Tiket dana (utorak, 05.03.2024)

Tiket dana

U naredna dva dana saznaćemo prva četiri učesnika četvrtfinala Lige šampiona. Večeras će biti aktivni i Englezi u nižim ligama. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Sosijedad – Pari Sen Žermen – 0-2 @ 1.85 u Mozzartbet

U najgorem mogućem trenutku Baskijci su ispali iz forme. U poslednjjih devet utakmica u tri takmičenja, ostvarili su samo jednu pobedu i gotovo upropastili sezonu. Sve bi moglo da se preokrene ukoliko bi izbacili Parižane u osmini finala Lige šampiona, ali posle 2:0 za PSŽ na Parku Prinčeva u to je teško poverovati. Da sve bude gore Sosijedad je stao u polufinalu Kupa Kralja i to tako što nije uspeo da pobedi Majorku na svojoj Anoeti u revanšu, pa će umesto baskijskog okršaja u finalu igrati tim sa Baleraskih Ostrva protiv Atletik Bilbaoa. U La Ligi su izgubili od Viljareala i Sevilje, primivši šest golova na ta dva meča, što njima nije bilo svojstveno ranije. S druge strane Sveci su gotovo obezbedili novi šampionski naslov u G+Francuskoj i Liga šampiona im je prioritet, kao i svih ranijih godina. Imaju odličan rezultat iz prvog meča i nemaju razlog da preterano rizikuju na Anoeti u San Sebastijanu. Zato i smatramo da se nećemo nagledat golova u revanšu, pogotov jer je i PSŽ prethodni meč protiv Monaka završio bez golova, a u poslednja četiri uvek je dolazilo 0-2 gola. To je i sada naš predlog, za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ipsvič – Bristol Siti – 1,2+ @ 1.85 u Mozzartbet

U prethodnom kolu engleskog Čempionšipa bilo je nogo iznenađenja a najveće je poraz Lestera na domaćem terenu od Kvins Park Rendžersa. Bio je to treći uzastopni neuspeh Lisica i oni više nisu potpuno sigurni u svoj povratak u elitu. Lester ima samo tri boda više od drugoplasiranog Ipsvič Tauna. Traktor Bojsi su u odličnoj formi i vezali su pet prvenstvenih pobeda. U subotu su, bez većih problema slavili u Plimutu sa 2:0 i osamili se na drugom mestu pošto je Lids osvojio samo bod u Hadersfildu. Mada su Ipsviču davane najmanje šanse u bici sa trilingom koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige, oni se drže odlično od samog starta i neće biti iznenađenje ako preskoče i drugi rang u samo dve sezone, s obzirom da su do prošlog proleća igrali u Ligi 1. U Ipsvič u vanrednom kolu dolazi Bristol Siti, tim koji je vezao tri poraza u prvenstvu. Ekipa iz Bristola je na 13. mestu pred ovo kolo, nešto su bliži borbi za opstanak nego za plej-of, ali sumnjamo da će imati problema oko statusa. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina, a za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Hal Siti – Birmingem – T12+ @ 1.75 u Mozzartbet

Tigrovi iz Hala počeli su da finiširaju ka plasmanu u doigravanje. Od starta su znali da su im šanse male u konkurenciji Lester, Lidsa i Sautemptona za jedno od prva dva mesta i direktan plasman u Premijer ligu, ali su se potajno nadili da mogu među šest najboljih na kraju, pa da preko plej-ofa budu treći tim koji će u elitu. Za sada su tu gde žele, na šestoj poziciji ali je ostalo da se odigra još 11 rundi a iza nih je prava gužva, pa je Norič samo na bod zaostatka. Hal nije dobio dva prethodna meča, ali ih nije ni izgubio, pa je u poslednjih osam prvenstvenih rundi upisao samo jedan poraz uz pet pobeda i dva remija. Zanimljivo je da su dobili tri vezane utakmice na strani i to protiv slabih Roterama i Hadersfilda ali i jakog Sautemptona. U subotu su odigrali nerešeno u Prestonu i sada čekaju Birmingem sa željom da se vrate na pobednički kolosek. Gosti su van zone ispadanja samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Stouk i Hadersfild i za njih je svaki naredni meč kvalifikacioni. Dva prethodna meča su izgubili ali su igrali protiv Ipsviča i Sautemptona. Zabrinjava odbrana koja je primila 7 golova na dve utakmice. zato je naš predlog Hal postiže dva gola a za T12+ kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Šefild Venzdej – Plimut – 1 @ 1.94 u Mozzartbet

Kada su ih svi otpisali Sove su krenule da pobeđuju i sada su im šanse da ostanu u Čempionšipu sasvim relane. Šefild Venzdej je i dalje u zoni ispadanja ali sada sa samo tri boda mnaje od timova iznad crte. Sve je dostižno u narednih 11 kola ukoliko nastave da igraju kao što su to činili prethodnih mesec dana kada su imali 4 pobede i jedan poraz. Sada su u seriji od tri vezana trijumfa, što im se nije dogodilo od početka prvenstva. Sva je prilika da se u Čempionšip vraća Šefild Junajted iz Premijer lige i svi u Jorkširu se nadaju da bi mogli ponovo gledati okršaj dva kluba iz Šefilda koji se dugo nosu sastajali međusobno. Na Hilsborou dolzi Plimut, tim protiv koga su prethodne dve sezone vojevali u Ligi 1, a ni Plimut nije u sigurnoj zoni iako je mnogo bolje otvorio sezonu od Sova. Oni sada imaju samo jednu pobedu u prethodnih šest kola i čak četiri poraza. Jesenas je u Plimutu bilo 3:0 za domaćina a sada verujemo u pobedu Šefilda. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.94.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.