Tiket dana (ponedeljak, 04.03.2024)

Tiket dana

Nije danas neka posebno dobra ponuda ali nas već od sutra očekuje nastavak evropskih kupova. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Šefild Junajted – Arsenal – 2/2,4+ @ 2.65 u MaxBet

Tobdđije ne smeju ni da razmišljaju o drugačijem ishodu nego o pobedi u meču sa ”fenjerašem”. Šefild Junajted ume da pokaže zube, ali često i ostaje bez njih, posebno kada igra na svom terenu. U prethodna tri meča na svom Bramal Lejnu primali su po 5 golova. Dva puta su ”petardu” dobili od Brajtona, jednom u FA kupu i jednom u prvenstvu, a i Aston Vila je uradila isto. Prošle sedmice Oštrice su pokazale svoje bolje lice u Vulverhemtonu ali šta to vredi kada su poraženi sa 1:0. Ni povratak Krisa Vajldera u tim iz Jorkšira nije promenio stvari nabolje i Šefild Junajted će odmah nazad u Čempiošip, ovog puta posle samo jedne sezone. Arsenal nastavlja trku sa Liverpulom i Sitijem, titula je velika želja navijača ovog kluba ali uporedo igraju i u Ligi šampiona, a čeka ih revanš sa Portom naredne sedmice i pokušaj da nadoknade gol minusa sa Dragaa. Arsenal igra fantastično u gostima u Premijer ligi, na dva poslednja meča dali su 11 a nisu primili nijedan gol. Stradali su Vest Hem, čiju su mrežu pogađali 6 puta i Barnli sa pet primljenih golova. Neće mnogo bolje proći ni Šefild Junajted, naš predlog je prelaz na Arsenal uz bar 4 gola ukupno. Za 2/2,4+ kvota je 2.65 u kladionici MaxBet.

Elče – Alkorkon – 1,0-3 @ 1.93 u MaxBet

Poslednja utakmica 29. kola španske Sugunde igra se u Elčeu gde domaći tim čeka Alkorkon. Elče ima pioritetni cilj da se vrati u La Ligu a da li će to uraditi na direktan način, osvajanjem jednog od dva prva mesta, ili posle doigravanja u kome će igrati timovi od 3. do 6. pozicije, ne bi trebalo da ima razlike. Naravno da je lakše biti makar drugi nego igrati neizvestan baraž koji je svake sezone donosio velika iznenađenja a posebno 2020. godine kadq su oni, kao šestoplasirani tim nakon regularnog dela sezone, uspeli da se plasiraju u elitu. U La Ligi zadržali su se tri godine, po mnogima duže nego što se očekivalo, a ispali su prošlog proleća. Sada je Elče na 6. mestu pred 29. kolo, ali ni vodeći Leganes nije predaleko, ima samo 6 bodova više. Zato je svaki bod jako važan a Elče je u dve prethodne runde osvojio 4 boda zahvaljujući samo jednom postignutom golu. Veliki su favoriti protiv Alkorkona, gosti su tim u zoni ispadanja i njihova briga je kako da obezbede status drugoligaša i za narednu sezonu. U prethondih 5 kola slavili su samo jednom u Segundi ali i raspored im nije bio lak. Jesenas je Elče pobedio Alkorkon kao gost sa 2:0, a neki sličan rezultat očekujemo i sada. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za 1,0-3 kvota je 1.93 u kladionici MaxBet.

Den Boš – Groningen – 2,2+ @ 1.95 u MaxBet

Imao je Groningen veliku šansu da napravi pravu senzaciju u polufinalu Kupa Holandije i to na gostovanju kod Fejnorda u Roterdamu. Imali su vođstvo sve do tridesetak minuta pre kraja ali ipak poraženi sa 2:1 primivi drugi gol u samom finišu. Kup je za ”zeleno-bele” završen, u njegovom finalu igraće Fejnord i NEC iz Nijmegena, ali do tog finala ostalo je skoro dva meseca. Za Groningen kreće ono još važnije, misija povrtka u elitu holandskog fudbala iz koje su sasvim neočekivano ispali prošlog proleća. Da igranje u Erstediviziji nije ”mačiji kašalj” uverili su se na sopstvenom primeru i sada, posle 28. odigranih kola nalaze se tek na 6. mestu. njihova šansa leži u činjenici da imaju dve utakmice manje od većine timova ispred njih, i hipotetički, sa svih 6 bodova, stigli bi na 4. mesto sa samo tri boda manje od drugoplasirane Rode. Napominjemo da će se direktno u Erediviziju plasirati dve prvoplasirane ekipe, dok će narednih šest igrati u plej-ofu. Groningenu sledi gostovanje kod Den Biođa trenutno najslabijeg tima u drugoj ligi. Ova ekipa odavno igra bez motiva a bez pobede je u prethodnih sedam mečeva, doduše samo su dva puta i izgubili u tom intervalu. U prvom delu sezone dogodilo se jedno od većih iznenađanje kada je Den Boš slavio u Groningenu sa 3:0. Sada je vre,e za revanš i ne sumnjamo u pobedu gostiju i barem dve lopte u mreži Den Boša. Za 2,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 9.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.