Tiket dana (utorak, 12.03.2024)

Tiket dana

U naredna tri dana završiće se osmina finala u tri evropska kupa i nakon pauze zbog reprezentacija kreće završnica. Večeras ćemo dobiti još dva učesnika četvrtfinala u Ligi šampiona. Kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Barselona – Napoli – GG @ 1.71 u Meridianbet

Osimen se vratio u poslednjem trenutku za Napoli da nešto napravi od ove sezone. Napolitanci su se odavno oprostili od Skudeta a i plasman u Ligu šampiona je pomalo nerealan. Ostaje im Liga šampiona kao prilika da se po nečemu dobrom pamti sezona posle titule koju su čekali 33 godine. Posle prvog meča Italijani nemaju prednost ali daleko od toga da su bez šansi. Barselona nije ono što je bila, barem još dok ne stasa nova generacija, ali je pod Vezuvom odigrala dobro i blagi je favorit u revanšu. Prošlog vikenda Katalonci su minimalnim rezultatom dobili Majorku na svom terenu a Ćavija može da raduje činjenica da njegovi igrači nisu primili gol na poslednja tri meča, poslednji put im se mreža zatresla u Napulju. Još uvek se nisu oprostili od titule ali je prednost Reala teško dostižna. Napoli je podbacio u meču sa Torinom, osvojio je samo bod na svom terenu, ali verujemo da im je u mislima bio revanš sa Barsom kao mnogo značajniji meč. Obe ekipe moraju da pobede ako žele dalje i zato je naš predlog igra gol-gol sa koeficijentom 1.71 u kladionici Meridianbet.

Sarbriken – Menhengladbah – GG3+ @ 2.14 u Meridianbet

Pre nešto više od mesec dana trebalo je da se odigra ovaj meč u okviru četvrtfinala nemačkog DFB kupa. Međutim tada je teren u Sarbrikenu bio poplavljen i meč je morao biti odložen. Igraće se danas, a već su poznata ostala tri polufinalista. U jednom polufinalu igraće Leverkuzen i Fortuna iz Dizeldorfa, dok Kajzerslautern ćeka boljeg iz ovog meča. S obzirom da se Kraljevi bore za opstanak u Cvajti, eto šanse da pobednik ovog meča možda ode i u finale. Borusija je u prošlom kolu Bundeslige remizirala na svom terenu sa Kelnom 3:3, ali oni su odavno bez velikih motiva u prvenstvu. Sarbriken je trećeligaš, ove sezone su daleko od vrha tabele ali su zato u DFB kupu do sada napravili nekoliko velikih iznenađenja. Osim toga što su izbacili Bajern i to nakon preokreta, uradili su isto i protiv Ajntrahta iz Frankfurta. Ne treba potceniti Sarbriken, a u Kupu Nemačke iznenađenja su česta. Naš predlog su golovi a za GG3+ kvota je 2.14 u kladionici Meridianbet.

Derbi Kaunti – Reding – 1,2+ @ 1.97 u Meridianbet

Čeka nas još jedno vanredno kolo u engleskoj Ligi 1, a do kraja zvaničnog dela sezone ostalo je još 9 kola. Ovnovi iz Derbija su trenutno na drugom mestu i sve će učiniti da tu i ostanu na kraju prvenstva. Dva prvoplasirana tima idu direktno u Čempionšip dok će naredna četiri u plej-of. Derbi je imao velikih finansijskih problema zbog kojih su i završili u trećoj ligi. Sada su se konsolidovali i bila bi velika šteta za ovaj nekada slavni klub da još jednu godinu igraju u Ligi 1. Derbi Kaunti ima dve vezane pobede iza sebe, obe rezultatom 3:0, prvo protiv Port Vejla na svom terenu a onda u subotu u Bristolu protiv Roversa. Veliki su faoviriti i protiv Redinga, Plemići su tim iz donjeg dela tabele koji se bori za opstanak. Reding igra promenjivo u poslednje vreme, ima tri poraza i dve pobede a u subotu su poraženi kao domaćini od Vajkomba. U prvom delu sezone Reding je slavio minimalnim rezultatoma sada bi pobeda trebalo da pripadne Derbi Kauntiju, a smatramo da će Ovnovi postići i dva gola. Za 1,2+ kvota je 1.97 u kladionici Meridianbet.

IMT – Vojvodina – GG @ 1.70 u Meridianbet

I u Srbiji se igra vanredno kolo a jedan od zanimljivijih mečeva igra se na krovu tržnog centra gde IMT dočekuje Vojvodinu. Traktoristi i dalje kao domaćini igraju na terenu Voždovca i to im je donelo mnogo problema u njihovoj debitantskoj sezoni u eliti. IMT će igrati u plej-autu ali su zahvaljujući pobedi nad Javorom prošlog četvrtka sada na 12. mestu. To im je bio prvi trijumf nakon četiri uzastopna poraza u drugom delu sezone a još je značajniji jer je ostavren u duelu sa direktnim konkurentom u borbi za opstanak. Vojvodina je takoće u prošlom kolu prvi put pobedila u 2024. godini i to golom sina Milana Jovanovića u poslednjim sekundama nadoknade protiv Voždovca. Ipak, plasman je daleko od zadovoljavajućeg za Lale, oni ovu utakmicu čekaju na 8. mestu, poslednjem koje donosi plasman u plej-of. Prvi cilj je da ostanu makar na toj poziciji i onda u doigravanju probaju da izbore Evropu još jednom. U prvom delu sezone na Karađorđu Vojvodina je slavila sa 2:1 a i sada je naš predlog igra gol-gol sa koeficijentom 1.70 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 12.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.