Najava i analiza: Bundesliga, 25. kolo: Bajern protiv fenjeraša ne bi smeo da kiksa, hoće li Leverkuzen neporažen završiti sezonu?

Pred nama je 25. kolo Bundeslige, a odmah na početku napominjemo da je susret između Štutgarta i Uniona van ove rubrike, pošto se ova utakmica našla u našem redovnom izdanju “Tip dana”. Leverkuzen će ugostiti Volfsburg posle veoma teškog gostovanja u Azerbejdžanu u okviru Lige Evrope, dok će Bajern posle prolaska u četvrtfinale Lige šampiona, na domaćem terenu dočekati fenjeraša Majnc. Borusija će gostovati u Bremenu, dok će Frankfurt na domaćem terenu ugostiti Hofenhajm koji je u usponu forme. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Bajern – Majnc – 1&3+ @ 1.54 u MozzartBet

Uspio je Bajern da nadoknadi gol zaostatka iz Rima i da ubjedljivo savlada Lacio u revanš meču osmine finala Lige šampiona u Minhenu. Na kraju je bilo 3:0 za Bavarce koji će se tako u četvrtfinalu elitnog takmičenja naći 12. put u poslednjih 13 sezona! Da li je titula izgubljena ostaje nam da vidimo, a Bajern se sa -10 više ništa ne pita i na njima je samo da odigraju najbolje što znaju. Ovog puta im u goste dolazi slabašni Majnc koji je samo 2 puta trijumfovao ove sezone i koji se nalazi na pretposlendjem mjestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova. Bajern je u prošlom kolu remizirao na gostovanju kod Frajburga, dok je Majnc remizirao na domaćem terenu protiv Gladbaha. Ovde nema mnogo šta da se priča, Bajern jednostavno mora slaviti a mi smo mišljenja da će na meču biti viđena i makar 3 gola. Naš prijedlog je igra 1&3+ po kvoti 1.54 u MozzartBet kladionici.

Menhengladbah – Keln – GG @ 1.67 u MeridianBet

Tim Borusije iz Menhengladbaha igra veoma promjenljivo tokom čitave sezone i prosto je nemoguće predvidjeti njihov naredni nastup. Nakon 24 odigrana meča nalaze se na 12. mjestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova, a u poslednjem kolu su upisali po trijumf, remi i poraz. Keln je sa druge strane dosta vremena već na mjestu koje vodi u baraž za opstanak u elitnom rangu, a da li će na kraju sačuvati status prvoligaša ostaje da se vidi. U poslednjem kolu su poraženi od vodećeg Leverkuzena rezultatom 0:2, što je bio njihov 13. poraz ove sezone. Sa 16 postignutih golova Keln je najneefikasniji tim u čitavoj ligi, dok Gladbah sa 46 primljenih golova ima jednu od najgorih odbrana. Mišljenja smo da će u ovom meču oba tima krenuti naprijed, te da ćemo gledati jedan efikasan meč u kom će obje ekipe postići makar po gol. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.67 u MeridianBet kladionici.

Augzburg – Hajdenhajm – 3+ @ 1.67 u MaxBet

Ekipa Augzburga je nakon 24 odigrana meča na skoru od 7 trijumfa, 8 remija i 9 poraza. Trenutno su na 10. mjestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova, a u poslednje vrijeme igraju u dosta dobroj formi. U nizu su od 2 uzastopna trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv ekipe Darmštadta i to veoma ubjedljivo rezultatom 0:6! Hajdenhajm je sa samo jednim bodom manje na poziciji ispod i čini se da su već sada obezbijedili svoj glavni cilj, a to je opstanak. U poslednje vrijeme igraju nešto lošije, te su tako u poslednjem kolu upisali poraz od Ajntrahta na domaćem terenu rezultatom 1:2. Poslednji put su slavili prije tačno mjesec dana i sigurno je da će u ovom meču biti silno motivisani. Obje ekipe igraju veoma efikasno tokom čitave sezone a mišljenja smo da će tako biti i ovog puta, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.67 u MaxBet kladionici.

Lajpcig – Darmštadt – 4+ @ 1.87 u SuperBet

Odigrao je Lajpcig jednu veoma zahtjevnu i iscrpljujuću utakmicu ove sedmice u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Reala u Madridu. Na kraju su uspijeli da ostanu neporaženi, iako su više zaslužili trijumf nego remi, morali su pognute glave da napuste Bernabeu i oproste se od Evrope za ovu sezonu. U Bundesligi su trenutno na 5. mjestu na tabeli sa 43 osvojena boda, samo bodom zaostatka od mjesta broj 4 i novog plasmana u elitno takmičenje. Njihov protivnik Darmštadt je čini se već otpisan, iako imaju samo 4 boda manje od pozicije koja vodi u doigravanje za opstanak u ligi. U prethodnom kolu su doživjeli popriličnu blamažu, pošto su na domaćem terenu savladali sa čak 0:6. Mišljenja smo da će i u ovom meču biti viđen veliki broj golova, pa vam predlažemo igru 4+ po kvoti 1.87 u SuperBet kladionici.

