Tiket dana tenis (petak, 12.04.2024)

Danas se u Kneževini igraju četvrtfinalni mečevi trećeg mastersa u sezoni. Posle odustajanja Alkaraza i ispadanja Medvedeva favoriti bi trebalo da budu Siner i Đoković, ali se u ovom ”raju na zemlji” malo šta zna unapred. Kvote i granice su bile aktuelne u trenutku sastavljanja tiketa.

Stefanos Cicipas – Karen Hačanov – TR 2:0 @ 2.30 u MaxBet.

Grk je najzad odigrao dobro na nekom turniru. Samo da ga ne ureknemo unapred. Izgleda da mu spora šljaka na mastersu u Monte Karlu odgovara i to se videlo i u duelu sa Aleksandrom Zverevim. Pre trijumfa nad nemačkim teniserom Cicipas je prošao Đerea u prvom kolu, koji mu je predao posle prvog seta, a u drugom kolu je bio bolji od Argentinca Ečeverija. Pre Monte Karla Grk je tri vezane pobede imao još na Australijen openu, dok je na ostalim turnirima ispadao ranije. Hačanov je izbacio svog sunarodnika Danila Medvedeva u tri seta, a u prva dva kola bio je bolji od Norija i Serundola. Ipak, Hačanov je imao dobrih rezultata i ranije ove sezone, osvojio je turnir u Dohi kada je u finalu pobedio mladog Čeha Menšika. Solidan je bio i u Melburnu ali je naleteo na Janika Sinera u četvrtom kolu. Naš predlog je pobeda Cicipasa u dva seta, a za talan rezultat 2:0 kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Holger Rune – Janik Siner – 2,UG – (granica 20,5) @ 2.00 u MaxBet

Postavlja se pitanje da li neko može zaustaviti Janika Sinera u ovom delu sezone? Samo jedan poraz zabeležio je Italijan u 2024. godini i to u polufinalu Indijen Velsa od Karlosa Alkaraza. Ostale turnire je osvojio, prvo Australijen open, svoj prvi grend slem u karijeri, onda Roterdam i na kraju Majami. Dobro je krenuo i u Monte Karlu i čini nam se da je samo pitanje dana kada će preuzeti i poziciju Broj 1 od Novaka Đokovića. Dominirao je i u prva dva meča u Kneževini, u drugom kolu je Kordi prepustio samo tri gema, dok je u 3. Nemcu Štrufu dozvolio šest gemova. Pravo iskušenje očekuje ga u četvrtfinalu u meču sa Dancem Holgerom Runeom, protiv koga će odigrati mnogo mečeva u budućnosti. Rune je u četvrtak morao da eliminiše dvojicu rivala. Prvo je u nastavku meča, prekinutog zbog kiše, u tri seta bio bolji od Indijca Nagala, da bi par sati kasnije pobedio i Bugarina Dimitrova, takođe u tri seta, a oba svoja je dobio u taj brejku. Mislimo da će Siner ovo dobiti i to sa manje gemova od granice. Ona je na 20,5 gemova ukupno a za 2,UG – kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

Novak Đoković – Aleks De Minor – UG+ (granica 20,5) @ 1.78 u MaxBet

Između Novaka i omalenog ”Ozija” ne vlada neka prevelika ljubav, naprotiv, De Minor je jedan od retkih tenisra sa kojima Srbin nema dobar odnos. Sve to zbog nekih De Minorovih izjava, ali da to ostavimo po strani ovaj put. Da bi došao do duela sa Đokovićem De Minor je morao da izbaci Varvrinku, Grikspora i Popirina. Jedini set izgubio je od holandskog tenisera u drugom kolu. Sezona je za njega sasvim zadovoljavajuća, igrao je dosta i stigao do jedne titule i jednog finala Osvojio je turnir iz Serije 500 u Akapulku, a izgubio je finale Roterdama od Sinera. Na oba američka mastersa ispadao je u trećem kolu, dok je na domaćem terenu u Melburnu stigao do 4. runde. Đoković je dozirao igranje u 2024. godini. Njemu su najvažniji grend slemovi i za sada mu je najbolji rezultat polufinale Australijen opena u kome je izgubio od Janika Sinera. Igrao je, pre Monte Karla, još samo Indijen Vels i tako ispao u 3. kolu od mladog Italijana Nardija. Italijansko ”prokletstvo” prekinuo je u Monte Karlu kada je u četvrtak pobedio Lorenca Muzetija u 3. kolu i tako mu se revanširao za prošlogodišnji poraz baš na ovom turniru. Očekuje nas naporan i dug meč ove dvojice tenisera i predlažemo igru na veći broj gemova. Granica je na 20,5 a za (+) kvota je 1.78 u kladionici MaxBet.

Kasper Rud – Igo Imber – S3 @ 2.55 u MaxBet

Norvežanin je, od specijaliste za šljaku, postao opasniji na betonu. Igrao je odlično na početku sezone na ovoj podlozi mada nije uspevao da dođe do titule. Najslabiji je bio u Melburnu, gde je ispao u 3. kolu, ali je zato u Akapulku igrao finale i izgubio od De Minora. Solidan je bio u Indijen Velsu igrajući četvrtfinale i nešto slabiji u Majamiju. U prva dva meča u Monte Karlu je pobedio Čileanca Tabila i Poljaka Hurkača, a uvod za masters na šljaci je imao u portugalskom Estorilu gde je poražen u trećem meču od Španca Martineza. Rival u borbi za polufinale biće mu Francuz Igo Imber koji je skoro pred ponoć srušio otpor Lorenca Sonega i tako ostavio Sinera kao jedinog Italijana u četvrtfinalu. Imber već kuca na vrata Top 10, a sve zahvaljujući tome što je osvojio već dve titule u ovoj godini. Bio je najbolji na domaćem terenu u Marseju kada je u meču za trofej pobedio Dimitrova, ali i na jakom turniru u Dubaiju gde je u finalu pobedio Bublika. Rud i Imber se nisu sastajali još od Vimbldona 2022. godine, tada je bolji bio Imber, a sada je naš predlog za duel sa Rudom igra tačan broj setova. Za S3 kvota je 2.55 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 20.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.