Tiket dana (nedelja, 17.03.2024)

Tiket dana

Još danas imamo sjajnu ponudu i onda sledi pauza zbog reprezentativnih ”prozora”. Snalazićemo se nekako, a prvenstva se nastavljaju krajem ovog meseca. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Vest Hem – Aston Vila – T22+ @ 1.90 u SuperBet

Dva engleska predstavnika u četvrtfinalu evropskih kupova odigraće svoj prvenstveni meč redovnog kola ovog vikenda jer su ranije ispali iz FA kupa, koji je na programu. Vest hem je bio uspešan u Ligi Evrope, treći put je oves ezone pobedio nemački Frajburg i to je sada učinio najubedljivije sa čak 5:0, čime je nadoknadio poarz od 1:0 sa Evropa parka u Frajburgu. Ubedljiva je bila i Aston Vila u Ligi konferencija, ekipa iz Birmingema je sa 4:0 savladala slavni Ajaks na svom Vila parku i nastavlja takmičenje u najmlađem evropskom kupu. Međutim, za Vilu je Premijer liga prioritet, bore se za svoj prvi plasman u Ligu šampiona i pred ovo kolo bili su na željenom 4. mestu ali sa samo dva boda više od Totenhema koji ima i meč manje. Sve bi bilo bolje za Vilu da su u prošlom kolu pobedili Pevce na svom terenu, ali su oni doživeli ubedljiv poraz u meču koji je bio najznačajniji u nekoliko prethodnih sezona. Pokušaće Vila da se ispravi u Londonu na Olimpijskom stadionu, a Čekićari su ioanko sve podredili Ligi Evrope nadajući se da mogu do pehara u tom takmičenju, što će ih automatski odvesti u elitno evropsko naredne jeseni. Naš predlog je gost daje dva gola a za T22+ kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Frajburg – Leverkuzen – 2,2+ @ 1.80 u Superbet

Frajburg je okončao svoj evrpski put u osmini finala lIge Evrope a malo je falilo da isto, u istom takmičenju, uradi i lider nemačke Bundeslige Bajer iz Leverkuzena. Farmaceuti su, po svima, trebali da imaju lak posao protiv Karabaga iz Azerbejdžana, pogotovo posle 2:2 u Bakuu. Međutim, uporni Azeri su vodili do drugog minuta nadoknade i veliko je pitanje šta bi bilo da nisu igrali sa igračem manje dobar deo meča i da Patrik ŠĐik nije imao svoj dan. Čeh je postigao sva tri gola za Bejer, dva je dao u sudijskoj nadoknadi i tako su Farmaceuti nastavili niz bez poraza ove sezone, računajući sva takmičenja u kojima učestvuju. Bundesliga je za njih najvažnija. Pred ovo kolo imali su 10 bodova više od Bajerna i moraće da se desi malo čudo da titula ne sleti na Baj arenu posle dugog boravka u Minhenu. Na četi Čabija Alonsa je da nastavi sa dobrim igrama i pobedama i problema neće biti. U Frajburgu su gosti favoriti, domaćinu će trebati malo vremena da se oporavi od ”petarde” u Londonu, pa predlažemo dvojku uz dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.80 u kladionici SuperBet.

Lids – Milvol – 1,2+ @ 1.55 u SuperBet

Jorkširci su stigli do drugog mesta na tabeli i što se njih tiče prvenstvo bi oglo u ovom momentu da se i završi. Glavni cilj je povratak u elitu, ali je konkurencija izuzetno jaka. Lider je Lester, a za još jednu kartu za Premijer ligu, pored Lidsa, nadmeću se Ipsvič i Sautempton. Svaki meč će biti malo finale do kraja, pa tako i ovaj duel sa londonskim Lavovima iz prestoničkog kvarta Milvol. Gosti su tek na 16. mestu, još uvek im nije osiguran status drugoligaša i za narednu sezonu, ali sumnjamo da će se Milvol preseliti u Ligu 1 na kraju, pogotovo posle 10 osvojenih bodova u prethodna četiri kola. Njihova dobra forma mora da uozbilji Jorkširce koji ne smeju sebi da dozvole nikakav kiks, pogotovo na svom Eland Roudu. U prvom delu sezone Lids je lako slavio u Milvolu sa ubedljivih 3:0 a očekujemo da sigurni budu i na svom terenu. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.55.

Askoli – Leko – 1 @ 1.90 u SuperBet

Za goste će se avantura u Seriji B završiti posle samo jedne sezone, a to je jasno nakon samo jednog osvojenog boda u prethodnih 10 kola. Ubedljivo su poslednji i pamtiće se samo onih šar utakmica kada su uspeli da iznenade favorite, poput Palerma na strani. Upravo su od Sicilijanaca izgubili u prošlom kolu na svom terenu, čime se Palermo, bar malo, revanširao za poraz iz prvog dela sezone. Leko gostuje u Askoliju, domaći crno-beli se takođe bore za opstanak, s tim da su njihove šanse znatno realnije. Nije Askoli u dobroj formi, u poslednjih sedam kola imaju samo jedan trijumf, ali zato imaju samo jedan poraz u poslednjih 5 mečeva. Niz od četiri utakmice bez neuspeha prekinuli su u prošlom kolu porazom u Đenovi od Sampdorije. I u prvom delu prvenstva Askoli je bio bolji od Leka, i ubeđeni smo da će slaviti i pred svojim navijačima, u suprotnom i njima se crno piše. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 10.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.