Tiket dana tenis (nedelja, 10.03.2024)

U toku je prvi masters u sezoni. U Indijen Velsu se igra nezvanični peti grend slem, a na programu su mečevi drugog kola. Predložene kvote i granice važile su u momentu pisanja predloga.

Aleksandar Bublik – Aleks De Minor – S3 @ 2.45 u MaxBet

Omaleni Australijanac stigao je u SAD sa titulom iz meksičkog Akapulka. De Minor je u finalu pobedio Kaspera Ruda a u Indijen Velsu je startovao trijumfom nad Taro Danijelom u dva seta. Zanimljivo je da je Japanca pobedio i na startu Akapulka. I početak sezone bo je dobar za ovog tenisera, još na ATP kupu je pobedio Đokovića i Zvereva a onda je na Australijen openu stigao do 4. kola. gde je izgubio od Rubljeva. Igrao je i finale Roterdama i titula u Meksiku je bila logičan sled događaja. U 3. kolu čeka ga nezgodni Bublik, teniser koji je pošle sedmice igrao u finalu tutrnira u Dubaiju. To mu nije jedini dobar rezultat u novoj sezoni pošto je već osvojio i jednu tittulu, bio je najbolji u Monpeljeu gde je u finalu pobedio Bornu Ćorića. Po trenutnoj formi ovo je derbi ove runde i očekujemo neizvestan meč koji će se igrati u maksimalna tri seta. Za S3 kvota je 2.45 u kladionici MaxBet.

Feliks Ože- Alijasim – Karlos Alkazar – UG+ @ 1.70 u MaxBet

Od mladog Kanađanina smo očekivali više, posebno u prethodnoj sezoni. Ože- Alijasim je 2022. završio na 6. mestu a sada je na 31. na ATP listi. Prošle sezone osvojio je samo jedan turnir, doduše iz Serije 500 u Bazelu, a ni ove nije krenuo najbolje. Po dve pobede ostavrio je u Melburnu i Monpeljeu dok je u Indijen Velsu startovao trijumfom nad Francuzom Lestijenom. Alkaraz je trenutno treći, skinuti su mu bodovi sa prošlogodišnjeg tutrnira i prestigao ga je Janik Siner. Španac može da se vrati na drugo mesto, zavisno od rezultata, ali ne i da preuzem prvo od Đokovića. U prvom kolu je bio slobodan a u drugom je pobedio talentovanog Italijana Arnaldija. Izgubio je Karlitos prvi set u taj-brejku ali je zato u naredna dva rivalu dozvolio samo jedan osvojeni gem. Alkazar je favorit ali je naš predlog igra na veći broj gemova. Granica je na 20,5 ukupno a za (+) kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Andrej Rubljov – Jirži Lehečka – TR 2:0 @ 1.90 u MaxBet

Ruski teniser je već godinama u samom vrhu ali nikako da odigra makar neko polufinale grend slema. Uvek dođe do četvrtfinala i tu mu je kraj. Tako je bilo i na prvog grend slemu u sezoni, u Melburnu je izgubio polufinale od kasnijeg pobednika Janika Sinera, ali je već na prvom turniru u godini osvojio titulu. Bilo je to u Hong Kongu kada je u finalnom meču savladao Finca Rusuvuorija. Pre Indijen Velsa igrao je u Dubaiju ali je bukvalno izbačen sa turnira u polufinalu zbog prijave linijskog sudije da mu je uputio uvredu. Tako je u finale, ni kriv ni dužan, otišao Aleksadar Bublik. U prvom meču u američkoj pustinji pobedio je Endija Mareja sa kojim se mučio samo u prvom meču. Sada ga čeka nešto ozbiljniji posao, s druge strane mreže biće talentovani Čeh Jirži Lehečka, momak koji takođe ima titulu u 2024. godini. Bio je najbolji na stratu godine na turniru u Adelejdu na kome je u finalu savladao Britanca Drejpera. Ova dvojica tenisera sastala su se prošle sezone u 2. kolu Indijen Velsa a pobedio je Rubljov u dva seta. I sada očekujemo trijumf Rusa u dva seta, a za tačan rezultat 2:0 kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Jan Lenard Štruf – Janik Siner – 2,UG – @ 1.92 u MaxBet

Na ovaj turnir Siner je stigao kao drugi igrač sveta i od Italijana tek treba očekivati velike stvari. Jednu je već napravio, osvojio je svoj prvi grend slem u sezoni u Melburnu i biće najveća pretnja Novaku Đokoviću i Karlosu Alkarazu u ovoj sezoni. Međutim, nije slavio samo u Australiji ove godine. Posle Melburna igrao je u Roterdamu i tu podigao pobednički pehar. Računajući i trijumf u prvom meču ovde u Indijen Velsu Siner je sada u seriji od 13 uzastopnih pobeda u 2024. godini, a ako znamo da je na kraju prošle godine sa Italijom osvojio Dejvis kup, ta serija je duža za tri meča. Poslednji poraz doživeo je od Đokovića u finalu Završnog mastersa u Torinu. Protiv nemačkog tenisera ne bi smeo da ima problema. Štruf je u već ozbiljnim teniskim godinama a ove godine nigde nije ostvario dve pobede. Ovde je unapravio iznenađenje trijumfom nad Ćorićem ali preko Sinera neće moći. Naš predlog je pobeda Sinera uz manji broj gemova od granice. Ona je na 19,5 a za 2,UG- kvota je 1.92 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 15.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.