TIKET ZA VEČE (nedelja, 17.03.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva. Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

PSV – Tvente – 1 @ 1.45 u Mozzartbet

Fudbaleri PSV-a su pre nekoliko dana eliminisani iz daljeg toka Lige šampiona, i to na gostovanju kod Dortmunda, koji je u revanšu slavio sa 2:0. I pored te eliminacije, sigurno je da holandski predstavnik nije razočarao u ovom takmičenju, a kako sada stvari stoje tim iz Ajndhovena ćemo i naredne sezone gledati u Ligi šampiona.
Naime, Filipsovci se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na drugoplasirani Fejnord, pa je sva prilika da će PSV posle nekoliko godina posta ponovo doći do naslova prvaka Holandije, što i jeste bio primarni cilj.
Tvente igra dosta dobru sezonu, a trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Na poslednjih pet mečeva klub iz Enšedea je ostvario četiri trijumfa uz samo jedan poraz, i to pomalo neočekivano na svom stadionu protiv Utrehta, kada je bilo 0:1.
PSV će želeti da se iskupi svojim navijačima za eliminaciju iz daljeg toka Lige šampiona pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.45.

Monpelje – PSŽ – 2&2+ @ 1.70 u Mozzartbet

Drugi duel u tiketu za veče nam stiže iz francuske Lige 1, gde će snage odmeriti ekipe Monpeljea i PSŽ-a.
Monpelje se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli i kako sada stoje stvari sva je prilika da će se ova ekipa možda i do poslednjeg kola grčevito boriti za opstanak u društvu najboljih, pošto nekadašnji šampion Francuske ima samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Ruku na srce u poslednje vreme ova ekipa igra nešto bolje, pa je tako Monpelje na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi. U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Nice, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
PSŽ već sada ima ogromnu bodovnu prednost u odnosu na svoje najbliže pratioce, a ona trenutno iznosi čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Brest.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Francuske remizirao na svom terenu protiv Remsa a taj duel je završen rezultatom 2:2, što je zanimljivo bio treći vezani remi za lidera na tabeli, ali i pored toga konkurencija to nije znala da iskoristi i unese neizvesnost u francuski šampionat.
Smatramo da će nakon tri vezana remija izabranici Luisa Enrikea dati sve od sebe da slave na ovom duelu pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 2&2+ uz kvotu 1.70 u Mozzartu.

Sporting – Boavišta – 4+ @ 1.97 u Mozzartbet

Portugalska Primeira odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Sportinga i Boavište.
Popularni Lavovi se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Benfiku, mada moramo napomenuti i da izabranici Rubena Amorima imaju i meč manjka, pa ukoliko slave na tom zaostalom susretu, povećaće svoju bodovnu prednost na četiri boda.
Nažalost, u četvrtak je tim iz Lisabona eliminisan iz daljeg toka Liga Evrope, i to pošto je ova ekipa poražena na gostovanju kod Atalante, a taj duel je završen rezultatom 2:1. Što se tiče Primeire, u prošlom kolu su Lavovi slavili na nimalo prijatnom gostovanju kod Aruke, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Boavišta je trenutno stacionirana na sredini tabele, odnosno na desetom mestu, međutim, trenutno nekadašnji učesnik Lige šampione ima samo pet bodova viška u odnosu na ekipu koja se nalazi na mestu koje vodi u Segundu na kraju sezone. U prošlom kolu je klub iz Porta slavio na domaćem terenu protiv Moreirensea, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Smatramo da nas ovog puta očekuje prava goleada u Lisabonu, pa vam savetujemo da se fokusirate na igru 4+ uz kvotu 1.97 u Mozzartu.

River Plejt – Himnazija – 1&2-6 @ 1.70 u Mozzartbet

Poslednji duel u večernjem tiketu za nedelju nam stiže iz argentinskog Liga Kupa gde će fudbaleri River Plejta ugostiti Himnaziju.
River Plejt je aktuelni šampion Argentine, a trenutno se tim sa Monumentala nalazi na drugom mestu na tabeli grupe A, uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Velez.
Do sada je četa Martina Demikelisa odigrala deset mečeva i još uvek ne zna za poraz, pošto je u tom periodu ova ekipa ostvarila četiri trijumfa uz čak šest remija, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa odigrala 1:1 na gostovanju kod Independijentea.
U goste im stiže Himnazija koja je trenutno stacionirana na devetom mestu na tabeli grupe A, a primarni cilj će ovog puta biti plasman u doigravanje, uz konstataciju da to neće biti nimalo lak zadatak.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Barakasa, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Kada se sve sabere i oduzme, vreme je za jedan trijumf argentinskog velikana u duelu protiv Himnazije koja generalno ima dosta problema na strani, pa vam savetujemo da se oprobate sa kombinacijom igara 1&2-6 uz kvotu 1.70 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 8.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.