Tiket dana (utorak, 09.04.2024)

Tiket dana

Sledi završnica u evropskim kupovima i večeras se igraju prvi mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona. Pored duela u Madridu i Londonu aktivni će biti i timovi u engleskim nižim ligama. Kvote su važile u trenutku sastavljanja predloga.

Real Madrid – Mančester Siti – GG3+ @ 2.00 u SuperBet

Okršaj u ova dva tima je derbi četvrtfinala Lige šamiona iako su svi parovi više nego interesantni. Sastaju se dva poslednja šampiona Evrope a titulu brani engleski tim. Do ove faze Siti nije imao nikakvih problema. Građani su u grupnoj fazi upisali svih šest pobeda protiv Lajpciga, Jang Bojsa i Crvene zvezde, a onda su u osmini finala dva puta savladali danski FC Kopenhagen. I sada jedan pravi raritet. Siti je na svakoj od osam utakmica dao po tri gola, na sedam je slavio rezultatom 3:1 a jedino je u Beogradu protiv Zvezde pobedio sa 3:2. Madriđani su u grupi igrali protiv Napolija,Brage i Union Berlina. I oni su grupu okončali sa maksimalnim učinkom, sa 6 pobeda iz šest mečeva, ali su u osmini finala imali velikih problema sa Lajpcigiom. Slavili su minimalnim rezultatom u Nemačkoj, mada su Bikovi bili, ako ne bolji, onda bar ravnopravan rival, da bi u revanšu bilo 1:1 a Lajpcig je propustio veliki broj prilika. U domaćim prvenstvima Real stoji bolje i gotovo izvesno će postati šampion dok Siti zaostaje jedan bod za Liverpulom i Arsenalom u Premijer ligi. Siti je prošlog vikenda pobedio Kristal Palas na strani dok je Real odmarao zbog finala KUpa Kralja i odmoran čeka ovaj okršaj. I prošle i pretprošle sezone su se ova dva tima sastala u polufinalu, pre dve godine je bolji bio Real a prošle je Siti deklasirao Madriđane u revanšu sa 4:0. Za ukupan trijumf Siti je favorit ali u Madridu treba očekivati otvoren meč sa golovima. Za GG3+ kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Milvol – Lester – 2,2+ @ 2.05 u SuperBet

Prerano smo proglasili Lester za premijerligaša. Jesu Lisice igrale sjajno u najvećem delu sezone ali su popustitle kada je bilo najbitnije. U periodu od sredine februara do kraja marta, na 6 prvenstvenih utakmica. Lester je dođiveo 4 poraza i ostvario jednu pobedu i jedan remi. Tu njihovu lošu seriju iskoristitli su Lids i Ipsvič i sada imamo trku utroje za prve dve pozicije i direktan plasman u elitu. Lester se uspravio, pobedio u dva prethodna kola, prvo Norič a onda i Birmingem, oba puta na svom King Paueru. Opet su na vrhu, Ipsvič zaostaje bod a Lids dva, ali je još važnije da Lester ima utakmicu manje u odnosu na ova dva tima. Što se Milvola tiče ova ekipa je osvojila samo bod u poslednja četiri kola i dovela sebe u vrlo nezavidnu situaciju. Nalaze se na samo dva boda od zone ispadanja a podsetimo da su Lavovi prošle sezone na kraju bili na bod od plasmana u plej-of za Premijer ligu. Londonski tim će do kraja se zone igrati protiv Kardifa, Sanderlenda, Plimuta i Svonsija, a to su svakako lakši rivali od Lestera. Prednost dajemo gostima i verujemo u bar dve lopte u mreži domaćina. Za 2,2+ kvota je 2.05 u kladionici SuperBet.

Sautempton – Koventri – GG4+ @ 2.40 u SuperBet

Velika je verovatnoća da će ova dva tima biti među četiri koji će preko plej-ofa pokušati da odu u Premijer ligu. Od Sautemptona se to i očekivalo i Sveci su samo zbog loših rezultata u poslednja dva meseca sada dosta daleko od drugog mesta i direktnog ulaska u elitu. U februaru su imali tri poraza a sada su osvojili samo dva boda u prethodna tri kola. Čini se da je ovaj niz rezultata i definitivno ugasio nadu Sautemptona da može nazad u najjači rang a bez neizvesnog doigravanja. Istina imaju dve utakmice manje odigrane od Lidsa i Ipsvića, pa bi uz maksimalni učinak na njima prišli Ipsviču na 6 bodova zaostatka. Koventri je tik ispod crte koja deli timove iz plej-ofa, nalaze se na 7. mestu sa četiri boda mnaje od Noriča ali i utakmicom manje odigranom. Za njih je duel na Sent Merisu ključan, pogotovo posle pobede nad Lidsom prošlog vikenda. Podsetimo da je Koventri izbori i plasman u polufinale FA kupa i kroz dve sedmice će dočekati Mančester Junajted na svom terenu, što će biti najvažniji meč ovog tima u poslednjih nekoliko decenija. Ako se plasiraju i u plej-of Čempionšipa, već u tada će ovo biti jedna od najuspešnijih sezona za Koventri, koji u svojoj istoriji ima jedan trofej FA kupa, doduše osvojen pre skoro 40 godina. Oba tima igraće na pobedu, remi bi razočarao i jedne i druge, pa je naš predlog goleada. Za GG4+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 9.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.