Najava i analiza: Bundesliga, 27. kolo: Farmaceuti prave korak bliže tituli, Bajern dočekuje Borusiju i nema prava na kiks!

Ovog vikenda je pred nama 27. kolo Bundeslige, a većina mečeva se kao i obično igra u subotu. Leverkuzen će na domaćem terenu ugostiti Hofenhajm, te će ukoliko trijumfuju u apsolutnom miru gledati veliki derbi između Bajerna i Borusije iz Dortmunda koji će ujedno zatvoriti subotnji program. Štutgart će na Mercedes Benz areni dočekati Hajdenhajm, u želji da očuva poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Od vodećih timova Lajpcig ima na papiru najlakšeg protivnika, pošto će na domaćem terenu dočekati Majnc. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Bajern Leverkuzen – Hofenhajm – 1X&GG @ 1.80 u MozzartBet

Korak po korak i tim iz Leverkuzena je veoma blizu osvajanja šampionske titule. Za iznenađenje mnogih uspijeli su da izdrže sve nalete i da do sada ostanu neporaženi u svim takmičenjima, što je zaista nevjerovatan podatak. Sa 70 osvojenih bodova imaju tačno 10 bodova više od drugoplasiranog Bajerna i samo čudo treba da se desi i da ostanu bez trofeja. U prethodnom kolu su slavili protiv Frajburga, a u Ligi Evrope su dogurali do četvrtfinala. Hofenhajm koji danas dolazi u goste kod lidera je na tek 8. mjestu sa 33 osvojena boda, što je možda i malo razočarenje. Bogati vlasnik ovog kluba je namjeravao da se njegov tim vrati u Ligu šampiona, ali je to ove sezone nemoguće. Do kraja će se boriti sa Ajntrahtom i Augzburgom za plasman u Ligu konferencija, što i nije tako loše po njih. U poslednjem kolu su poraženi sa čak 0:3 od Štutgarta na svom terenu, te će u ovom meču sigurno motivisani tražiti izlazak iz male krize. Naš prijedlog za ovaj meč je igra 1X&GG po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Menhengladbah – Frajburg – GG @ 1.60 u MeridianBet

Borusija iz Menhengladbaha je na početku sezone igrala zaista loše i činilo se da će imati ogromnih problema u borbi za opstanak. Međutim sredinom sezone su se trgli i uspijeli su da isplivaju u sigurnu zonu. Trenutno se nalaze na 12. mjestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a trenutno su u seriji od 3 uzatopna remija. U poslednjem kolu su remizirali na gostovanju kod ekipe Hajdenhajma rezultatom 1:1. Frajburg je platio cijenu igranja u Evropi i to ih je koštalo nešto boljeg plasmana na tabeli. Trenutno se nalaze na 9. mjestu na tabeli sa 33 osvojena boda, a na poslednjih 5 mečeva su upisali samo jedan trijumf. Na svih 5 poslednjih mečeva su i primali i postizali makar po jedan gol, a u poslednjem kolu koje je odigrano prije dvije sedmice, na domaćem terenu su poraženi od ekipe Leverkuzena rezultatom 2:3. Mišljenja smo da će i u ovom susretu biti nastavljena ofanzivna igra obje ekipe, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.60 u MeridianBet kladionici.

Frankfurt – Union Berlin – 1 @ 2.00 u MaxBet

Tim iz grada na Majni je postao konstantan u gornjem dijelu tabele, iako se prije par godina grčevito borio za opstanak. Trenutno se nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 40 osvojenih bodova, pa je sva prilika da će i iduće sezone igra u Evropi. U poslednjem kolu su poraženi od Borusije iz Dortmunda rezultatom 3:1, čime su prekinuli seriju mečeva bez poraza. Union Berlin je bio u ogromnoj krizi zimus i sva sreća po njih da su uspijeli na vrijeme da se izvuku. Nenad Bjelica ih je preporodio i sada su na 13. mjestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova, daleko od opasne zone. U prethodnom kolu su slavili na domaćem terenu protiv Verdera rezultatom 2:1, a u gostima ove sezone igraju veoma slabo. Mišljenja smo da je domaći tim kvalitetniji i u boljoj formi, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Lajpcig – Majnc – 1&3+ @ 1.83 u SuperBet

Veoma turbulenta sezona za tim Marka Rozea i sigurno je da će do kraja biti još mnogo izazova za ovaj tim. Njihov glavni cilj je da se plasiraju među 4 najbolje ekipe, što neće biti nimalo lakom pošto imaju veoma jake konkurente. Trenutno se nalaze na 5. mjestu sa 49 osvojenih bodova, svega bod manje od Borusije iz Dortmunda i 7 manje od trećeplasiranog Štutgarta. U poslednje vrijeme su podigli formu, pa su tako upisali 3 vezana trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv Kelna (1:5). Majnc je pobjedom u prethodnom kolu protiv Bohuma, uspio da se dokopa mjesta koje vodi u doigravanje, ali će do kraja morati mnogo bolje ukoliko žele to mjesto i da zadrže. Trenutno su na 19 osvojenih bodova, a sa 22 postignuta gola imaju jedan od najgorih napada u ligi. Mišljenja smo da će kvalitet domaće ekipe presuditi u ovoj utakmici, pa vam prema tome predlažemo igru 1&3+ po kvoti 1.83 u SuperBet kladionici.

