Tiket dana (sreda, 06.03.2024)

Tiket dana

Nešto nas slabija ponuda očekuje danas, posebno ako znamo kako je to bilo sredom u prethodnih mesec dana. Tu su revanši Lige šampiona i ostatak utakmica venrednog kola Čempionpšipa. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Mančester Siti – FC Kopenhagen – 1,4+ @ 2.05 u SuperBet

Između dva derbi meča u Premijer ligi za fudbalere Mančester Sitija revanš utakmica osmine finala Lige šampiona dolazi kao prilika za relaksaciju. I to je moguće ako ste tim koji vodi Pep Gvardiola i koji je već u prvom meču u danskoj prestonici rešio pitanje ukupnog pobednika. Daleko od toga da je Građanima bilo lako na Parkenu ali su stigli do 3:1 i na korak su od četvrtfinala. Siti brani titulu osvojenu prošlog maja, ponovo su jedni od glavnih favorita ali se mora priznati da su imali i dosta sreće na žrebu za osminu finala. Sigurno je da će u četvrtfinalu imati teži zadatak, ko god da im bude rival, a uporedo će nastjati da odbrane pehar i u Premijer ligi. Sada su na drugom mestu, u nedelju su dobili mančesterski derbi, a već naredne nedelje igraju još važniji meč, idu na Enfild kod lidera Liverpula. Mart je mesec možda i odluke. Pre prvenstvene pauze sledi im okršaj sa Njukaslom u FA kupu a onda polse reprezentativnog prozora i okršaj sa Arsenalom u prvenstvu poslednjeg dana ovog meseca. Kopehagen je ostvario cilj plasmanom u nokaut fazu, da nisu igrali protiv Sitija možda su mogli i više, ovako su se već okrenuli odbrani titule u Danskoj. Izgubili su prošlog vikenda od Mitjilanda a na Etihadu će se trufditi da što skuplje prodaju koži. Siti je na svakoj utakmici u Ligi šampiona ove sezone dao tri gola, verujemo da će bar toliko i Kopenhagenu a mogli bi i gosti do gola. Naš predlog je kombinacija 1,4+ sa kvotom 2.05 u kladionici SuperBet.

Kvins Park Rendžers – Vest Brom – 2 @ 2.55 u SuperBet

Dve ekipe koje su u odličnoj formi sastaju se u vanrednom kolu engleskog Čempionšipa. Policajci su vezali tri pobede, prvi put u ovoj sezoni, a u subotu su napravili pravu senzaciju trijumfom nad vodećim Lesterom i o na King Paueru. Pre toga su pobedili Bristol Siti u gostima i Roteram na svom terenu. I sa tih 9 bodova KPR se nije odmakao od zone ispadanja iako je formalno pred ovo kolo na 19. mestu, tri pozicije ispod zone ispadanja. Policajci imaju 38 bodova, koliko i tri ekipe ispod njih, Birmingem, Hadersfild i Stouk koji je, zbog najslabije gol razlike, ispod crte. Svoje motive pred ovu utakmicu itekako ima i Vest Bromvič Albion. Tim iz Birmingema se nalazi na visokom 5. mestu ali bez šansi da ugrozi timove ispred sebe i da napadne barem drugu poziciju koja takoše vodi direktno u elitu. Zato je njihov cilj da sačuvaju peto mesto ili ne padnu više od jedne pozicije i tako izbore igranje u plej-ofu. Doigravanje je uvek neizvesno mada će ove sezone, kako sada stoje stvari, biti kvalitetnije nego ikad i, sva je prilika da će sva četiri tima biti bivši premijerligaši. Mada je Kvins Park pobedio i jedan Lester ne verujemo da mogu do pobede nad Vest Bromom. Naš predlog za ovaj meč je dvojka i za nju se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 2.55.

Midlzboro – Norič – x2,2+ @ 2.05 u SuperBer

M'Boro je lošim rezultatima u poslednje vreme ponovo doveo u pitanje svoj status u Čempionšipu. Za londonski tim se pretpostavljalo na početku sezone da će se boriti za plasman u Premijer ligu, kod bukmejkera su stajali jako dobro, ali već posle uvodnih rundi bilo je jasno da od toga nema ništa, posebno u konkurenciji Lester, Lidsa i Sautemptona. U sredini sezone Midlzboro je igrao bolje i pomerio se ka vrhu ali su sada dobili samo jedan od poslednjih 7 mečeva u ligi i opet se našli na nezadovoljavajućem 14. mestu. Od zone ispadanja pred vanredno kolo M'Boro je bio udaljen samo 6 bodova, a sve je poslednica 4 poraza u poslednih pet utakmica. Zanimljivo je da su jedinu pobedu ostvarili u Lesteru protiv neprikosnovenog lidera. Norič se penje ka plej-ofu. Sada su tik ispod crte sa samo bodom manje od hala na 6. mestu. U preostalom delu prvenstva njihov jedini cilj je da se našu u doigravanja a tada će sve biti moguće. Kanarinci nisu bili uspešni u dva prethodna boravka u eliti, ispadali su posle samo jedne sezone, i veliko je pitanje da li su sada spremni za nešto više. Za utakmicu na Riversajdu predlažemo duplu šansu na goste i barem dva gola ukupno. Za x2,2+ kvota je 2.05 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 10.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.