Tiket dana (četvrtak, 04.04.2024)

Tiket dana

Nešto slabija ponuda nas očekuje danas ali je to razumljivo za četvrtak bez evropskih kupova. Kvote iz predloga bile su važeće u momentu pisanja teksta.

Liverpul – Šefild Junajted – 1/1,2-5 @ 2.15 u Meridianbet

Čini se da Redsi imaju pravog rivala u vanrednom kolu da ”premoste” dva redovna. Posle mnogo znoja koji su prolili da dođu do pobede nad Brajtonom u subotu i pred gostovanje na Old Trafordu u nedelju, mora se priznati da je Šefild protivnik po meri. Jorkširci su na poslednjem mestu, njihove šanse da opstanu u eliti mere se promilima a posle, već viđenog, poraza na Enfildu biće još manje. Liverpul ulazi u naporan finiš sezone koju neće moći da završi sa četiri trofeja i to baš zbog poraza od Mančester Junajteda u četvrtfinalu FA kupa. Već su osvojili Liga kup, lideri su u prvenstvu a očekuje ih i dvomeč sa Atalantom u četvrtfinalu Lige Evrope. Jasno je da im je titula najbitnija a sigurno nije povoljna okolnost što su im za petama Arsenal i Mančester Siti. Jirgen Klop odlazi nakon ove sezone sa Enfilda, pa je i njemu stalo da se oprosti sa epitetom šampiona Engleske. Moguće je da Redsi neće preterano zapinjati protiv Oštrica, pogotovo ako uspeju rano da ”načnu” goste. Zato je naš predlog prelaz 1/1 sa golovima u intervalu 2-5. Za ovu kombinaciju 1/1,2-5 kvota je solidnih 2.15 u kladionici Meridianbet.

Granada – Valensija – 2,0-3 @ 2.85 u Meridianbet

Domaćin se polako oprašta od elite španskog fudbala i jedino im je preostalo da dobiju bitku sa Almerijom i izbegnu poslednje mesto na kraju sezone u La Ligi. Tako će se Granada posle samo jedne sezone ponovo vratiti u Segundu i biće to težak udarac za sve u klubu, znajući koliko je teško iz druge lige ući u najjači rang. Tačno 10 utakmica nisu pobedili a na poslednje četiri su poraženi. Možda je njihova poslednja šansa bio meč u Kadizu prošlog petka jer bi eventualnom pobedom ovoj ekipi prišli na pet bodova uz meč manje, ali bi samo u provaliju gurnuli i Kadiz, jer su i oni u zoni ispdanja i pored tog trijumfa u petak nad Granadom. Meč sa Valensijom je trebalo da se igra u okviru 26. kola, krajem februara, ali je tada odložen zbog požara u Valensiji koji je odneo nekoliko života. Slepi miševi su se primakli plasmanu u evropske kupove i eventualni trijumf u Granadi doveo bi ih na 7. mesto sa samo 5 bodova manje od Sosijedada, poslednjeg tima u zoni plasmana u Evropu. Prblem je efikasnost i Valensija je dala samo jedan gol u tri prethodna prvenstvena duela. Dvojka se nameće kao logičan izbor a golova neće biti mnogo. za 2,0-3 kvota je 2.85 u kladionici Meridianbet.

Ajaks – Go Ahed Igls – 1,3+ @ 2.01 u Meridianbet

Kopljanici su vezali četiri meča bez poraza u Erediviziji sa dve pobede i dva remija, ali ih sigurno još peče poraz u Birmingemu od Aston Vile sa 4:0. Pošto su završili sa Evropom za ovu sezonu ostaje im pokušaj da izbore nastup i za narednu. Sada su daleko od toga jer se nalaze tek na 5. mestu sa velikih osam bodova manje od AZ-a koji je na poziciji koja vodi u Ligu konferencija. Najverovatnije će do ovog takmičenja Kopljanici morati da dođu kroz svojevrsni plej-of u kome će učestvovati timovi plasirani od 5. do 8. mesta. U toj grupi timova je i njihov rival u ovom vanrednom kolu i to na 7. mestu pred ovu rundu. Radi se o Go Ahed Iglsima, a ekipa iz Deventera još uvek nije obezbedila doigravanje. Orlovi su u prethodnih 5 kola pobedili dva puta i tri puta izgubili ali su imali i dosta zahtevan raspored. Ovaj tim može u potpunosti biti zadovoljan onim što su do sada uradili i lepo bi bilo da sve krunišu plasmanom među osam najboljih, makar se i ne domogli Evrope. U prvom delu sezone Ajaks je slavio u Deventeru sa 3:2 u meču punom preokreta odigranom polovinom januara. Golova će biti i sada, barem tri, a pobeda Ajaksa ne bi smela da izostane. Za 1,3+ kvota je 2.01 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 12.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.