Ko ide u polufinale Lige šampiona? Na programu su okršaji najboljih i NAJVEĆE KVOTE!

Nova runda Lige šampiona je stigla!

Revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona obećavaju pravi fudbalski spektakl!

Prethodne nedelje gledali smo sjajne mečeve, nijedna ekipa nije osigurala prolaz u polufinale, tako da je zasigurno da ćemo i u utorak i u sredu uživati u beskompromisnoj borbi, fantastičnim golovima i majstorskim potezima najvećih zvezda današnjice.

U prvom revanšu četvrtfinala snage će najpre odmeriti Barselona i PSŽ (3:3), a kako je prethodni duel završen nerešenim ishodom – svi željno iččekujemo ovaj meč. Kilijan Mbape je bio prilično ljut nakon prvog duela, Francuz je obećao da će se iskupiti za ne baš slavno izdanje, a da li će uspeti da ponovi svoj uspeh na Kamp Nou od pre tri godine kada je postigao het-trik u pobedi pariskog tima (4:1) u osmini finala? Ostaje da vidimo, a sve to možet ispratiti i uz novi šampionski tiket u Meridianu – kladite se na pobednika meča, kao i na strelce golova, možda baš vi postanete novi šampion klađenja! Kvota na trijumf Barselone je 2.25, dok je kvota na pobedu fransuskog tima 2.95.

Kao što smo rekli, možete se kladiti i na igrače, a kvota da će Mbape postići 3+ golova je 23.

U drugoj večerašnjoj utakmici snage će odmeriti Borusija Dortmund i Atletiko Madrid (1:2). Madriđani imaju prednost u vidu jednog gola, strelci za Atletiko bili su Rodrigo De Paul u petom i Samjuel Lino u 32. minutu, a gol za Borusiju postigao je Sebastijan Ale u 81. minutu. Uzburkale su se strati u Madridu, ali DIjego Simeone i njegova četa sada moraju da se konsoliduju i fokusiraju na fudbal, ukoliko žele da se nađu u polufinalu elitnog takmičenja. Sigurno je da im u Nemačkoj neće biti lako, štaviše – sudeći prema kvotama, Borusija je u blagoj prednosti, pa je kvota na domaćina 2.25, dok je kvota na Atletiko 3.05.

To je ono što na očekuje ove večeri, a u sredu se nastavlja fudbalski spektakl! Bajern dočekuje Arsenal i to nakon remija (2:2) u prvoj rundi, a kako su definitivno ostali bez titule u Bundeslige, jasno je da je Bavarcima Liga šampiona sada glavni cilj. Loša vest je da Serž Gnabri mora na novu pauzu, ali na Tomasu Tuheli je da nađe adekvatnu zamenu. Kvota na pobedu Bajerna je 2.40, dok je kvota na trijumf londonskog tima 2.85.

I za kraj – prava poslastica. Mnogo se priča, s razlogom, o utakmici Mančester sitija i Real Madrida (3:3), a pogotovo nakon prvog duela. Ulje na vatru dodao je i Pep Gvardiola koji je opaskom o visini trave na Santjago Bernabeu „pecnuo“ Florentina Pereza, a ostaje da vidimo kako će se i jedni i drugi snaći na Etihadu. Da li će „kraljevski klub“ ponovo doći do polufinala ili će Erling Haland reagovati na „brdo“ kritika koje dobija i zaustaviti Madriđane – ostaje da vidimo, ali ono u šta smo sigurni jeste da nas čeka pravi fudbalski spektakl. Kvota na pobedu domaćina je 1.65, dok je kvota na trijumf Reala čak 4.80.

Dakle, vreme je za ŠAMPIONSKI TIKET, a pre nego što ga odigrate – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!  

Kladi se u Meridianu – postani šampion online klađenja!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.