NEBESKA PUSTOLOVINA: OVDE TE ČEKA LET HELIKOPTEROM I TANDEM SKOK IZ AVIONA!

Poleti helikopterom ili uživaj u tandem skoku iz aviona!

Tek što je izašla neviđena igra Super Heli, već je stekla veliki broj fanova. Dobrom delu vernih igrača Meridiana ovo je postala omiljena igrica za kratko vreme.

Ako se opredelite za Super Heli tokom marta imaćete priliku da učestvujete u promociji PRELETI BEOGRAD! Naziv akcije oslikava nagrade koje će osvojiti najbolji, tako da sko ste zavisnik od adrenalina – ne čekajte ni sekund!

Ukoliko i vi budete među njima uživaćete u LETU HELIKOPTEROM iznad naše prestonice. Uživajte u spektakularnom pogledu na najveći grad u regionu. I to nije sve – prvoplasirani i drugoplasirani na listi sa sobom mogu da povedu i društvo.

Ali, imamo još neke vredne informacije – igrači koji takmičenje završe od 4. do 10. mesta na rang-listi biće nagrađeni TANDEM SKOKOM IZ AVIONA.

Pitate se kako da napredujete na listi? Na svakih 100 DINARA koje uložite igrajući Super Heli osvajate jedan poen kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Međutim, priča se ni tu ne završava jer se svakog dana tokom trajanja promocije najbržim igračima dodeljuje 300 FREEBETOVA! Brzi prsti su ključ koji vas vodi do FREEBETA. Klikom na “žuti poklon” u opciji chat osvajate nagradu.

Stoga ne čekajte, uživajte u zabavi koja će biti krunisana PANORAMSKIM POGLEDOM NA BEOGRAD!

REGISTRUJTE SE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.