Tiket dana (petak, 05.04.2024)

Tiket dana

Pred nama je još jedan vikend prepun sportskih događaja. Igraju se gotovo sve lige, krenuli su i Skandinavci, pa je ponuda maksimalna. Kvote iz tiketa važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Salernitana – Sasuolo – 2 @ 2.25 u SuperBet

Mada je ostalo da se odigra još 8 kola u italijanskoj Seriji A ne veruejmo da će Salernitana i naredne sezone igrati u eliti. Ekipa iz Salerna je na poslednjem mestu na tabeli, do sada su osvojili samo 14 bodova i kako onda očekivati da u prestalom vremenu nadoknade dvocifreni minus u odnosu na timove iznad crte. U goste im dolazi ekipa koja je takođe u zoni ispadanja, Sasuolo je pretposlednji ali ima čak 10 bodova više i samo jedan manje od prvog tima iznad crte. Svaki meč za tim iz Ređo Emilije je malo finale do kraja sezone a u tri poslednja kola uspeli su da uzmu 4 boda. Za to vreme Salernitana je na 12 poslednjih utakmica izgubila čak 10 piuta i samo dva puta je izvukla po bod. Sasuolo mora da prevaziđe svoje probleme i pobedi u Kampanji, a ovo bi mogao da bude ključni meč za ”zeleno-crne” u bici za opstanak. Motiv je tu, ali treba se pokazati na terenu. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija kvota 2.25.

Elče – Ovijedo – 1 @ 1.90 u SuperBet

Domaćin je vezao dva prvenstvena poraza u španskoj Segundi i pao na 5. mesto. Dobra vest za Elče je to što su od drugoplasiranog Eibara udaljeni samo dva boda i još uvek su jedan od glavnih kandidata da se plasiraju u La Ligu na direktan način. U vrhu tabele je prava gužva, malo je odmakao vodeći leganes sa 60 bodova, prati ga Eibar sa 55 a onda slede Espanjol sa 54 te Rasing i Elče sa po 53. U konkurenciji je još 6 timova koji se nalaze u samo 5 bodova razlike u odnosu na Elče. U toj grupi je i Real Ovijedo koji je sakupio 51 bod, samo dva manje od Elčea i mogao bi eventualnim trijumfom na stadionu Manuel Valero da pretegne svog direktnog rivala. Ovijedo igra iznad očekivanja ove sezone ali su na strani pobedili samo tri puta. Domaći teren je u ovoj ligi velika prednost, spoznao je to i Elče koji je izgubio od Levantea i Ferola u dva poslednja kola na strani, pa očekujemo da sada iskoriste tu prednost i osvoje tri boda. Naš predlog je jedinica sa koeficijentom 1.90 u kladionici SuperBet.

Radomijak Radom – Rakov – 2 @ 1.90 u SuperBet

Aktuelni šampion Poljske retko gubi ali i retko pobeđuje u poslednje vreme. Ekipa Rakova je 3. mestu na tabeli, od vodeće Jagjelonije ima 6 bodova manje, a između ove dve ekipe smestio se Šljonsk sa dva boda više od tima iz Čestohove. Odbrana tirule je i dalje izvodljiva misija za Rakov i pored toga što ova ekipa nije ni blizu forme iz prethodne sezone. U drugom delu sezone Rakov je izgubio samo jednom u prvenstvu a u poslednjih 7 kola imaju tri pobede i 4 remija. Gostovanje u Radomu je prilika da se donesu nova tri boda pošto je Radomijak tim koji nije preterano ubedljiv kao domaćin. Ova ekipa je samo tri puta slavila pred svojim navijačima dok je 5 puta uzela ceo plen na strani. I pored toga što im je ovo tek treća sezona u Ekstraklasi nalaze se na solidnom 11. mestu sa 8 bodova više od prvg tima ispod crte. Radomijak interesuje samo opstanak i verujemo da će uspeti u svojoj nameri da budu prvoligaši i naredne sezone. Bodove spasa moraće da potraže u narednim mečevima a ovde predlažemo dvojku. Radomijak nije dao gol Rakovu na poslednja 4 međusobna meča, pa možda neće i peti put. Za dvojku se dobija koeficijent 1.90 u kladionici SuperBet.

Deri Siti – Dandalk – 1 @ 1.47 u SuperBet

Prvenstvo u Republici Irskoj se tek zahuktava ali smo već svesni određenih promena u odnosu na prethodne šampionate. Jedan od timova koji je vladao u ovoj ligi u prethodnoj deceniji, uz tim Šamrok Roversa, svakako je Dandalk. Ove sezone tim iz prestonice ne može da se prepozna i sakupio je samo tri boda u prvih 7 utakmica. Jedini su bez pobede do sada i već možemo pretpostaviti da od borbe za vrh tabele nema ništa i da će Dandalk biti zadovoljan opstankom u elitnom rangu. U prošlom kolu su odigrali bez golova sa Drogedom na svom terenu i to može biti malo ohrabrenje pred gostovanje u Deriju. Domaći Deri Siti takođe igra ispod očekivanja, posebno u poslednja tri kola kada je osvojio samo jedan bod. Posle poraza od Bohemijansa i Galveja gostovali su kod lidera Šelburna i uspeli da ostanu nepšoraženi. Trenutno su na deobi od 2. do 4. mesta sa Slajgom i Šamrokom, ali im je Šelburn već na 8 bodova razlike. Ovim kolom spušta se zavesa na prvu četvrtinu prvenstva i što se tiče meča u Deriju predlađžemo jedinicu. Za pobedu domaćina vota je 1.47 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici SuperBet iznosi 11.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.