Tiket dana (sreda, 13.03.2024)

Tiket dana

Večeras saznajemo sve učesnike četvrtfinala Lige šampiona. ostali su još revanši u Dortmundu i Madridu da bismo kompletirali ovu rundu. Tu je i još nekoliko utakmica širom Evrope, što zaostalih što u kupovima. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Dortmund – PSV – GG3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Ko god da ode u četvrtfinale biće najprijatnije iznenađenje ovosezonskog izdanja Lige šampiona. Daleko od toga da su Borusija i PSV slabi timovi ali jednostavno u prethodnom sezonama nisu imali previše uspeha u Evropi. Prvi meč u Ajndhovenu završen je bez pobednika 1:1 te malo veće šanse za prolaz dalje ima nemački tim. Ipak, ove sezone su Filipsovci sjajni, u Erediviziji su bez premca i još malo pa će i matematički obezbediti titulu. U Ligi šampiona su prošli tešku grupu sa Arsenalom, Lansom i Seviljom, ali šta tek reći za grupu u kojoj su bili Milioneri iz Dortmunda? U konkurenciji PSŽ-a, Milana i Njukalsa Borusja je na kraju osvojila prvo mesto i svi se slažu da je taj rezultat ostavio na klupi Edina Terzića. Borusija ne može da konkuriše za Salataru u Nemačkoj, sledi im bitka za novi plasman u Ligu šampiona, ali je sada najvažnije da naprave iskorak u elitnom evropskom takičenju. Ove godine Borusija nekako bolje igra na strani, ali PSV ume da bude opasan gost. Zato očekujemo golove na Signal Iduna parku, i to na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Bornmut – Luton – GG3+ @ 1.82 u Mozzartbet

Utakmica između ova dva tima je bila prekinuta u momentu kada se na travu srušio Tom Lokjer, kapite Lutona. Tada je u toku bio 60. minut a rezultat je glasio 1:1. Odlučno je da se meč ne nastavi i da se odigra novi, od početka. Termin je sada pronađen pa će Trešnjice i Šeširdžije ponovo istrčati na Vitaliti. Utakmica je mnogo važnija za goste koji se grčevito bore za opstanak i nikako da napuste zonu ispadanja. Igra Luton solidno ali kao debitantu u Premijer ligi nije mu lako. Ostala dvojica novajlija skoro su otpisana, Barnli i Šefild Junjated imaju samo teorijske šanse da opstanu, pa jedino još Luton može da ostane u eliti. Bornmut je za sada na sigurnom i ne verujemo da će Areolin tim doći u situaciju da se bori za spas. Oba tim su prošlog vikenda remizirala, Bornmut je jedva spasio bod u meču sa Šefildom na svom terenu dok je Luton u nadoknadi uzeo bod kod Kristal Palasa. Prvi meč ova dva rivala okončan je pobedom Lutona sa 3:2. Golova će i sada biti a naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Piterboro – Stivenejdž – 1 @ 1.83 u Mozzartbet

Domaćin ima četiri vezane pobede u Ligi 1 i napada direktan plasman u Čempionšip. Trenutno je Piterboro na 4. mestu ali bi se trijumfom nad Stivenejdžom bodovno izjednačio sa trećeplasiranim Boltonom i stigao na samo bod zaostatka za Derbijem. Ovo sve važi pre odigravanja utakmica 38. kola koje se igraju u utorak a ovaj meč je ostavljen za sredu. Pored toga Piterboro ima meč manje odigran od ostalih ekipa iz samog vrha tabele i to je njihov ”Kvisko” u završnici sezone. Biće zanimljiv finiš i za Stivenejdž. Gosti su u zoni plasmana u plej-of i ostanak među prvih šest timova im je krajnji domet pošto imaju dvocifren zaostatak za vodećim dvojcem. I Stivenejdž je bez poraza u poslednja četiri kola, a za to vreme nije primio nijedan gol. Doduše dali su samo dva ali i to je bilo dovoljno za dve pobede. Ovde predlažemo pobedu zahuktalog domaćina a za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.83.

Ros Kaunti – Hibernijan – 2 @ 1.90 u Mozzartbet

Ovaj meč škotskog Premijeršipa trebalo je da se odigra još u 19. kolu ali je odložen za sada neposredno pred kraj prvog dela sezone i početka plej-ofa i plej-auta. Gosti su mnogo bolje plasirani i bore se za plej-of. Hibsi trenutno zauzimaju 6. mesto, poslednje koje vodi u doigravanje za titulu ali im opasno prete Dandi i Madervel. Ekipa iz Edinburga je u poslednja četiri kola ostvarila dve pobede i dva remija, ali je prošlog vikenda poražena na svom terenu od Rendžersa u četvrtfinalu kupa. Ros Kaunti je bio slobodan za vikend, oni su ranije ispali iz Kupa Škotske i mogli su da se mirno pripremaju za ovaj zaostali meč. Sezonu će, posle 33. kola, nastaviti u plej-autu i glavni zadatak im je da obezbede igranje u eliti i u narednoj sezoni. Trenutno su pretposlednjem 11. mestu i trebaće im dosta osvojenih bodova da izbegnu najgore. Pre desetak dana Hibernijan je slavio na svom terenu protiv Ros Kauntija sa 2:0, dok je prvi meč u sezoni između ova dva tima okončan remijem 2:2. Sada predlažemo dvojku za koju je kvota 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.