokande gol minusa iz prve utakmice. Lajpcig je izgubio od Bajerna na Alijanc areni prošle sedmice iako je bio, u najmanju ruku, ravnopravan rival šampionu. Srušio ih je Hari Kejn sa dva gola, a pobedonosni je dao u 92. minutu. Jesenas je u Bohumu meč završen bez golova a sada verujemo da će biti barem po jedan na obe strane. Za GG kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Go Ahed Igls – RKC – 1 @ 1.70 u SuperBet

Ekipa iz Deventera igra odličnu sezonu i trenutno se nalazi na 6. mestu. Ako ostanu na toj poziciji igraće doigravanje za plasman u Ligu konferencija ali sigurno ne odustaju ni od napada na četvrto mesto koje automatski donosi izlaz u Evropu. Ne verujemo da Iglsi mogu da se trkaju sa Ajaksom i AZ-om, koji su ”zainteresovani” takođe za tu poziciju ali i ovako su prijatno iznenađenje. Za RKC iz Valvajka važi sve suprotno. Ovaj tim je u zoni ispadanja i moraće silno da se potrudi da i naredne sezone igra u Erediviziji. Iza sebe imaju dva vezana poraza ali oba minimalnim rezultatom. Gubili su od Fejnorda u Roterdamu, što se nekako i podrazumevalo, ali i od Fortune na svom terenu, što je bio težak kiks. Pokušaće RKC da ostane neporažen u Deventeru ali mi ipak dajemo prednost domaćoj ekipi. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 12.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.