Tiket dana (subota, 30.03.2024)

Tiket dana

Najzad je pred nama ponuda koju su kladioci čekali već dve sedmice. Igra se mnogo mečeva i prava je umetnost izbeći potencijalne ”mine”. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Aston Vila – Vulverhempton – T12+ @ 1.55 u SuperBet

Počenje rasplet u engleskoj Premijer ligi. Pitanje novog šampiona je najvažnije, tri tima sa podjednakim šansama su u igri, a pošto će te ekipe, logično, i u Ligu šampiona, za elitno takmičenje ostalo je još jedno upražnjeno mesto. Najozbiljniji kandidati za četvrtu poziciju su Aston Vila i Totenhem, ali se tome nadaju i Mančester Junajted i Vest Hem. Ekipa iz Birmingema imala je veliku šansu da se ustoliči na četvrtom mestu pobedom nad Totenhemom na svom Vila parku ali su taj meč ubedljivo izgubili i dozvolili Pevcima da im se primaknu. U prethondom kolu Vila je osvojila samo bod kod Vest Hema i sada je Totenhem samo tri bda iza uz utakmicu manje odigranu. Aston Vila igra dobro i u Evropi i plasirala se u četvrtfinale Lige konferencija. Vulverhemoton je izgubio najvažniji meč sezone pred odlazak na pauzu. Vukovi su u četvrfinalu FA kupa za rivala dobili drugoligapa Koventri Siti i to na svom molinjuu. Kup je nepredvidiv i to se još jednom pokazalo, Koventri je slavio sa 3:2 i igrače u polufinalu ovog takmičenja. Vulvsima ostaje borba za što bolji plasman u Premijer ligi gde su trenutno na 9. mestu. Vreme je da se Vila raspuca pred svojim navijačima i naš predlog je domaćčin daje dva gola sa koeficijentom 1.55 u kladionici SuperBet.

Lajpcig – Majnc – T12+ @ 1.42 u SuperBet

Čini nam se da je Lajpcig tim u najboljoj formi u Bundelsigi, barem je tako bilo pre pauze. Sve je to krenulo od onih utakmica protiv Reala u osmini finala Lige šampiona. Nisu eliminisali velikog rivala ali su su Madriđane nadigrali u oba meča. U Bundesligi su Bikovi vezali tri pobede na kojima su dali ukupno 11 golova. Protutnjali su kroz Keln i slavili sa 5:1 pre dve sedmice. Sada na Red Bul arenu dolazi Majnc, ekipa koja se grčevito bori za opstanak ali to je važilo i za Jarčeve pa su ih Bikovi častili ”petardom”. Majnc je ostvario vrlo značajnu pobedu nad Bohumom u prošlom kolu i sada su na 16. mestu, onom koje vodi u baraž. Bohum im je na 6 bodova razlike, što je dostižno, ali je još važnije da ostanu ispred Kelna koji zaostaje samo jedan bod. Na prethodnom gostovanju fudbaleri Majnca su prošli kao bosi po trnju, kod šampiona Bajerna primili su 8 golova. Ne verujemo da se nešto slično može dogoditi u Lajpcigu ali dve lopte u mreži gostiju su izvesne. Za T12+ kvota je 1.42 u kladionici SuperBet.

Valensijan – Sent Etjen – 2 @ 1.70 u SuperBet

Slavni Sent Etjen je izgleda rešio da se vrati u francusku elitu. U seriji su odličnih rezultata u Ligi 2 i u poslednjih šest kola imaju 5 pobeda i samo jedan remi. Odbrana je iznela najveći teret u tom nizu, na 6 utakmica samo je jednom poklekla. Stigao je Sent Etjen do treće pozicije a u Ligu 1 idu dve prvoplasirane ekipe. Njihova naredna meta je ekipa Anđea koja je na samo dva boda prednosti pred 30. kolo. Trenutno vodeći Okser ima 7 bodova više i van je dometa, ali i osvajanje drugog mesta ispunilo bi u potpunosti cilj. Valensijan je u lošoj formi, ovaj tim je pre pauze imao niz od sedam utakmica bez pobede u prvenstvu ali je zato bio uspešan u Kupu Francuske i stigao do polufinala u kome će mu rival biti Lion. Drugo polufinale čine PSŽ i Ren, pa je jasno koliki je uspeh ostvario Valensijan plasmanom u završnicu. Istina imali su sreće i u žrebu, pa im je protivnik u četvrtfinalu bio trećeligaš Ruan. Ono što nije dobro za ovaj tim je činjenica da će naredne sezone, gotovo izvesno, igrati u trećoj ligi. Ubedljivo su poslednji i šanse za opstanak su im samo teoretske. Ovde je dvojka izvesna i za nju se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.70.

Slovacko – Slavija – 2 @ 1.75 u SuperBet

Slavija je završila sa takmičenjem u Evropi, ekipa Milana je bila preveliki zalogaj za njih, ali ko zna šta bi bilo da u revanšu nisu ostali sa igračem manje u ranoj fazi meča. Sada mogu da se posvete povratku titule koju su prošlog proleća predali gradskom rivali Sparti i pored toga što su prvenstvo završili sa istim brojem bodova. I sada je u vođstvu tim sa Letne, Sparta ima bod više ali još uvek je u toku regularni deo prvenstva a predstoji i plej-of. Gostovanje kod Slovackog nije lako ali ova ekipa nije pobedila Slaviju skoro dve godine. Prethodna tri međusobna duela igrana su na terenu Slavije, sva tri u šampionatu, i tim iz Praga ih je dobio ukupnim rezultatom 8:0. Sada će biti teže ali ipak očekujemo još jedan trijumf tima iz prestonice. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.75.

Lozana Ouši – Lugano – T22+ @ 1.67 u SuperBet

S nestrpeljenjem očekujemo početak plej-ofa u Super ligi Švajcarske koji se ove sezone igra po prvi put. Čeka nas velika borba između Serveta i dugogodišnjeg vladara Jang Bojsa za titulu, a u ovom momentu oba tima sakupila su isti broj bodova. Na trećoj poziciji nalazi se Lugano sa 8 bodova zaostatka za vodećim dvojcem i mogli bi i oni da se nadaju uključivanju u bitku za trofej, u slučaju da nastave sa dobrim igrama i pobedama. Sada je tim iz dela Švajcarske u kome se govori italijanski u seriji od 5 uzastopnih pobeda, četiri u ligi i jednoj u kupu. U najmasovnijem takmičenju Lugano se plasirao u polufinale i tamo ga čeka okršaj sa vodećim timom Čelendž lige Sionom. Debitant u eliti, tim Lozane Ouši je na poslednjem mestu i njihova šansa je predstojeći plej-aut. Iz lige ispada samo jedan tim i oni će se truditi da ostave ia sebe nekog od konkurenata, a trenutno im je najbliži Grashopers ali i on ima deset bodova više. Lozana Ouši ima dobre rezultate u poslednje vreme, tri meča su bez poraza i imaju čemu da se nadaju i protiv Lugana. Naš predlog je gost daje dva gola sa kvotom 1.67 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 10.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.