Tiket dana (petak, 12.04.2024)

Tiket dana

Odlična je ponuda danas iako je tek početak vikenda. Šampionati polako ulaze u finiš i sada mnogo više pažnje treba obratiti na tabele. Kvote su bile važeće u trenutku sastavljanja predloga.

Augzburg – Union Berlin – 0-2 @ 1.91 u Meridianbet

Mora se priznati da Augzburg igra iznad očekivanja a takvi su i rezultati bavarskog tima u ovoj sezoni. Mnogi su im predviđali borbu za opstanak i to sa vrlo neizvesnim ishodom a oni se, pet kola pre kraja, nalaze na visokom 7. mestu i pokušavaju da se domognu Evrope. Možda bi već sada bili u toj zoni da nisu uzeli samo jedan bod u prethodna dva kola. Kada igraju na svom terenu mnogo bolje izgeldaju i samo ih je težak raspored na početku drugog dela onemogućio da se etablitaju u vrhu tabele. Sada im u goste dolazi Union Berlin, ekipa koja je prošle sezone uspela da izbori Ligu šampiona a veći deo ove provela na samom dnu tabele. Tek od dolaska trenera Bjelice Berlinci su proigali i premestili se u sigurnost sredine tabele. Ipak, ovo je najslabija sezona za Šumare od kada su iz Cvajte prvi put kročili u eliti. Forma im je u usponu i pored minimalnog poraza od Leverkuzena u prethodnom kolu. Ono što je simptomatično za Union je mali broj golova na njihovim mečevima u gostima i na poslednjih sedam palo je 0-2 gola. Tao nešto i sada očekujemo, za 0-2 gola kvota je 1.91 u kladionici Meridianbet.

Leganes – Espanjol – 1x,0-2 @ 1.99 u Meridianbet

U derbiju 35. kola španske Segunde sastaju se dve trenutno prvoplasirane ekipe. Vodeći Leganes drži distancu u odnosu na pratioce i pored činjenice da nisu pobedili u dva poslednja kola. Na utakmicama protiv Kartagene i Ueske nisu uspeli da daju gol, ali ga nisu ni primili i tako su oba puta osvojili po bod. Sigurno je da su očekivali više, radi se o rivalima koji nisu u vrhu tabele ali je to još samo jedna potvrda da je liga veoma izjednačena. Espanjol se serijom od osam mečeva bez poraza probio na drugu poziciju ali im je na ruku išlo i to što su mnogo bodova izgubili Eibar, Valajdolid, Elče i Rasing. Sve te ekipe nadaju se direktnom plasmanu u elitu jer razlika između Espanjola na drugom i čak 11. Burgosa je samo 7 bodova, pa je čak deset timova smešteno u tih sedam bodova. Leganes ima samo 4 poena više od Katalonca i oni više nemaju mnogo prostora za gubitak bodova. Eventualnim trijumfom protiv Espanjola ostavili bi ih na 7 bodova zaostatka i u finiš sezone ušli sa najviše izgleda da prvi preseku vrpcu. Očekujte tvrd meč sa malo golova, a prednost dajemo domaćinu. Za 1x,0-2 kvota je 1.99 u kladionici Meridianbet.

Šelburn – Bohemijans – 1 @ 2.00 u Meridianbet

Na juriš je Šelburn zauzeo najvišu kotu na tabeli irske premijerne lige i uspeva i dalje da odbija napade pratilaca. Nisu pobedili u dva prethodna kola ali i dalje imaju solidnu prednost od 6 bodova u odnosu na Deri Siti. Odigrana je prva četvrtina prvenstva i polako se liga raslojava na dva dela. Očekujemo da se lideru sve više približavaju Šamrok, Deri i Sent Patriks, dok će se ostali timovi boriti uglavnom za opstanak. Bohemijans je jedan od prestoničkih timova, trenutno su na 8. mestu sa 10 bodova ali iz 8 utakmica. U poslednjih 6 kola izgubili su čak četiri puta i rekli bismo da su u padu forme. U prvom kolu novog prvenstva Šelburn je, po rezultatu, lako slavio protiv Bohemijansa na strani sa 2:0, ali je oba gola postigao u poslednjih 10 minuta meča. Verujemo da je i sada bliži pobedi ali možda do nje dođe mnogo ranije. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 2.00.

Oss – Roda – T22+ @ 1.71 u Meridianbet

Samo još pet kola ostalo je do kraja regularnog dela prvenstva u holandskoj Erstediviziji. Za dva mesta koja direktno vode u elitu bitku vodi nekoliko timova ali su najveće šanse da završi u Erediviziji daju ekipi Viljema II dok su za drugu poziciju u trci Roda i Groningen. Iz prikrajka svoju šansu vrebaju Dordreht i Den Hag. Roda je u odličnoj formi, tim iz Kerkradea je bez poraza na devet poslednjih utakmica a u tom periodu su ostvarili 7 pobeda i samo dva remija. Uspevaju da odbijaju napade Groningena koji je takođe u seriji pobeda. Rodi sledi gostovanje u Osu, kod istoimene ekipe koja se nalazi tek na 17. mestu na tabeli. Nemaju nikakav motiv do kraja prvenstva i uglavnom igraju za utisak. Zanimljivo je da je ovaj tim bez remija na poslednjih 17 utakmica, ili pobeđuju ili gube, i to u podjednakom odnosu. U prvom delu sezone Roda je slavila sa 2:0 i očekujemo da i sada tim iz Kerkradea postigne barem dva gola. Za T22+ kvota je 1.71 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 13.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.