Tiket dana (četvrtak, 21.03.2024)

Tiket dana

Sačekali smo i početak baraža za Evropsko prventvo. Uskoro ćemo saznati sve učesnike EURA a igraće se i na ostalim kontinentima u kvalifikacijama za predstojeći Mundijal. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Gruzija – Luksemburg – 1 @ 1.80 u SuperBet

Samo dve pobede dele Gruziju ili Luksemburg do prvog plasmana na neko veliko takmičenje. Oni igraju u baražu za EURO u Nemačkoj zahvaljujući dobrim rezultatima u Ligi nacija. U ovom takmičenju je Gruzija trijumfovala u grupi sa Bugarskom, Severnom Makedonijom i Gibraltarom u C diviziji dok je Luksemburg bio drugi iza Turske, ali su Turci plasman obezbedili kroz kvalifikacije, pa je bilo dovoljno što su iza sebe ostavili Farska Ostrva i Litvaniju. U kvalifikacijama je Luksemburg bio dobar, završili su kao treći iza Portugalije i Slovačke, a iza sebe su ostavili selekcije poput Islanda i Bosne i Hercegovine, koje će takođe igrati u baražu. Gruzija nije oduševila totkom kvalifikacionog ciklusu, bili su tek četvrti u grupi a nedostiđen za njih bile su Španija i Škotska, pa i Norveška, dok su samo Kipar ostavili iza sebe. Pobednik ovog meča igraće u finalu protiv boljeg iz meča između Grčke i Kazahstana. Meč u Tbilisiju bile neizvestan, Luksemburg u njega ulazi u boljoj formi, ali domaći teren bi mogao da presudi uz Kviču Kvarackelju, igrača kakvog Luksemburg nema. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.80.

Grčka – Kazahstan – 1,0-3 @ 1.75 u SuperBet

Evo i druge utakmice ove grupe baraža. Heleni su imali svojih dobrih momenata u kvalifikacijama, čak su bili blizu direktnog plasmana ali ih je na kraju eliminisao poraz od Holandije na domaćem terenu. Na kraju su bili iz Francuske i Holandije ali ispred Republike Irske i Gibraltara. Popravni imaju zahvaljujući Ligi nacija u kojoj su ubedljivo trijumfovali u grupi C divizije ispred Kosova, Severne Irske i Kipra. Svakako su favoriti, barem u ovom polufinalu protiv Kazahstana, ne samo zbog domaćeg terena već i zbog kvaliteta. Kazahstanci su bili sasvim solidni u svojoj kvalifikacionoj grupi ali su na kraju podelili samo treće mesto sa Finskom, dok su na EURO otišli Danska i Slovenija. Ipak, tu je Liga nacija a tu je Kazahstan bio najbolji u jednoj izjednačenoj grupi sa Azerbejdžanom, Slovačkom i Belorusijom. Grčka ne bi smela da ispusti ovakvu šansu i izostane sa još jednog velikog takmičenja. Kazahstan je u ulozi autsajdera i kao takav može da iznenadi. Ipak, naš predlog je jedinica uz mali broj golova. Za 1,0-3 kvota je 1.75 u kladionici SuperBet.

Portugalija – Švedska – 3+ @ 1.75 u SuperBet

U portugalskom Gimaraešu igra se prijateljski duel između Portugalije i Švedske. Portugalci se spremaju za EURO dok će Šveđani to takmičenje gledati na televiziji. Selekcija Tri krune nije uspela da prođe grupu u kojoj su prva dva mesta osvojile Belgija i Austrija, pa njihovo treće mesto nije donelo ništa s obzirom da su u Ligi nacija bili jako slabi i iz B ispali u C diviziju. Očigledno da ovoj skandinavskoj selekciji treba ozbiljan restart pošto su protpustili i Mundijal u Kataru. Za Portugalce tako nešto ne važi, oni su svakako jedan od favorita za visok plasman u Nemačkoj a ovo bi mogao da bude poslednji EURO na kome igra Kristijano Ronaldo. Portugalija je lako prošla grupu u konkurenciji Slovačke, Luksemburga, Islanda, Bosne i Hercegovine i Lihtenštajna a iz 10 utakmica imali su isto toliko pobeda. U Nemčkoj će igrati protiv Češke i Turske a još jednog rivala dobiće posle baraža. U prethodnim mečevima između ova dva rivala golova je bilo dosta, a pošto je ovo kontrolni meč verujemo da će ih i sada biti. Naš predlog je 3+ sa kvotom 1.75 u kladionici SuperBet.

Saudijska Arabija – Tadžikistan – 1,0-3 @ 1.90 u SuperBet

Nastavljaju se kvalifikacije za Mundijal u Severnoj Americi u azijskoj konferenciji. Ciklus je prekinut zbog odigravanja Azijskg kupa tokom januara u kome je ponovo Katar postao najbolja selekcija na najvećem kontinentu. I Saudijska Arabija i Tadžikistan su bili deo kontinentalnog šampionata odigranog u Kataru, a mnogo bolje su prošli Tadžikistanci koji su zaustavljeni tek u četvrtfinalu od Jordana. S druge strane od Saudijsca je znatno više očekivalo, posebno posle njihovog nastupa na Mundijalu kada su jedini pobedili kasnijeg svetskog šampiona Argentinu. Na Azijskom kupu Saudijska Arabija je ispala u osmini finala od Južne Koreje, mada su pre toga u grupi imali dve pobede i remi. Tadžikistan je prošao u nokaut fazu sa samo jednom pobedom ali mu je kasniji put bio lakši. U ovoj grupi su odigrana dva kola, Saudijsci su dobili dve prethodne utakmice protiv Pakistana i Jordana, dok je Tadžikistan remizirao sa Jordancima i ubedljivo slavio u Pakistanu. Očekujemo pobedu Saudijaca ali ne i goleadu na ovom meču. Za kombinaciju 1,0-3 kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici SuperBet iznosi 10.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.