Tiket dana (sreda, 03.04.2024)

Tiket dana

Pored Engleza koji igraju vanredno kolo u mnogim zemljama igraju se utakmice u završnicama nacionalnih kupova. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Brentford – Brajton – GG3+ @ 1.78 u Primobet

Pčelice su u subotu odigrale možda i najbolji meč u sezoni protiv Mančester Junajteda a opet su ostali bez pobede. Na kraju mogu biti zadovoljni i bodom pošto su gosti poveli u 96. minutu a tek onda je Brentford uspeo da poravna. Sada je već vrag odneo šalu, tim iz Londona je na samo 5 bodova od zone ispadanja i sigurno je da im predstoji uzbudljiv finiš sezone, kakav nisu imali od ulaska u Premijer ligu. Bod protiv Junajteda je tek drugi koji su osvojili u prethodnih u poslednjih 7 kola i to je glavni razlog ovakvog njihovog plasmana. Sada opet igraju na svom Komjunitiju, u goste im dolazi Brajton jedna od ekipa koje su bez većih motiva u preostalom delu prvenstva. Galebovi su daleko od novog izlaska u Evropu ali još dalje od opasne zone. Namučili su Liverpul na Enfildu u prethodnom kolu, vodili su od starta meča ali su na kraju ostali praznih šaka. Igraće rasterećeno i protiv Brentforda i ovo je jedan od mečeva gde se golovi svakako očekuju. Za GG3+ kvota je 1.78 u kladionici Primobet.

Herenven – Tvente – 2 @ 1.92 u Primobet

U vanrednom kolu holandske Eredivizije trećeplasirani Tvente gostuje u Herenvenu. Gosti će teško do druge pozicije i kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će svakako pokušati da ostanu treći i tako se izbore za nastup u Ligi Evrope. Ekipa iz Enšedea igra doboro tokom cele sezone, nije bilo realno da se trkaju sa neverovatnim PSV-om koji je prvi poraz doživeo tek pre par dana, ali i aktuelnim šampionom Fejnordom. U poslednjih pet kola Tvente ima četiri pobede i poraz od PSV-a, i to samo sa 1:0 u Ajndhovenu. Zanimljivo je da su ove sezone tri puta izgubili na strani i sva tri puta je to bilo sa 1:0. Što se Herenvena tiče ovaj tim je u sredini tabele, mogao bi da se plasira u doigravanje za LIgu konferencija ali to svakako nije obaveza. U prethodna tri kola Herenven je bez pobede, a posle dva vezana poraza prošlog vikenda su remizirali u Valvajku sa RKC-om. Jesenas je Tvente pobedio Herenven u Enšedeu sa 1:0 i verujemo da može do pobede i u gostima, pogotovo jer im je za petama AZ iz Alkmara. Za dvojku se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.92.

DVTK – Ferencvaroš – 2 @ 1.73 u Primobet

U četvrtfinalu mađarskog kupa aktuelni šampion Ferencvaroš gostuje u Miškolcu gde ga čeka ekipa DVTK. Domaćin je u sredini tabele u elitnom mađarskom rangu i do kraja sezone neće imati previše trzavica. Zato je njima ovaj meč utakmica sezone koja im može doneti plasman u završnicu i, potencijalno, trofej, ali i učešće u Evropi. Fradiju je najvažnije da odbrani titulu i ponovo pokuša da se preko kvalifikacija domogne Lige šampiona, ali sigurno je da žele i duplu krunu. U prvenstvu imaju 5 bodova više od drugoplasiranog Paks-a ali i meč manje u odnosu na prvog pratioca. U prvom delu sezone Ferencvaroš je slavio u Miškolcu sa 2:1, a u Budimpešti će se ova dva tima sastati već 10. aprila. Ovaj dule je mnogo značajniji, popravnog nema a treba reći da je Fradi imao teže rivale do četvrtfinala, pa je morao da izbaci i Debrecin i Puškaš Akademiju. Kvalitet je takođe na strani gostiju i mi predlažemo dvojku na ovom meču. Za pobedu Ferencvaroša u kladionici Primobet dobija se koeficijent koji iznosi 1.73.

Hajduk – Dinamo Zagreb – 1x,0-2 @ 2.18 u Primobet

U samo pet dana Hajduk i Dinamo igraju dva puta na Poljudu. Onaj prvenstveni meč u subotu dobili su Zagrepčani i tako ostali u trci za odbranu titule dok su Splićani gotovo ostali bez đansi u konkurenciji Rijeke i Dinama. Prilika za popravni pojavila se ranije nego što su to Bili priželjkivali. Naime, u polufinalu Kupa Hrvatske ponovo igraju dva najpoznatija hrvatska tima, a popravnog posel ovoga nema. Pred Hajdukom je moranje pošto bi ispadanje iz kupa značilo i poptuno neuspešnu sezonu od koje se mnogo očekivalo. Bili su jesenji prvaci, nadali se duploj kruni, pogotovo jer u Evropi opet nisu stigli do grupne faze. Dinamo je imao solidan evropski put, stigli su do osmine finala Lige konferencija i tu ih je zaustavio grčki PAOK. U drugom polufinalu kupa Lokomotiva dočekuje Rijeku, pa bi se lako moglo dogoditi da u finalu megdan podele timovi koji će odlučivati i o tituli. Na Hajduku je da to spreči, samo je pitnje da li ponovo imati podršku sa tribina Poljuda kao što je to bilo u subotu. Ne očekujemo mnogo golova ni sada, a dodajemo i duplu šansu na domaćina, bar u regularnih 90 minuta. Za 1x,0-2 kvota je 2.18 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Primobet iznosi 12.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.