Verder – Volfsburg – GG @ 1.63 u PrimoBet

Uspio je Verder da ispuni svoj glavni cilj ove sezone, a to je opstanak u elitnom rangu takmičenja. Trenutno su na 10. mjestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova, a forma u poslednje vrijeme je ogledalo njihove rasterećene igre. U nizu su od 3 uzastopna poraza, a u poslednjem kolu su poraženi od Uniona u Berlinu rezultatom 2:1. Volfsburg još uvijek nije obezbijedio opstanak, a trenutno se nalaze na 14. mjestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova, što je 6 bodova više od opasne zone. U poslednje vrijeme igraju zaista loše, te na poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf. I oni su u nizu od 3 uzastopna poraza, te će tako u ovom meču nečijoj seriji doći kraj. Ove dvije ekipe tradicionalno igraju efiaksne mečeve, pa vam prema tome tradicionalno predlažemo igru GG po kvoti 1.63 u PrimoBet kladionici.

Bajern – Borusija Dortmund – 1&3+ @ 1.61 u MozzartBet

Aktuelni šampion Njemačke je u maltene bezizlaznoj situaciji, te ukoliko danas ne trijumfuju u derbi meču protiv Borusije iz Dortmunda, titula je maltene izgubljena. Sa 10 bodova zaostatka je ionako veoma loša situacija po njih, a današnji meč ima svoju dodatnu težinu. Bajern je na poslednja 2 meča u Bundesligi postigao čak 13 golova, a danas će naspram sebe imati veoma kvalitetnog rivala. Borusija iz Dortmunda je trenutno na 4. mjestu na tabeli sa 50 osvojenih bodova, a u poslednje vrijeme igraju zaista dobro. U nizu su od 3 uzastopna trijumfa, a u poslednjem kolu su savladali Frankfurt na domaćem terenu (3:1). Poslednjih 7 derbija na Alijanc Areni je dobijao Bajern, a mišljenja smo da će ta tradicija biti nastavljena i danas, uz dosta golova, kao i obično. Naš prijedlog za ovu utakmicu je prema tome igra 1&3+ po kvoti 1.61 u MozzartBet kladionici.

Augzburg – Keln – 1 @ 1.75 u MeridianBet

Sjajno igra Augzburg ove sezone i do kraja sezone će se boriti za izlazak u Evropu nakon dosta godina. Trenutno su u sjajnoj formi i u nizu od čak 4 uzastopna trijumfa, a poslednji je bio na gostovanju protiv Volfsburga (1:3). Sa 35 osvojenih bodova nalaze se na 7. mjestu na tabeli, svega 5 bodova manje od šestoplasiranog Frankfurta. Keln je sa 18 osvojenih bodova na pretposlednjem 17. mjestu na tabeli, a na poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf. U poslednjem kolu su poraženi od Lajpciga sa ubjedljivih 1:5, a sa 20 postignutih golova tim iz Kelna ima najgori napad u ligi. Jarčevi će mnogo posla imati u poslednjih par kola i moraće dobrano da se oznoje kako bi obezbijedili opstanak. U ovom meču ipak vidimo domaćina kao tim koji će odnijeti bodove, pa vam prema tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.75 u MeridianBet kladionici.

Štutgart – Hajdenhajm – 3-5 @ 1.58 u MaxBet

Sigurno najveće iznenađenje odmah nakon Leverkuzena i biće zaista nevjerovatan podvig ako ovaj tim očuva poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Trenutno se nalaze na 3. mjestu na tabeli sa 56 osvojenih bodova, što je čak 7 više od petoplasiranog Lajpciga. Tokom čitave sezone igraju zaista ofanzivan fudbal, te skoro svim timovima postižu makar 2 gola. U nizu su od 3 uzastopna trijumfa, a u poslednjem kolu su slavili protiv Hofenhajma u gostima rezultatom 0:3. Hajdenhajm je opravdao sva očekivanja ove sezone i zaista ih je milina gledati. Sa 29 osvojenih bodova nalaze se na 11. mjestu na tabeli, ali u poslednje vrijeme igraju veoma loše. Na poslendjih 5 mečeva ne znaju za trijumf, a u poslednjem kolu su remizirali protiv Gladbaha (1:1). Mišljenja smo da će i ovaj meč biti veoma efikasan, pa vam predlažemo igru 3-5 golova po kvoti 1.58 u MaxBet kladionici.

Bohum – Darmštadt – 3+ @ 1.67 u PrimoBet

Sva sreća za Bohum pa su na vrijeme sakupili određenu zalihu bodova, inače bi se sada vrlo vjerovatno upravo sa Darmštadtom borili za tu poslednju poziciju na tabeli. Ovako su sa 25 osvojenih bodova na 15. mjestu na tabeli, sa 6 bodova više od Majnca koji je u zoni doigravanja. Nakon trijumfa protiv Bajerna još sredinom februara, upisali su 4 uzastopna poraza i njihovoj krizi se ne vidi kraj. Ovo kolo im u goste dolazi najgori tim u ligi, ekipa Darmštadta koja je na svega 13 osvojenih bodova i trenutno se nalaze na začelju tabele. U poslednja 3 meča su upisali sva 3 poraza, od kojih je poslednji bio protiv Bajerna rezultatom 2:5. Sa 65 primljenih golova imaju najgoru odbranu u ligi i skoro svaki tim se raspuca protiv njih. U ovom meču će morati i jedni i drugi pojuriti bodove, Darmštadt naručito i shodno tome vidimo jedan veoma efikasan meč. Prema tome naš prijedlog je igra 3+ po kvoti 1.67 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.