Tiket dana (nedelja, 10.03.2024)

Tiket dana

Ponuda je svakako dobra ali to nužno ne mora da znači da je lako sastaviti tiket, posebno sada kada se prvenstva bliže kraju. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku njegovog sastavljanja.

Vest Hem – Barnli – 1 @ 1.68 u Primobet

Čekićari su u četvrtak doživeli minimalni poraz u Frajburgu u osmini finala Lige Evrope i pokušaće da u revanšu po treći put ove sezone savladaju ovaj nemački tim i tako odu u četvrtfinale. Do tog, četvrtog po redu okršaja ove dve ekipe ima još 4 dana, a pre njega Vest Hem će pokušati da upiše i treću uzastopnu pobedu u Premijer ligi. Na Olimpijski stadion dolazi Barnli, tim koga naredne sezone, sva je prlika, nećemo gledati u elitnom rangu. Klaretsi su u gotovo izgubljenoj situaciji i jedino bi mogli da pokušaju da ibegnu poslednju poziciju na kraju sezone s obzirom da sada imaju isti broj bodova kao i Šefild Junajted. Jesenas je Vest Hem slavio na Turf Muru u Barnliju i ne bi trebalo da ima problema pred svojim navijačima. Za jedinicu se u kladionici Primobet dobija kvota 1.68.

Bohum – Frajburg – 1 @ 2.29 u Primobet

Već smo opisali šta se dešavalo u duelu Frajburga i Vest Hema u četvrtak, a Englez su u boljoj situaciji pred revanš pre svega jer imaju lakšeg rivala u prvenstvu između dve evropske utakmice. Frajburg će gostovati u Bohumu a tu je nedavno oružje položio i jedan Bajern. Ipak, nakon tog trijumfa nad Bavarcima Bohum je dva puta poražen, od Menhengladbaha i Lajpcga, i na ta dva meča primio je čak 9 golova. Ponovo su u donjem delu tabele, tik iznad crte, ali sa još uvek solidnih osam bodova više od prve ekipe u zoni ispadanja. Frajburg će teško ponoviti rezultate iz dva prethodna prvenstva Bundeslige, sada su na 9. mestu ali sa solidnim zaostatkom za timovima u zoni plasmana u Evropu. U poslednjih šest kola nisu osetili slast pobede i čini nam se da će se u potpunosti fokusirati na Ligu Evrope. Zato smatramo da će Bohum dobiti ovaj meč a za jedinicu se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 2.29.

Leko – Palermo – 2 @ 1.85 u Primobet

Novajlija u Seriji B imao je jedan solidan period igara ali je to bilo premalo da se pomere sa dna tabele. I ovaj duel sa Palermom čekaju na poslednjem mestu na tabeli sa vrlo malim šansma da se uopšte pomere sa dna. Leko je u seriji od devet utakmica bez pobede uz samo jedan osvojen bod i to kod Ternane kada su igrali bez golova. Na tri poslednje utakmice Leko nije dao gol, a Palermo je za to vreme postigao 6 ali ni on nije slavio nijednom. Tim sa Sicilije je ove sezone potentan u napadu ali mu defanziva nije jača strana. Za direktan plasman u elitu morali bi da ostvare mnogo pobeda ali je plasman u doigravanje obaveza. Sada su na 6. mestu i sigurno će želeti da se osvete Leku za poraz na svom terenu u prvom delu sezone. Za dvojku se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

Eibar – Burgos – 1 @ 1.77 u Primobet

Eibar iza sebe ima tri velika derbija u kojima je ostvario po pobedu, remi i poraz. Slavili su u duleu sa liderom Leganesom i to kao gosti, ali su zato na svom terenu izgubili od Espanjola. Pre ta dva meča gostovali su u Elčeu i odigrali bez golova. Sada su na drugom mestu, imaju samo bod manje od Leganesa, ali sigurno ne bi imali ništa protiv da tabela ima isti izgled i na kraju prvenstva. U La Ligu iz Segunde direktno ulaze dve prvoplasirane ekipe dok će se treća dobiti posle plej-ofa u kome igraju timovi od 3. do 6. mesta. Burgos igra dobru sezonu, lako je moguće da ovaj tim završi u doigravanju a sada je sedmi, tim ispod crte koja deli timove u zoni plej-ofa od ostatka lige. Burgos ima dve vezane pobede ali obe pred svojim navijačima. Na strani igraju slabije, imaju tri poraza u nizu i očekujemo da im se dogodi i četvrti u Eibaru. Za jedinicu se u kladionici Primobet dobija kvota 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Primobet iznosi 12.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.