Tiket dana (utorak, 19.03.2024)

Tiket dana

Ponuda je takva kakva jeste, ali smo na to navikli u vreme letnje pauze ili reprezentativnih ”prozora”. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme pisanja predloga.

Bredford Siti – Nots Kaunti – 1x,4+ 3.60 u Mozzartbet

Bredford i Nots Kaunti će moći da odigraju jednu rasterećenu utakmicu koja je trebalo da bude odigrana u okviru 36. kola engleske Lige 2, ali je u tom trenutku odložena. Oba tima počela su odlično sezonu a to se posebno može reći za goste koji su kao novajlije u ligi rušili sve pred sobom na startu prvenstva. Ipak, najstariji fudbalski klub na svetu nije izdržao trku sa timovima koji su mnogo duže u ovoj konkurenciji ili višim ligama, pa ovaj zaostali meč dočekuju na niskom 17. mestu sa 48 bodova. Eventualni trijumf u Bredfordu oživeo bi neke nade da mogu do plasmana u plej-of, s obzirom da će imati samo 6 bodova manje od poslednjeg tima u zoni doigeavanja, ali sudeći po njihovim rezultatima u poslednje vreme sumnjamo da uopšte o tome i razmišljaju. S druge strane ni opstanak ne bi smeo da im bude ugrožen pa ovaj meč mogu da iskoriste da potraže formu sa početka sezone. Niz od pet uzastopnih poraza Nots Kaunti je prekinuo u subotu remijem 2:2 sa Akringtonom u gostima što ua crno-bele može doneti malo poljuljanog samopouzdanja. Bredford je, takođe neočekivano, u jednom momentu potpuno ispao iz forme. Iza sebe imaju dva vezana poraza i to ih je spustilo do 15. mesta i sada su u grupi timova koji su sakupili po 50 bodova. Ipak, sudeći da od Vimbldona, tima koji je na 7. mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje, imaju samo 7 bodova manje ali i dve uztakmice manje, dosta toga mogao bi da promeni trijumf nad Nots Kauntijem. Golova će biti, to je izvesno, bilo ih je i jesenas kada je NOts Kaunti slavio sa 4:2 protiv Bredforda. Sada je naš predlog je dupla šansa na domaćina uz dosta golova. Za 1x,4+ kvota je 3.60 u Mozzartbet-u.

Babelzberg – Kemnicer – T22+ @ 2.75 u Mozzartbet

U zaostalom meču nemačke regionalne lige Severoistok sastaju se Babelzberg i Kemnicer. Dva tima sa severa Nemačke igraće utakmicu od koje ne zavisi mnogo toga s obzirom da će i jedni i drugi i naredne sezone igrati u ovom rangu. Sistem takmičenja je takav da samo pobednik ide u viši rang a sada je vodeći Grajfsvald ima 15 bodova više od Babelzberga a čak 20 od tima iz Kemnica. Trenutno je Kemnicer u mnogo boljoj formi, ovaj tim je izgubio samo jednom u drugom delu sezone, a odigrao je osam utakmica. Sada imaju dve vezane pobede i nadaju se da do treće mogu da dođu u Babelzbergu. Domaćin ne može da se pohvali dobrim momentumom, pogotovo zbog poraza od drugog tima Herte prošlog vikenda i to na svom terenu. Najbolji period Babelzberga je na početku sezone, u prvih 12 kola imali su čak 8 pobeda i tada je izgledalo da bi mogli da se uključe i u borbu za ulazak u treću ligu. Sada je iznenađujući lider Grajfsvald, ali i dalje za prvog favorita važi Kotbus. Duel ove dve ekipe u prvom delu sezone okončan je bez golova ali sada rezultatski nema veliki značaj i trebalo bi da vidimo i pogotke. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.75.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.