Tiket dana tenis (sreda, 13.03.2024)

Prvi masters u sezoni ulazi u završnicu a u njoj neće biti prvog tenisera sveta. Novaka Đokovića je izbacio ”laki luzer”, Italijan Luka Nardi, što je obradovalo ostale favorte. Predložene kvote i granice za mečeve osmine finala važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Kasper Rud – Gael Monfis – UG + (granica 22,5) @ 1.95 u MaxBet

Predvideli smo već na početku da bi Monfis mogao da ode daleko na ovom turniru. Iako se radi o teniseru koji je pred kraj karijere i uz to je propustio dobar deo prošle sezone zbog povrede, Monfis ume da odigra sjajno kada je motivisan, a sada to svakako jeste. Odigrao je već tri meča na Indijen Velsu, pobedio Pursela na startu ali i Huberta Hurkača u drugom kolu. U trećem je bio bolji od Britanca Kamerona Norija, mada je u jednom momentu bio blizu eliminacije. Gubio je 1:0 u setovima i imao brejk minusa u drugom setu ali se vratio i dobio taj deo igre u taj brejku. Rival u osmini finala mu je Kasper Rud, nekada treći teniser sveta koji je na ovaj turnir stigao kao 9. na ATP listi ali i kao finalista turnira u Akapulku pre deset dana. Zanimljivo je da su se ova dvojica tenisera sastala samo jednom do sada i to pre više od 6 godina kada je Monfis slavio sa 2:1 u ekvadorskom Kitu. Predviđamo neizvestan meč koji bi mogao dugo da traje. Naš predlog je igra na veći broj gemova a granica je na 22,5. Kvota za (+) gemove u kladionici MaxBet iznosi 1.95.

Luka Nardi – Tomi Pol – 2,UG+ (granica 19,5) @ 2.04 u MaxBet

Mladi Italijan je poražen u drugom kolu kvalifikacija za Indijen Vels od veterana Gofana ali je dobio priliku da zaigra u glavnom žrebu kao ”laki luzer” zbog odustajanja Ečeverija. Ne samo da je dobio priliku da bude u ”kostruru”, već je automatski prošao u drugo kolo pošto je Argentinac žreban kao nosilac. U drugom kolu se pobedio Kineza Žanga u tri seta, a onda je stao nasuprot svom idolu iz detinjstva, Novaka Đokovića. Malo ko je uzimao za ozbiljno šanse Nardija za bilo šta drugo osim časnog poraza, ali je Italijan kreirao jedno od najvećih teniskih iznenađenja u poslednje vreme. Ne kažemo namerno senzaciju, jer ni Novak nije ono što je bio i poraz od 16 godina mlađeg igrača je samo iznenađenje, ništa više ili manje od toga. Najviše se obradovao Tomi Pol, teniser koji nikad nije dobio Đokovića a sada ima veliku šansu da se probije u četvrtfinale. Amerikanac je pobedio Mikelsena i Imbera i čini nams e da je u dobroj formi. Teško je proceniti da li Nardi može da odigra još jedan onakav meč, mi smatramo da ne može i da će Pol slaviti uz veći broj gemova od ponuđene granice. Ona je na 19,5 gemova a za kombinaciju 2,UG+ kvota je 2.04 u kladionici MaxBet.

Danil Medvedev – Grigor Dimitrov – 2 @ 2.35 u MaxBet

Bugarin je u odličnoj formi u novoj sezoni i nekako nam se čini da je trenutno bolji od Danila Medvedeva. I sam ruski teniser je nedavno izjavio da ima mnogo problema i da je daleko od svojih najboljih dana. Uspeo je da u prva dva meča pobedi Karbaljesa -Baenu i Sebastijana Kordu, ali se i protiv ameriičkog teniera videlo da se muči i meč je trajao 2 i po sata. S druge strane Dimitrov je bio siguran u duelima sa dvojicom Francuza, Milerom i Manarinom, ali je ionako bio favorit u tim mečevima. Bugarin je imao odlične rezultate na početku godine, osvojio je Brizbejn, igrao finale Marseja i polufinale Roterdama ali je onda doživeo povredu i vratio se tek ovde u Indijen Velsu. Zanimljvo je da je poslednji međusobni okršaj Dimitrova i Medvedeva dobio Bugarin a on je odigran na mastersu u parizu u finišu prošle sezone. I sada ćemo predložiti iznenađenje i pobedu Dimitrova, za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.35.

Tejlor Fric – Holger Rune – 1 @ 1.60 u MaxBet

Ni Amerikanac ni Danac nisu se namučili do ove runde na turniru u američkoj pustinji. Fric je igrao protiv dvojice specijalista za šljaku, Čileanca Tabila i Argentinca Baeza, dok je Rune imao samo jedan meč do osmine fiinala. Prvo mu je Raonić predao bez borbe a onda je u dva seta pobedio Lorenca Muzetija. U tom meču sa Italijanom videlo se da je mladi Danac u dobroj formi, on je od starta sezone imao dosta problema a najbolji rezultat mu je finale Brizbejna. Neposredno pred prvi masters igrrao je i u polufinalu Akapulka. Fric je na Australijen openu stigao do četvrfinala gde je izgubio od Đokovića, ali je zato osvojio turnir ”na domaćem terenu” u Delrej Biču. Uvek je na visokom nivou kada se igra u SAD i zato smatramo da je favorit protiv Runea. Njih dvojica su se do sada sastajali samo jednom, prošle godine u Majamiju, a slavio je Fric sa 2:0. Ponovo predlažemo pobedu Frica sa kvotom 1.60 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 14.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.