Tiket dana (petak, 29.03.2024)

Tiket dana

Dočekasmo i nastavak prvenstvenih okršaja. Lige ulaze u finiš, barem one koje su krenule prošlog leta, i slede nam završne borbe. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme sastavljanja predloga.

Blekburn – Ipsvič – T22+ @ 1.72 u Mozzartbet

Malo ko je očekivao da će Ipsvič ostati u igri za plasman u Premijer ligu sve do ove faze prvenstva. Traktor Bojsi su proletos Ligu 1 zamenili za Čempionšip i odmah ušli u borbu za novu promociju, ovog puta sa bivšim premijerligašima Lesterom, Lidsom i Sautemptonom. Pred ovo kolo Ipsvič ne na trećem mestu sa samo bodom manje od Lidsa i Lestera koji dele prvu poziciju. Lisice imaju meč manje odigran i u boljoj su situaciji zbog toga u odnosu na Jorkširce i Ipsvić. Zato Trakator Bojsi nemaju prostora ni za šta drugo u Blekburnu nego za trijumf. Roversi su nekadašnji šampioni Egleske ali odavno nisu konkurentni čak ni za povratak u elitu. U poslednjih osam kola Blekburn nije uspeo da pobedi ali je samo dva puta i poražen u tom intervalu. Na tabeli su na 17. mestu i imaju samo tri boda više od prvog tima ispod crte. Ipsvič ima sjajnu kontru i verujemo da može postići dva gola na Ivud parku. Naš predlog je gost daje dva gola a kvota za T22+ u kladionici Mozzartbet iznosi 1.72.

TSC – Voždovac – 1,2+ @ 1.62 u Mozzartbet

Topolčani grabe ka još jednom plasmanu u Evropu. Prethodni nastup nije bio uspešan ali nikad nisu odigrali toliko utakmica na evropskoj sceni. Krenuli su iz kvalifikacija za Ligu šampiona da bi završili u grupi Lige Evrope. Šta to vredi kada su samo jednom uspeli da odigraju nerešeno, protiv Olimpijakosa na svom terenu, a sve ostale mečeve su pogubili. TSC je na trećem mestu, daleko su od Partizana koji je drugi, ali još dalje od četvrtoplasiranog Radničkog iz Kragujevca. Pred pauzu su bili uspešni, dobili su dva meča na kojima su davali po 4 gola, protiv Lučanaca na svom terenu i Spartaka u Subotici. Apsolutni su favoriti protiv Voždovca, Zmajevi su znatno podmaldili tim tokom zimske pauze i to se osetilo po igrama i rezultatima. Od tima koji je bio blizu plasmana u plej-of Vođdovac je sada na 11. mestu sa minimalnim šansama da završe u gornjem delu tabele. Od nastavaka sezone još nisu pobedili, posle pet vezanih poraza uspeli su da se stabilizuju i vežu dva remija, ali je to nedovoljno za značajniji rezultat. Pobeda TSC-a ne bi smela da izostane ali ni bar dve lopte u mreži Zmajeva. Za 1,2+ kvota je 1.62 u kladionici Mozzartbet.

Šelburn – Dandlak – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Stvari su se u prvenstvu Republike Irske u ovoj sezoni iz korena promenile. Prethodnih godina su dominirali Šamrok i Dandalk, prvi je posle 6 kola tek na 7. mestu a Dandalk je ”fenjeraš” sa samo dva osvojena boda. Na vrhu je ekipa Šelburna koja je sakupila 16 bodova iz 6 utakmiva. Imaju 5 pobeda i samo jedan remi i to na startu šampionata protiv novajlije Voterforda. Sada su u seriji od ept uzastopnih pobeda i sigurni smo da nisu bili presrećni zbog kratkog prekida prvenstva. U goste im dolazi gradski rival Dandalk koji još nema trijumf. Dandalk je u prošlom kolu igrao bez golova sa Voterfordom a još jedan bod su osvojili u meču sa Šamrokom u gostima. Ostale mečeve su izgubili i čini nams e da im sledi još jedan poraz u duelu sa Šelburnom. Dandalk je podmaldio tim, ove sezone od njih ne treba očekivati ništa osim da se potrude da ostanu u ligi. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.80.

Den Hag – Groningen – T22+ @ 2.05 u Mozzartbet

Sam je finiš takmičenja u holandskoj Erstediviziji a još uvek je potpuno neizvesno ko će u elitu. Najveće šanse ima trenutno prvoplasirani Viljem II, dok se za drugo mesto i drugu kartu za direktan plasman u Erediviziju uz ekipu iz Tilburga bori bar još 6 timova. Druga je Roda a onda slede Groningen i Den Hag. Groningen je odigrao meč manje od svojih rivala i to je njihova velika prednost u finišu lige. Igrali su u polufinalu kupa i ispali, ali je i plasman među četiri najuspešnija tima u najmasovnijem takmičenju uspeh za svakog drugoligaša. Međutim Groningen se potpuno neočekivan našao u drugoj ligi i učiniće sve da se ekspresno vrati u društvo najboljih. Jedan od najvažnijih mečeva do kraja regularnog dela sezone igraju u Hagu, a domaćin je odmah iza njih na tabeli. I Den Hag veruje u plasman u Erediviziju ali smatramo da su njihove šanse mnogo manje od timova koje smo pominjali u tekstu. Pritom Den Hag nije pobedio u poslednja tri kola i forma im svakako nije adut. U prvom delu sezone Den Hag je slavio u Groningenu a sada prednost dajemo zeleno-belima koji su gosti. Naš predlog je gost daje dva gola sa koeficijentom 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.