Verder – Borusija Dortmund – GG3+ @ 1.63 u PrimoBet

Ekipa iz Bremena je za razliku od prethodnih sezona uspijela ranije da uplovi u mirnu luku i napokon izbjegne borbu za opstanak. Sa 30 osvojenih bodova nalaze se na visokom 8. mjestu na tabeli, a ove sezone su ostvarili 8 trijumfa, 6 remija i 10 poraza. U poslednjem kolu su poraženi od Hofenhajma rezultatom 2:1. Borusija je serije loših rezultata prekinula u prethodnom kolu, trijumfovali su veoma teškom gostovanju u Berlinu protiv ekipe Uniona rezultatom 0:2 i tako se vratili na pobjednički kolosijek. Trenutno se nalaze na 4. mjestu na tabeli sa 44 osvojena boda, a sigurno je da je njihov glavni cilj ponovni plasman u Ligu šampiona. Tim iz Dortmunda je u prvom dijelu sezone slavio protiv Verdera rezultatom 1:0, a na poslednjih 5 gostovanja u Bremenu su postigli makar 2 gola. Obje ekipe igraju veoma efikasno i prema tome vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.63 u PrimoBet kladionici.

Bohum – Frajburg – X2 @ 1.59 u MozzartBet

Odlijeva Bohum već par sezona u elitnom rangu i čini se da će i ove sezone uspiješno okončati svoju operaciju zvanu opstanak. Sa 25 osvojenih bodova nakon 24 odigrana kola, nalaze se na 15. mjestu na tabeli, 8 bodova više od Kelna koji se nalazi u opasnoj zoni. U poslednja 2 meča su upisali poraze, a na tim mečevima su primili ukupno 9 golova, što je zaista poražavajuće. Frajburg je u četvrtak trijumfovao u prvom meču osmine finala Lige Evrope na domaćem terenu protiv Vest Hema i tako napravio ogroman korak ka plasmanu u dalji tok takmičenja. U Bundesligi već dugo vremena ne znaju za trijumf, pa će sigurno u ovom meču željeti da pokušaju da upišu devetu pobjedu ove sezone. Kladionice favorizuju domaćina ali jasno je da gostujući tim ima kvalitetniji sastav. Mišljenja smo prema tome da gostujući tim neće biti poražen na ovom meču, pa vam predlažemo igru X2 po kvoti 1.59 u MozzartBet kladionici.

Frankfurt – Hofenhajm – GG @ 1.53 u MeridianBet

Ajntraht je eliminacijom iz Lige konferencija sav fokus prebacio na domaći šampionat, gdje se trenutno nalaze na visokom 6. mjestu na tabeli. Trenutno imaju 37 osvojena boda i imaju dobre šanse da naredne sezone obezbijede direktan plasman u Ligu Evrope. Trenutno se nalaze u veoma dobroj formi, a u poslednjem kolu su trijumfovali protiv Hajdenhajma na gostovanju (1:2). Hofenhajm je sa 33 osvojena boda na poziciji ispod (7) i sigurno je da će se do kraja sezone boriti za plasman u Evropu. Nakon serije loših rezultata upisali su 2 uzastopna trijumfa, prvo protiv Borusije iz Dortmunda, a potom i protiv Verdera na domaćem terenu rezultatom 2:1. Oba tima su u dobro formi, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.53 u MeridianBet kladionici.

Leverkuzen – Volfsburg – GG @ 1.87 u MaxBet

Sa deset poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Bajern, ekipa Ćabi Alonsa sada ima i taj luksuz da može da kiksa. Na takvu opciju sigurno i ne pomišljaju, ali biće zanimljivo vidjeti kako će odigrati protiv veoma dobrog protivnika i to nakon gostovanja u dalekom Azerbejdžanu, gdje su u osmini finala Lige Evrope remizirali protiv Karabaga rezultatom 2:2. U Bundesligi ove sezone još uvijek ne znaju za poraz, a u poslednjem kolu su trijumfovali protiv Kelna rezultatom 0:2. Volfsburg je trenutno u veoma lošoj formi ali to ne umanjuje kvalitet ove ekipe. Na poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf, a u poslednjem kolu su poraženi na domaćem terenu protiv Štutgarta rezultatom 2:3. Sa 25 osvojenih bodova nalaze se na 13. mjestu na tabeli. Umor domaće ekipe je nešto na šta računamo u ovoj utakmici, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.87 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.