Tiket dana (subota, 13.04.2024)

Tiket dana

Gotovo maksimalna ponuda očekuje nas danas i tako će biti još nekoliko vikenda pred nama. Predložene kvote su bile aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Brentford – Šefild Junajted – 1 @ 1.45 u Primobet

Pčelice nisu pobedile već punih osam kola u Premijer ligi. Međutim napredak se primećuje utoliko što su u poslednja tri kola igrali nerešeno i to protiv Mančester Junajteda, Brajtona i Aston Vile, timova koji su daleko ispred njih na tabeli. U prošlom kolu su odigrali 3:3 na Vila parku u Birmingemu a malo je nedostala da odnesu i ceo plen jer su minus od dva gola pretvorili u vođstvo u nastavku. Dugi niz bez trijumfa doveo je Brentford u opasnu zonu. Tim iz Londona je sada na samo 4 boda ispred prvog tima u zoni ispadanja a to je Luton. Raspored im sada ide na ruku jer im u goste dolazi Šefild junajted, tim koji će naredne sezone opet igrati u Čempionšipu. I pored toga što su ostali bez šansi za opstanak Oštrice skupo prodaju kožu u svakom meču u poslednja četiri kola. Tri puta su odigrali nerešeno, uključujući i prošlonedeljni remi sa Čelsijem. Brentford nema izbora i mora da pobedi, makar minimalnim rezultatom. Za jedinicu se u kladionici Primobet dobija kvota 1.45.

Štutgart – Ajntraht – GG @ 1.67 u Primobet

Odličnim igrama u drugom delu sezone fudbaleri Štutgarta došli su na korak od plasmana u Ligu šampiona. Tako nešto malo ko je mogao da pretpostavi, posebno nakon igranja baraža za opstanak protšlog proleća. U poslednjih 10 odigranih mečeva Štutgart je pobedio osam puta a samo dva puta je igrao nerešeno. Sada su izjednačeni sa Bejrnom na drugom mestu, oba tima imaju po 60 bodova ali su bez šansi da ugroze vodeći Leverkuzen koji ima čak 17 poena više. U prošlom kolu Švabe su pobedile direktnog konkurenta Borusiju u Dortmundu i sada imaju 7 bodova više od Milionera ali i Lajpciga. Ostalo je još 6 kola i ne smeju se opuštati kada znaju ko im je za petama. Na Mercedes Benz arenu stiže Ajntraht, tim koji ne želite kao gosta. Orlovi igraju odlično na strani a ujedno se bore da zadrže mesto koje vodi u Evropu. Biće zanimljiv meč, pravi spektakl u Štutgartu, a naš predlog je igra gol-gol sa koeficijentom 1.67 u kladionici Primobet.

Ažaksio – Sent Etjen – 2 @ 2.08 u Primobet

Slavni Sent Etjen je rešio da drugoligaško društvo zameni elitnim a, ruku na srce, ovde mu i nije mesto. I pored nešto slabijeg starta sezone, kada se činilo da će još jednu godinu, treću po redu, igrati u Ligi 2, fudbaleri Sent Etjena su zaređali sa pobedama i sada su na deobi drugog mesta sa ekipom Anžea. Oba tima sakupila su po 54 boda a vodeći Okser ima sedam više. U elitu će dve prvoplasirane ekipa i Sent Etjenu je važno da ostave uza sebe Anže. U poslednjih osam kola pobedili su sedam puta i samo jednom remizirali. Da sve bude veličanstvenije, na tih 8 mečeva samo su jednom vadili loptu iz mreže, dakle za skoro 750 minuta primili su jedan gol. Veliki su favoriti i na gostovanju kod Ažaksio, prošlogodišnjeg člana Lige 1. Domaćin je u lošoj seriji rezultata, imaju niz od sedam utakmica bez pobede uz samo dva osvojena boda. Mnogo su bliži borbi za opstanak nego za vrh tabele i pred ovo kolo imaju samo 4 boda više od prvog tima ispod crte. Dvojka je izvesna a za nju se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 2.08.

Grashopers – Lugano – 2 @ 2.06 u Primobet

Dva kola pre kraja regularnog dela prvenstva u švajcarskoj Super ligi ekipa Lugana je na visokom trećem mestu sa samo bodom manje od Serveta i 6 od lidera Jang Bojsa. Posle 33 kola sledi plej-of i to je šrilika da se ova ekipa možda pomeri napred, ali svakako da očuva svoju poziciju koja vodi u evropske kupove. Lugano je niz od šest uzastopnih pobeda u prvenstvu prekinuo prošle sedmice u Vinterturu gde je remizirao 2:2, ali je i domaćin tim iz zone plej-ofa i to se ne može okarakterisati kao kiks. Pored odličnih izdanja u Super ligi Lugano je vrlo uspešan i u Kupu Švajcarske. Stigli su do plasmana u polufinale gde ih čeka lider Čelendž lige Sion a meč je na programu krajem meseca. S druge strane Skakavci iz Ciriha nikako ne mogu biti zadovoljni svojim učinkom. Grashopersi su pretposlednji na tabeli a imaju seriju od sedam utakmica bez pobede. Srećom po njih iz lige ispšada samo jedan tim a Lozana Ouši je trenutno poslednja sa 7 bodova manje od Skakavaca. Ove sezone je Grashopers uspešniji od Lugana, bar je tako posle prva dva meča između ove dve ekipe. U prvom okršaju na Lecigrundu bilo je 2:1 za ciriški tim, dok u Luganu nije bilo golova. Vreme je za trijumf Lugana, posebno jer Grashopers ima tri vezana poraza. Za dvojku se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 2.06.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Primobet iznosi 10.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.