Tiket dana (četvrtak, 28.03.2024)

Tiket dana

Kao i juče i danas je dan kakav kladioci ne vole. Za utehu tako će biti samo još danas i onda kreće furiozni finiš uzbudljive fudbalske sezone. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljana tiketa.

AB Kopenhagen – Nikobing – 1,2+ @ 2.44 u Meridianbet

Tri kola pre kraja prvog dela sezone u danskoj trećoj ligi favoriti su se jasno idvojili. Posle 22 redovna kola liga se deli na dva dela, prvih šest timova će se nadmetati za plasman u drugu ligu dok će se ostatak lige boriti za opstanak. Velika je verovatnoća da će i AB Kopenhagen i Nikobing igrati u plej-ofu, a to će biti gotovo izvesno ako domaćin slavi u ovom meču. Ekipa iz danske prestonice nalazi se trenutno na 6. mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje za vrh tabele i ima pet bodova više od prvog pratioca. S obzirom da je u opticaju samo još 9 bodova, jasno je da im je meč sa Nikobingom prva meč lopta za plej-of. U durgom delu sezone AB Kopenhagen je poražen od lidera Ejbjerga i remizirao je sa Orhus Fremadom i na gostovanju kod ekipe Skive. Nikobing je prvi zvanični meč u 2024. godini dobio ali je onda vezao dva poraza na kojima je primao po tri gola. Naš predlog za ovaj meč je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 2.44 u kladionici Meridianbet.

Gubio – Tores – 2 @ 2.65 u Meridianbet

Mnogo toga je jasno u italijanskoj Seriji C u B grupi. Pet kola pre kraja vodeća Ćezena ima 11 bodova više od drugoplasiranog Toresa i očekujemo da uskoro ova ekipa i matematički postane drugoligaš. Samo jedan tim direktno ide u Seriju B dok je narednih devet po plasmanu u doigravanje. To doigravanje neće biti ništa manje naporno od prvenstva, igraće se mnogo utakmica a samo će najuspešniji iz sve tri grupe Serije C uspeti da promene rang. Tores se još uvek nada nekom čudu u samom finišu. Malo toga zavisi od njih ali ako ne uspeju da sustignu Ćezenu bar da ostanu na drugom mestu i tako bar malo sebi olakšaju put. Sledi im gostovanje kod odličnog Gubija u pokrajini Umbriji. Inače Tores je iz grada Sasari, drugog najvećeg na Sardniji i veliki su rivali Kaljarija. S obzirom da je Kalajri u problemu u Seriji A, moglo bi se dogoditi da naredne sezone ova dva kluba sa ostrva igraju jedan protiv drugog u Seriji B. Tores je pobedio na sedam od poslednjih 8 utakmica, uz jedan remi, dok je Gubio u seriji od tri poraza. Gosti su favoriti i predlažemo njihovu pobedu. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.65.

Lukenvalde – BFC Dinamo – 2,2+ @ 1.84 u Meridianbet

Najzanimljiviji finiš od svih regionalnih liga u Nemačkoj biće, bez dileme, u grupi severoistok. Tu je u vođstvu novajlija Grajfsvald ali su njima za petama mnogo poznatiji berlinski Dinamo i Energi iz Kotbusa. Ove tri ekipe nalaze su u samo dva boda i svaki kiks u preostalih osam kola može biti koban s obzirom da samo prvoplasirani tim ide u treću ligu. BFC Dinamo je naslednik nekadašnjeg šampiona Istočne Nemačke, Dinama iz Berlina. Ova ekipa nije se snašla posle ujedinjenja dve Nemačke i uglavnom je tavorila u nižim rangovima. Sada ima šansu da se preseli u savezni rang a na ruku im ide činjenica da su u dobroj formi i da imaju samo jedan poraz u prethodnih 14 kola. Nije im trebao ni taj neuspeh, oni su na svom terenu izgubili od Kemnicera, pa nisu iskoristili to što su prethodna tri meča igrali kao domaćini. Sada gostuju kod ekipe Lukenvalde iz istoimenog gradića u Brandeburgu. Domaćin je bez pobede u poslednjih pet kola ali ima tri remija u tom periodu. Domaćin nema motiv i to bi moglo da presudi u ovom meču. Dinamo mora da pobedi i verujemo da hoće uz bar dva postignuta gola. Za 2.2+ kvota je 1.84 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 11.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.