Tiket dana (subota, 09.03.2024)

Tiket dana

Izuzetna je ponuda danas, utakmica je na sve strane i treba biti obazriv jer prvenstva polako ulaze u finiš. Predložene kvote važile su u vreme pisanja teksta.

Augzburg – Hajdenhajm – 3+ @ 1.70 u SuperBet

Augzburg je u prošlom kolu uništio Darmštat i to kao gost. Dali su Ljiljanima pola tuceta golova i ostavili ih bez šansi da opstanu u eliti. To je bila druga vezana pobeda za bavarski tim pošto su pre toga savladali Frajburg kao domaćini. Augzburg ubira plodove lakšeg rasporeda jer su one najjače ekipe već dočekali na početku drugog dela sezone. Sada im dolazi drugi novajlija, debitant iz Hajdenhama, ali tim koji se odlično snašao u svojoj premijernoj bundesligaškoj sezoni. Posle serije bez poraza Hajdenhajm je doživeo dva u tri prethodna kola i to oba na svom terenu, od Bajera i Ajntrahta. Ova dva tima su jedan do drugog na tabeli, nemaju nikakvo opterećenje i treba očekivati otvoren meč sa dosta golova. Možda ne sa 7, koliko ih je bilo jesenas u Hajdenhajmu kada je Augzburg slavio sa 5:2, ali tri bi moralo da padnu. Za 3+ kvota je 1.70 u kladionici SuperBet.

Liberec – Karvina – 1,2+ @ 1.85 u SuperBet

Slovan nije u najboljoj formi ali ako pogledamo rivale sa kojima je u prethodnom periodu igrao tim iz Libereca sve nam je jasno. I dalje imaju šansu da se nađu u plej-ofu i pored činjenice da su u tri prethodna kola uzeli samo jedan bod. Liberec je na 9. mestu ali od šeste pozicije, poslednje koja donosi doigravanje za titulu i evropske kupove, deli ih samo tri boda, koliko imaju manje od ekipe Mlada Boleslav. Prošlog vikenda poraženi su od Teplica sa 2:0 i za pobedu ne znaju od duela protiv Sigme iz Olomouca na startu drugog dela sezone. Vreme je za pobedu, u Liberec dolazi poslednjeplasirana Karviina, tim koji tačno deset kola ne zna za trijumf a u nastavku sezone osvojio je samo jedan bod na četiri utakmice. Karvina će bodove spasa morati da traži u plej-autu a do tada će pokušati da nekog iznenade i otkinu mu bod, kao što su to uradili Teplicama kada je bilo 2:2. Karvina ima samo 4 pobede u sezoni a jednu su ostvarili protiv Libereca jesenas slavivši sa čak 5:2. Vreme je za revanš i uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.85 u kladionici SuperBet.

Vintertur – Grashopers – 1 @ 2.20 u SuperBet

U Švajcarskoj nas tek očekuju uzbuđenja, od ove sezone se igra i plej-of, a za titulu će se, kako stvari stoje, boriti aktuelni šampion Jang Bojs i Servet iz Ženeve. Jedno od prijatnijih iznenađenja je i ekipa Vintertura. Tim iz ciriškog predgrađa je tek drugu sezonu u elitnom rangu i u premijernoj se jedva spasao. Sada igra mnogo zrelije, daleko je od borbe za opstanak i lako je moguće da će se plasirati u plej-of. Trenutno je Vintertur vezao pet utakmica bez neuspeha, a u nastavku sezone samo su jednom pognute glave napustili teren, bilo je to u duelu sa Bazelom na svom terenu. Pored dobrih rezultata u prvenstvu ova ekipa je izborila i plasman u polufinale Kupa Švajcarske u kom će igrati protiv Serveta kao domaćin. U Vintertur stiže nekada slavni Grashopers, ali su Skakavci daleko od svojih najboljih dana. Nalaze se na 10. mestu i imaju minimalne šanse za plej-of ali ne bi trebalo ni da brinu oko opstanka jer je Lozana Ouši već otpisana. Ostaje im samo da izbegnu baraž i mogu da razmišljaju o letnjem odmoru. Domaćin igra dobro i verujemo da može pobediti i treći put ove sezone Skakavce iz Ciriha. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.20.

Gorica – Hajduk – 2 @ 1.53 u SuperBet

Nismo očekivali ovako zanimljiv rasplet u borbi za prvaka u Hrvatskoj. Mnogi su predviđali uključivanje Hajduka u trku sa Dinamom ali je sve iznenadila Rijeka koja je trenutni lider. Ipak, Riječani imaju samo bod više od Splićana a tu su i Zagrepčani sa pet bodova manje od tima sa Rujevice ali i utakmicom manje. Svaki meč do kraja biće veoma važan ali će se posebna pažnja obratiti na međusobne okršaje ova tri tima. Hajduk će krajem Marta dočekati Dinamo na Poljudu, odmah po prvenstvenoj pauzi, ali će gostovati u Rijeci nakon toga. Meč u Velikoj Gorici moraju da dobiju iako je domaćin jako nezgodan, pa je već jednom pobedio ”bile” ove sezone. To je bilo još u septembru a sada Gorica nema neki poseban motiv jer se nalazi u sredini tabele sa minimalnim izgledima za Evropu i nikakvim da ispdane. Vidi se to i po rezultatim u drugom delu sezone, na sedam prvenstvenih i jednoj kup utakmici imaju samo jedan trijumf i sve same poraze. Hajduk pobeđuje ali se muči, pa neki takav trijumf očekujemo i u ovom meču. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 10.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.